♥ Dag 5 – Vad är kärlek.


Kärlek? 
Kärlek är något som finns överallt, det går bara inte att undvika det.
Det gör att man mår bra, att man blir varm i magen och får en att le, även fast det inte känns bra för stunden så får den en att känna sig levande.
Kärlek är något oförutsägbart, du vet aldrig var den leder dig.
Det handlar om att kunna glömma och förlåta, att kunna ge och ta, att kunna se meningen och inte bara det ytliga.
Allting innerfattar kärlek, allt du gör har en bit av kärlek i sig. Den där uppsatsen du gör, du kanske inte tycker om det, men du skriver den av en anledning, tänk långt fram så kommer du nog på det du med.
Kärlek kanske är som en blomma trotts allt. Du sår det lilla intresset som fortsätter till en utblommad vacker ros som sedan vissnar för att den sen ska kunna blomma ut igen.

Livet har sin gång, kärleken har sin gång.



love,
emmaaalmgren

Certain things I found inside


Helt slut, heeeelt slut! Praktiserar kl 7 till 15.30 varje dag nästan, pain. Sitter och småsover i bilen på väg mellan brukarna, vet inte riktigt om min handledare tycker om det men jag är ju faktiskt med överallt så hon bör inte klaga.
Men som sagt, biter ihop och räknar ner de 78 dagarna till man sticker iväg till Turkiet med Maaaalin a.k.a kohagen. Bara längtar, först så fyller man år sedan så sticker man utomlands, kan ju inte bli så mycket bättre sommar än så!
Men jaja, sticker till stockholm och vaxar mig lite på torsdag (dock inte någon bikinivaxning för det skulle jag nog inte ens klara av) så jag blir lite presentabel någon gång förtusan! Sedan så ska man slinga håret någon dag, det går bra nu!


Let’s hear it for the Universe,
Where it never hurts

love,
emmaaalmgren

We're stronger than before


Känner mig lite duktig, på hemtjänsten frågade dem om jag kunde hoppa in som vikarie på lördagkväll, såklart så kunde jag inte säga nej. Så jag ska helt enkelt fira min lördagkväll med lite gamlingar och hemtjänstningar, kan inte riktigt klaga faktiskt.
nej, imorgon är det skola och jag skulle verkligen inte vilja åka dit, men jaja.


nu så, första och enda kortet på mig med glasögon, you welcome!

love,
emmaaalmgren

You can’t touch me now, there’s no vision left.


Inga pengar och ingen mat hemma, hur ska man överleva?
Nej okej, så farligt är det inte. Men som sagt, vi har knappt någon mat hemma och mor & far kommer hem imorgon natt, så det blir att dra till arlanda och hämta upp dem två brunisarna.
Fattig men planerar endå för en tripp till stan för lite handling, på något sätt måste man ju få ihop lite pengar!


Får sätta mig och fundera ut något som börjar på K som man kan klä ut sig till.
Ni får gääärna komma med förslag!

love,
emmaaalmgren


♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.


Ojojoj, listan är lång! nej då, idag har jag ätit så mycket som gröt, macka och multivitamin till frukost, enligt mig så var det alldeles underbart!
Sedan så blev det nyponsoppa, vaniljglass och några mandelbiskvier, long time no see! Var nog några år sedan man åt det, och lika gott var det som då kan jag lova!
Till middag slår vi på stort, oxpytt och avocado. Mamma och pappa är på gran canaria så jag och min syster är ensamma hemma, kan vara anledningen middagsvalet.
för övrigt så var det en väldigt konstig sak att skriva om men äsch!



love,
emmaaalmgren

something came alive


Ja men jag hade ju en bloggis också!
Gud, jag har hunnit med så mycket den senaste tiden.
Är på praktikern nästan varje dag för att få ihop mina timmar, skolan är en riktig pest, håller på att kollar upp lite resor till sommarlovet, kollade på melodifestivalen med Malin, hade en lugn hemmafest med små människor och ja, jag mår allmänt bra!
På fredag blir det möjligtvist en tjejkväll i karlholm, fast jag börjar kl 7 på lördag så vi får väl se hur den saken blir. Nu ska jag sticka iväg och äta lite pannacotta, hehe.


just give me a chance and I gonna stay there, I'm going nowhere.

love,
emmaaalmgren

RSS 2.0