You make fool of everyone

Gjorde så här, inför nyår ska jag börja om. Så varför inte byta hårfärg i följden?

Hej då blondinlivet och hej brunnette världen!


Restart

Hejsan

Jag sitter i soffan o äter kipps. Egentligen jag har bestämt mig för att inte äta längre, bara sluta med det. Som alla andra slutar äta godis, kött eller något annat, jag ska inte äta de jädrans kippsen någo mer. Inte efter nyår.

Bra va? Har alltid sagt att jag ska bli nyttigare, röra mig mer och ta vara på mina vänner. Ja man kan väl säga att allt går åt pipan. Jag suger på det helt enkelt.

Haha. Äh. Jag fixar ett nytt nyårslöfte, vad sägs om att bara ha jävligt roligt det här inkommande året?

Grymt!

Hej då på er.


Nattens drömmar, always the same.


Drömde en mardröm och nu kan jag inte somna om.

Jag önskar att jag kunde få en lapp, där det stod hur jag kommer göra i livet.
Vilka som kommer finnas där när jag verkligen behöver någon, vilken väg jag kommer ta och om jag alltid kommer att dra till mig otur.

Jag önskar att det fanns en sådan lapp, för då skulle jag slippa vakna upp mitt i natten o inte kunna somna om. Jag vet inte om det är så att jag försöker nå det onåbara eller om jag vill få något som är helt omöjligt att få.

Denna mardröm som återkommer nästan varje natt visar samma sak; jag står mitt på en svart platta, med en fakla i handen och ropar ut massor med namn. Men det enda som händer, det är att en helt okänd människa kommer fram o riktar en stor pistol mot mitt huvud.

Just där, ögonblicket när pistolen kommer upp, då vaknar jag. Svettig o skakar i hela kroppen. Jag vågar inte längre somna om. Just på grund av den här drömmen, för jag vet att den kommer att komma upp igen.

Långt inlägg mitt i natten. Nu ska jag slå igång en film o gå på toa.

Tjingeling.


Sanningen behöver inte alltid vara sann

Hai!

Julen har varit o klappar har öppnats. Men jag kan iallafall vara artig o säga att jag hoppas att ni har haft en underbar jul ni med, så som jag har haft det.

Igår var det släktmiddag i östhammar med mammas systrar och efter det tog jag mig till kyrkbyn för förfest med Evelina, Mikaela och Lisa. Jisses så kul!

Klättrade upp på en container o gjorde en faceplant, var in o dansade på möbeln, ställde mig på scenen, skrev saker på människors armar, pratade med människor som jag inte har träffat på år o dar'. Ja jag gjorde allt möjligt!

Idag däremot, åh idag skulle jag vilja stanna kvar i sängen. Öm i kroppen o sår på läppen. Vilken jävla bakisdag.

Äh. Nu ska jag kolavippen.

Hajdo!


Pick up the pieces


Hai!

Helt slut i min arma kropp. Gjort en storrensning i huset, klätt granen, dammsugit golven, bytt lakan och plockat upp alla tomtar o glitter som finns.

Nu sitter jag och satsar på storvinsten på uppesittarkvällen. Egentligen så tycker jag om att spela Bingolotto, men mellanakterna gör så att jag bara vill riva stället.

Så ser min dag innan julaftonen ut. Nice huh?

Ciao!


Regrets collect like old friends


I am done with my graceless heart
So tonight I'm gonna cut it out and then restart

'Cause I like to keep my issues drawn
It's always darkest before the dawn


Skriker, slåss, sparkas.. Inget annat hjälper.


Jag får nog inte fram ett endaste litet ord nu. Är totalt livrädd, dörädd, skakar om benen.. Ja jag menar verkligen det. Jag är skräckslagen.

Tvingade mamma att åka till akuten för sitt hjärta. Jag somnade i sängen och vaknar av ett förskräckligt ljud från vardagsrummet. Flyger upp ur sängen, tänker inte utan går raka vägen dit ljudet kommer ifrån.

Det visar sig att tvn har skaffat sig ett liv. Den stod igång (och jag vet att den var avstängd när jag gick o lade mig) med paranormal activity 2 i full fräs. Jag försöker sänka volymen, vilket inte går. Jag försöker stänga av den, med både kontrollen och på själva tvn, vilket inte heller går.

Kan inte någon bara komma och rädda mig?!


Hur lämnar man drömmen man har inom sig?

Haj!

Nattbandyn bestod av småtjejer o finniga tonårspojkar, men det var kul endå.

Var ut o sladda med Erika litt emellanåt. Har väl aldrig skrattat så mycket när någon har sladdat som då! Sånt som händer när man har mycket fritid antar jag.

Idag tar jag återigen en sväng till Valbo. Känner mig på något sätt bakfull o jävlig. Haha. Men det hjälper inte när man inte har köpt alla jävla julklappar. Det är väl minuset med julen, att man ska hålla på med julklappar o fjant. Usch.

Nu måste jag försöka att piggna till, annars kommer jag aldrig klara av att gå omkring i Valbo en hel dag.

Tjivens!


Someone have to pay

Oy!

Sista dagen och sista provet på denna termin avklarad. Så jävla skönt! Vi lekte, halv fikade och även kollat på en julshow ordnad av esteteleverna.

Nu ska jag ligga i soffan o vila, sedan så ska jag gå och kolla på litt nattbandy. Kommer väl bli fin fint enligt väderleksrapporten, haha. Så rolig jag är.

Ciao!


Det var en kväll i december


Sorry, but no

Tjä

Snart sticker jag och kollar volleyboll samtidigt som jag ska dregla lite. Nirrepirre!
Sen sticker jag hem o pluggar till mina två prov som jag ska ha nästa vecka, det är ju trots allt jul snart så jag klagar inte!

Nu ska jag gå,
Tjivens!


I en värld full av liv

Hej hej hej, hemskt mycket hej.

Efter en kväll med alkohol och dans så känner jag väl att jag lever.
Lisa, Evelina och Alejandro gjorde min krogkväll bra.

Vi dansade, åh så vi dansade. Vi drack drinkar och skrattade. I bilen hem gjorde man ful(l)a statusar och skrev till människor jag knapp känner. Höll på att svimma av för att jag var så rolig. Sedan så hamnade vi i Tierp på efterfest för att sedan gå hem och sova.

Efter att ha följt Lisa till bussen så tog jag mig tillbaka till lägenheten och sov från o till. Skönt.

Nu ska jag ligga i soffan, äta chirre och kolla på film.

Tjivens!


I just want to see you smile

Hola amigos!

Det är fredag, untz untz! Haha. Nörd.
Tar en sväng till Valbo nu, i hopp om att hitta det sista tills ikvälla. Det vill säga byxor o halsband. Tjejsaker ni vet.

Sedan så är det bara att tagga! Känns som det är år och dar' sedan man var på krogen. Få dansa, dricka drinkar och träffa okänt folk. Alldeles för längesedan! Plus att vi faktiskt ska ta Evelinas krogenoskuld, värt att ta en all in kväll då!

Hoppas ni får en fin kväll allihop, nu ska jag fortsätta äta min zoogodisar.

Tjosan!


Vid graven hatar ingen

Tjå!

Avslutade kursen för matematik B på ett perfekt sätt, nämnligen genom att skrapa ihop VG på provet! Hur glad blev man inte då på en skala mellan 1-30 000?

Resten av dagen har varit skit. Haha. Vilken vändning men äh, jag bryr mig inte. Hatar folk som påstår sig vara snälla och lydiga medan dom är rent utav skitmänniskor rakt igenom. Vill bara... Stampa på dom. Stampa på dom tills dom fattar att dom inte är några änglar.

Tur att iallafall en person förstår mig, fast jag tror att det finns fler därute som känner likadant.
Stampa på jävlarna.

Nu måste jag sova, för imorgon blir det skola, Valbo och sedan la kroga! Ska troligtvis göra debut i Uppsala, nirrepirre som jag brukar säga!

Tataaa!


Emma i förvirringstillstånd.

Hej hej.

Jag vet, jag skrev själv om studenten igår. Nämde det väl på slutet ungefär. Grejen är den, att jag tappar suget efter den dagen ju mer folk tjatar om det.

"5 månader och sen slipper jag skolan", "tänk att snart står vi på flaket" och "snart är vi faktiskt arbetslösa, för snart tar vi studenten". Allt detta tjat. Jag påstår inte att jag inte längtar dit, för det gör jag. Men jag tjatar inte om det.

Jag får inte längre pirret i magen, sprallet i benen eller leendet på läpparna så som jag fick förut. Och då har vi inte ens närmat oss sommaren då det är dags.

Jag är konfunderad. Jag är kluven i två. Så irriterad på ett sätt, så besviken på ett annat.

Bäst att sluta skriva det här inlägget just precis här.

Tjivens.


We are friends, who shaking hand.

Tju.

Idag har det varit en bra dag. Fått kollat på luciatåg, har skrattat till tårarna sprutat, ätit lussekatter och även fått ätit årets första julegröt. Me like.

Men mindre bra blir det när jag kollar till höger om mig och ser den jävligt stora högen med läxor. Jag vågar inte ens berätta vad för läxor jag har, för då kommer jag inse hur jobbigt det kommer bli att göra dom.

Äh. 6 månader kvar. Sen blir jag av med skiten. Då står jag där, med mina klasskamrater och säger samma ramsa om och om igen "för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenteeeen! Fy fan va vi är bra!" tills vi inte längre har någon röst kvar.
Jag längtar, som ett barn till julafton och födelsedag. Som en student till studenten.

Hajdå.


To far away

Goder kväller, eller dager. Vad vet jag!

Bästa på hela dagen, var att vi bestämde dom där banden man har på studentskivan. Ni vet när man skriver "klassens..." och går o skrattar åt det man har kommit överens om? Ja just det gjorde vi.

Sedan har jag inte mycket mer att säga. Jag upptäckte en stor spricka i sulan under skon. Det kan ju förklara varför jag är blöt om foten hela tiden.
Haha. Tokig jag är då.

Nu ska jag iallafall hem och ta en stor köttbullsmacka, för det är jag värd!

Fridens liljor!


Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today


Har pallrat mig enda till Tierp på morgonsidan. Helt jävla slut, så nu har jag haft igång pocahontas som jag ska kolla på i soffan. Underbar film. Sedan ska jag försöka att klara en dag i gävle.

Tvivlar på att det kommer gå bra, men man måste intala sig själv att det kommer gå super!

Igår hade jag söndag, helt allvarligt så gick det inte att få in att det var lördag. Så jag fick panik när jag insåg att det skulle vara skolan nästa dag och att vi inte hade tänt tredje ljuset i adventstaken. Fråga mig inte varför jag fick panik för ljuset. Men jag skyller på att jag inte är fullt frisk än. Hjärnan prioriterar knäppa saker när man inte är i fullt friskt tillstånd, tro mig för jag vet.

Nu ska jag fortsätta kolla på min favorit-film!

Bye!


If nothing is wrong, why do you cry then?

Tjenare.

Jag vet inte om det var distans- heelandet som min lärare gjorde eller att jag bara spydde ut all magsjuka, men jag mår faktiskt någolunda bra idag.

Ioförsig så svimmade jag, spydde lite blod och kollade på Bert igår. Så jämfört med det så skulle vem som helst må bra idag. Jag ska endå försöka att ta det lugnt den här helgen, det vill säga att jag ska ha det litt tråkigt och bli ännu fetare. Haha.

Äh. Nu ska jag pallra mig ur sängen. Kanske dra i mig något litet och umgås med mamma framför tvn.

Ha en nice lördag allihop, verkligen, ha det underbart nu.


Ibland tar det två, ibland tar det tre.

Goder morgon!

Eller ja, hoppas ni hade en bättre morgon än vad jag hade.
Vaknade, spydde och nu så ligger jag i soffan. Vågar inte somna men skulle behöva lite mera sömn.

Magsjuka hatar jag. Verkligen hatar det. Det enda positiva är att när man inte längre har något i magen och inte kan spy mer. Då får man äta glass eller dricka lite urskakad coca-cola. Lite lyxigt enligt mig.

Nu måste jag försöka ringa körskolan, eftersom det var tänkt att jag skulle ha kört i Gävle idag. Så jävla typiskt.

Ha en underbar fredag allihop. Jag ska spendera den med huvudet nere i bunken.

Ciao.


-

What dosen't kill you, makes you stronger.


"kärlek i all sin prakt, jag har ej det namn du har sagt" - Romeo

Haj haj.

Var iväg på litt teater igår, Romeo och Julia närmare bestämt. Ganska mäktigt, allt ljus, ljud och meningarna som var så... Avancerade.

Innan teatern tog jag mig en sväng till Lissi the häggis. Om det är någon som bor i ett stort hus så är det väl den bruden! Haha. Jag kunde lika gärna ha gått vilse därinne.

Men äh. Imorgon är det en ny dag och inte vilken dag som helst utan fredag!
Krogen eller inte? Hmm. Tåls att tänka på.

Nu ska jag fortsätta att åka min buss mot vavd (fast egentligen så går den här bara till skärplinge).

Hajdo!


så du var tvungen att dyka upp just precis nu?

Halli hallå!
Sitter och kollar på The back-up plan samtidigt som jag pluggar på för fullt.
Det blir en lite knäppa skoldagar eftersom chrisse har varit hemma både igår, idag och toligtvist imorgon också.
Och nu pratar jag om min lärare. Haha. Min lite snurriga lärare.
Men det är inte därför jag pluggar, nej. Jag har ju lite småsaker som ska skrivas och skickas hit o dit.
Studentliv i all ära, jag njuter lite bara för att jag vet att det inte är långt kvar till arbetslösheten.
På tal om arbetslöshet, jag slipper kanske det där jag.
Praktiken på akademiska hörde av sig och frågade om jag troligtvist ville jobba där i sommar.
Eeh, dah? Klart jag vill!
Haha. Ibland, är jag så rolig så jag kissar på mig.
grymt.
Good bye.

How crazy is that?

Tja!
Ni mår fint idag va?
Bra!

Körde till och från Uppsala idag- i rusningstrafik och blixthalka. Det gav litt adrenalinkickar som jag vette tusan!

Det som gav mindre adrenalinkickar var att jag va i skolan för en lektion på en timme, plus att jag var i skolan två timmar tidigare också. nirrepirre!

Fick ju iallafall litt sällskap medan jag väntade, inte varje dag det inte!

Inget viktigt idag att säga, men det har jag väl aldrig. Jag återkommer väl tomorrow.

See ya!


Så nära, men endå inte där

Tjossan!

Ännu ett inlägg, kände att det behövdes nu på kvällskvisten.
Jag har gjort så mycket så jag ligger utslagen på soffa.

Ni undrar säkert inte vad jag har gjort, därför tänker jag berätta det för er. Jag har; varit ner till farmor & farfar, sprungit, tränat på att gå ner i brygga, ätit paj, kollat på film, målat naglarna, plockat undan litt i rummet.

Lite duktig är jag allt! Nu ska jag duscha, ha i lite inpackning, läsa hemsjukvård och sedan också läsa på körkortsteori.

Jag är organiserad idag!

Over and out.


Sometimes it hurts, sometimes not.

Hej och trevlig andra advent!

Istället för att ha förtärt alkohol den här helgen, så har jag bara gjort sådant som jag tyckt om- nykter. Jag har varit på bio med tre helt underbara personer, jag kom till min syster sent o kollade på bernard och bianca och sedan har jag fått se barnprogram som var populära på min tid som 7-åring.

Sådant här händer inte ofta och det är väl det som är själva förtjusningen i alltihop också.

Äh. Summa summarum: helfin helg!

Ciao!


Dance with me, make me yours tonight

Hej.

Det här är första fredagen på länge som jag faktiskt är hemma och är helt ensam. Det känns äckligt på något sätt.

Men ibland måste man ta en nypa salt för att vara beredd på saltkaret.

Nu ska jag duscha och invänta idol. Helt vanlig jävla fredag.

Tjo och tjim.


Ha i någon härlig sprit, så blir jag glad

Tjossan!

Var iväg till el stockholmo idag på Saco-mässan.
För mig var det intressant. Vet fortfarande inte var jag ska plugga eller vad jag egentligen ska plugga, så att få höra lite saker om sjuksköterskeutbildningen och ambulansen gjorde det lite lättare!

Nu ska jag återgå till att försöka läsa på hemsjukvården som det är prov i imorgon. Jag kan ju inte lova att jag håller mig vaken.

Det jag var ute efter var den rosa pennan. Det jag fick med mig, var den rosa pennan OCH 8 kassar från olika universitet.

Hejdoo.


RSS 2.0