-


There are so many people out there
Who will tell you that you can't.
What you're got to do is turn around and say; watch me.


Solsken

Hejlo!

En grym dag från topp till tå, från himmel till jord, från stjärna till stjärnbild.. Ja ni fattar.
Vaggan-Lasse kom till skolan, givande föreläsning och bra möte efteråt och efter set så var vi och hämtade donationer (barnskor), härliga människor det finns i Tierp!

Resten av kvällen ska jag tjata på pappa om en bil som jag har hittat. Helt jävla förälskad i den! Anledningen till att jag ska tjata på pappa är för att jag känner att det är bättre om han hör av sig till grabben som säljer plus att han kan det där med bilar bättre än mig. Konstigt va? Åh. Snälla Gud låt mig få köpa den bilen!

Desperat. Snart har jag ju kanske kortet, men ingen bil. Går inte. Nu måste jag börja med fjäskningen. Hehe!

Ciao!


En omväg är endå en väg

Hejlo!

Tänkte att innan jag drar en dansk skalle på kuddarna här i sängen så ville jag bara kolla runt, läsa teori och sakta känna den lilla träningsvärken komma efter passet idag. Något som min kvällar består av nu för tiden, träningsvärk och körkortsteori. Har man inget liv så har man inte, går liksom inte att skaffa ett bara sådär med en fingerknäppning.

Alltså, idag var det brandie och imöra ett dödsseriöst möte med vaggan-Lasse och även ta emot första donationerna till projektarbetet och barnhemmet!!!
Jisses vad allt är fint nu, tycker ni inte det så säg?

Nu går jag in för en knock på kuddarna. Kommer nog somna ovaggat känner jag på mig.

God natten!


Kom så krossar vi fönster

Hejlo!

Jag gick upp kl 8, på min sista dag på mitt sista sportlov, för att plugga. När jag hade pluggar klart började jag med nästa sak att plugga på. Sen blev jag knäpp i skallen. Tog på mig träningskläderna, sprang på crosstrainern till jag var genomsvettig och sen så drog jag en redig dusch.
Intressant va?

Haha.
Nu ska jag dricka mitt te med sugrör, precis så som jag gillar'e!
Åh. Jag skyller på att jag är trött.

Ciao!


Fakta spelar ingen roll, när magkänslan säger nej är det nej.

Hejlo!

Att börja morgonkvisten med plugg var väl inte det man hade velat göra på lovet men det gör mig faktiskt ingenting. Längtar bara till det här är över, för snart så är det ju det.

Har precis fått kontakt med Lissi som befinner sig i Indien. Kan väl avslöja att jag känner lite cravings efter henne och jossi. En vecka kvar, sedan så kommer dem hem! Då ska det allt bli en utgång känner jag, det passar perfekt!

Haha. Nu ska jag kura ner mig i soffan med familjen och kolla på mello. Enda rätta.

Ciao!


Ser det ut som jag lackar? Nej, det är mer som om jag tackar dig.

Hejlo!

Spenderar min förkylningsfredag med att skriva på mitt pm. Helt jävla slut i huvudet och då har jag endå mer än halva kvar. Tror jag iallafall. Noll koll rock n' roll. Hehe. Får se om jag får ihop någon mer sida eller om jag går och grabbar tag i filten o sover i några timmar. Hatar när man tror att man håller på att bli frisk och så vänder det. Inte helt ok för mig.

Nej. Skriva klart stycket, sedan sova och efter det pluggning av körkortsteori. Taggad!

Ciao!


Det är som om det står "born to be a loser" i din panna

Hejlo!

Jag hatar sprutor. Innerst inne, i min djupaste själ, skriker en röst "nej förihelvete gör det inte! Det kommer göra ont som fa-an!". Panikattack gånger tusen och en osynlig droppe rinner ner för kinden. Där har ni mig vid vaccinationer, som jag för övrigt utsatte mig för idag.

För att kunna åka till Riga var vi (jag, sanna och evelina) tvungna att ta vaccin mot hepatit A. Så tog mig i kragen, ett djupt andetag och sedan var det över. Nu är min arm öm och kan inte ligga på den. Jag är fjompig när det gäller sånt här. Ok? Haha. Skulle vilja låta kaxig, spotta ut en loska och låtsas som ingenting. Men det skulle helt enkelt inte vara jag.

Tur att jag fick världens bästa besked idag. Över-jävla-lycklig! Inte mycket kvar nu, snart så kommer mitt kämpande att löna av sig. Skönt som fan!

Äh. Nu ska jag fortsätta kolla på big B.

Ciao!


Tanken är inte samma sak som handlingen

Hejlo!

Efter att ha spenderat kolossala mängder med pengar idag så sitter jag nu på tåget. Dessutom så sitter jag helt ensam i min vagn, gubben som satt här nyligen gick iväg o mumlade något om kaffe o en kompis. Mer lyssnade jag inte på vad han sa.

Ska försöka att dra min supertunga väska ur tåget, sedan till en affär och handla halstabletter för att sedan landa i Elins lägenhet.
Det vankas körlektion och vaccination imöra. Woho!

Jaja. Nu ska jag förbereda mig för avstigning.

Ciao!


Kan inte ens stå utan din närhet

Hejlo!

Blev ingen shopping igår, så istället stannade vi i lägenheter och tog det lugnt sedan så gick vi iväg till Jespers föräldrar och fikade. Kan nog inte förklara så mysigt det var, fina människor didär.

Idag dock, så tog jag mig i kragen och följde med Emilie ner på stan en sväng. Slösade pengar ännu en gång och kollade lugnt.

Nu ska jag göra mig klar för att umgås med Sara. Vi har planerat att laga lite mat och sedan kolla på film, lagom sådär när man inte träffas så ofta!

Ciao!


Att synas men inte höras

Hejlo!

Vaknat två nätter i rad av att jag har svettas som en köttoxe. Min röst är fucked up, hör själv knappt vad jag säger och pannan är varm som en åskblixt. Alltså så kan man väl säga att jag inte är världens friskaste person just nu.

Men det ska inte få stoppa mig från att gå ner på stan en sväng idag också. Måste passa på när jag är i en sådan här mysig stad! Sedan är det väl tänkt att vi ska gå hem till Jespers (Emilies pojkvän) föräldrar på fika, om dom nu vill ha en sjukling på besök.

Nej nu ska jag försöka ta mig till duschen.

Ciao!


"Det är svårt att inte se tjock ut när man är tjock."

Hejlo!

Jag kan inte påstå att jag längtar tillbaka till pytte Tierp precis. Linköping är helt klart en stad jag skulle kunna bo i, överväger nästan att flytta hit i framtiden. Ni vet känslan när man har hittat rätt? Ungefär så känner jag.

Idag var jag och Emilie ut o spenderade massor med pengar. Utförsäljning på JC och sisters gjorde att vi var där en lång stund, dock så handlade jag inte mycket mer än en sjal och ett par solglasögon (de två sakerna skulle ha gått på lite över 500-lappen, jag fick dem för ca 175 kr).

Nu ska jag fortsätta kolla på Big Brother sen ska jag lägga mig under köksbordet, som är min sovplats dom här dagarna.

Ciao!


10-15 minuter, ditt nummer är 902.

Hejlo!

Efter många om och men så hittade jag min plats på tåget. Fy ihelvete så jag inte tänker ta med mig megapackning igen!

Fick sällskap av min kusins kompis på vägen också, skönt! Vi pratade på i två och en halvtimme och vips, så var vi framme i Linköping. Haha. Tiden går verkligen undan när man har roligt! Vi som bara har träffats ett fåtal gången pratade om allt möjligt, vilket var bra för man blir helt ärligt mentalt galen av att sitta ner i tre timmar bland främlingar.
Man har tur ibland må jag säga.

Nu har jag, Emilie och Jesper ätit kinamat och ligger o jäser över för tillfället. Så vi tänkte vänta på melodifestivalen och försöka trycka i oss chips.

Min debut i Linköping.
Inte så tokigt huh?

Ciao!



Jag behöver ingen för att kunna läka


Att se dom andra sitta i soffan och vräka i sig chips o dipp medan jag är klädd och redo för att köra ett pass på crosstrainern var faktiskt en underbar känsla.

Packningen är gjord och duschen har jag besökt, så nu ska jag lägga mig i sängen och söva några timmar innan avresan. Ni anar nog inte hur nervös jag faktiskt är för att spendera massor med timmar på ett tåg alldeles själv. Tur att jag har den nya underbara appen. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, draw something; EmmaAlmgren.

Ciao!


Född att vara annorlunda


Hejlo!

Helt ok dag, lissa ols visade mig en app på iphonen och nu kan jag inte låta bli den!
Den heter draw something och den handlar om att man får välja mellan tre ord och så ska man sedan rita det och den andra ska gissa vad det är man har ritat.
Jag som är urusel på att rita tycker det här är askul! Jag heter EmmaAlmgren på den appen, om det är någon som vill spela mot mig.

Anyway.
Blev bjuden på fest ikväll, klart man blev sugen på att åka dit men kom på att jag måste stanna hemma och packa. För imöra sticker jag till Linköping. Det enda negativa är väl att jag missar boxnings-galan som jag hade tänkt åka på. Men Linköping är mer värt, det känner jag på ma!

Äh. Nu blir det en grov sväng på crosstrainern och sedan packa.
3 timmars tågresande har jag framför mig!

Ciao!


Mangla på


Kom precis hem efter att ha kört i ett väder som kändes som en mjölpåse. En sak att jag vet att jag aldrig mera ska göra är iallafall att aldrig ha en gravid kvinna i bilen samtidigt som man kör i snöoväder. Höll helt ärligt på att bli knäpp i bilen. Hon skrek varje gång jag gjorde något, vare sig det var en nickning eller att jag släppte ena handen från ratten för att växla.

Nu ska jag iallafall gå o borsta tänderna och krypa ner i sängen bredvid Fralle (min megakudde). Åh vad jag längtar efter lite sömn!

Godnatt!


Kastar bort allt som påminner mig om dig i mitt liv

Hejlo!

Det var meningen att det första jag skulle göra när jag kom hem var att skriva klart PM:et om den perfekta människan något sånär, men vet ni vad jag istället gjorde? Haha. Jag satte mig ner vid köksbordet och började äta cashewnötter.
Om det är något jag kommer ha i min lägenhet när jag flyttar hemifrån så är det cashewnötter. Och apelsinjuice. Älskar nötter och juice. Så nu vet ni det!

Nu ska jag skriva några sidor på promemorian, sedan byta om och sätta mig i bilen för litt körning till östhammar och få tårta. Nirrepirre!
Förresten, för att få ett perspektiv på mitt liv från en annan vinkel, då rekommenderar jag att kolla in http://projektbarnhemmet.blogg.se/ (VÄLDIGT VIKTIGT!)

Nu ska jag fortsätta äta nötter och skriva lite smartheter.

Ciao! 

image description


En själ, ett liv

Hejlo!

Projektarbetet går framåt och jag mår väl fint? Ja jag gör väl det.
Min studentmössa har kommit till sitt rätta hem och till min förvåning så luktar den... Blommor? Haha. Dränkt mössa kan man säga. Men varför klaga när den för övrigt är helt perfekt för mig.

imöra ska jag beställa en biljett till Linköping och till systra mi. Åh vad jag längtar! Vi pratade hur länge som helst om vad vi skulle göra de dagar jag är där, vilket blir till onsdag nästa vecka. Om det är någon jag behöver träffa just nu så är det hon.

För övrigt, hoppas jag att kläderna jag beställde tillsammans med studentmössan kommer snart. Vill innerligt ha allt nu! Att ha tålamod är kanske inte min starkaste egenskap då.

Äh. Byta om och ta en sväng på crosstrainern, nirrepirre!

Ciao!


The little red one


En ros röd som blod.


Köra bil i flera mil

Hejlo!

Är i Gefle och virvlar, det är ewepewe som kör och jag får sitta i bak och tagga till min tur. Hon kör bra den där jäntan och har satt ribban högt. Vi har alltså körlektion tillsammans, som ni förstår.
Snart så är man ju där, på uppkörningen och är nervös som nasse him self. Eller snart o snart, hur definierar man ordet snart?

För mig känns det som snart iallafall. Oavsett vad andra tycker. Hehe.

Äh. Nu ska jag heja på ewe som håller stenhårt i ratten här.

Ciao!

Idag skippade hon hjälmen och overallen, men lika grym är hon för det!


Like we could die


Hejlo!

Helt. Jävla. Slut. Men kul var det!
På ett sätt är jag nöjd med min insats, eftersom jag faktiskt knappt kunde gå efter halva tiden på rullbandet men endå genomförde det. Idiotiska reumatism som ställer till det, men vad finns det att göra åt egentligen?
Fick göra det bästa av situationen och tränga bort den smärtan.

Reumatism, för dom som inte vet vad det är, innebär en sjukdom som gör så att det blir som en inflammation i lederna. Det gör jävulskt ont och kommer särskilt när man anstränger sig eller belastar lederna. Fast det är individuellt. För mig gör det extra ont om jag ska gå långt sträckor, när det är kallt och om kg får extra många kilon att bära på.

Nu ska jag hem och be mamma värma en värmekudde och sedan massera fotlederna och knäna med voltaren. Sen är jag fit for fight igen!

Ciao!


Från pulsådern

.. Det var meningen att jag skulle sova tidigt eftersom vi ska iväg till brandstationen för lite anställningstester, och med vi menar jag klassen OP09.

Men nu ligger jag här, efter att ha dragit en solning med ewepewe och kan inte somna. Omöjligt. Tierp förstör mig, det måste ju vara så. Eller hur? Haha. Jag vill bara ha något att skylla på.

Men äh. Nu ska jag försöka somna.

God natt!


Livet slutar endå på samma ställe

Hejlo!

Gårdagen var bra, inte för full och inte för nykter. Egentligen så kan man väl inte bli full på en cider men endå. Åkte iväg till Micke med min vän Jossebosse och stannade där precis till tolvslaget. Haha.

Idag hade det suttit fint med att åka och handla kläder. Att gå i samma trasor dag ut och dag in har jag tröttnat på brutalt mycket. Men, med inget körkort kommer man ingenstans så jag får ta mig ut på en redig långpromenad och sedan städa rummet eller något. Hehe.

Och förresten, jag har namnsdag idag; Evelina. Så säg jättegärna grattis på något sätt. Alla gratulationer är guld värda. Smörigt va? Anyway..

Ciao!


In the morning

Hejlo!

Myser med kattisarna innan det far iväg till skogen igen. Ikväll får vi se hur det slutar, möjligtvist en sväng till karlholm för att fira mickepicke.

Niiice.

Ciao!


Det bästa du kan säga är skitsamma

Hejlo!

En gång i Phuket var bra och sällskapet kunde väl inte bli bättre! Dock så kunde ju det ha varit mycket varmare ute, kan ju jag tycka.

Efter att ha fått lite sällskap av grapparna på stationen o hjälpt dom att ta ut pengar så sitter jag nu på tåget till Tierp. Ser ut som ett slisk så hoppas att man inte träffar några på väg till lägenheten. Men med Tierp vet man aldrig. Haha.

Nu ska jag ta en tupplur innan jag är framme. Hoppas ni har en fin fredag!

Ciao!


Just idag

.. Behöver jag vara med människor och känna att jag mår bra. För gud va rätt jag hade imorse! Det har varit en bra dag. Lektionen var en "chilla med Anders" lektion, alltså så gjordes det inte mycket mer än att skratta och diskutera olika saker. Anders är bra han, han förstår sig på elever.

Skrev klar tentan på 6 sidor, nu kan inte Robert klaga. Hade ju ioförsig inte klarat det om inte mamma hade kommit in med ett kinderägg. Hon är fin hon!

Nu ska jag iväg till uppsala med en god vän och andra snubbar. Jag har tre biobiljetter att bli av med så vad passar inte bättre än lite bio för att fira den här dagen? Nirrepirre!

Hoppas ni har det fint därute people!

Ciao!


Du har alltid varit fri men aldrig velat gå

Hejlo!

Fick ett (eller snarare två) meddelande igår som jag verkligen har längtat efter!
Om jag inte visste bättre skulle jag ha hoppat upp och ner i en halvtimme, men jag nöjde mig med att skrika av glädje tillsammans med Sanni istället.

Meddelanderna som vi fick berättade att studentmössorna och allt annat är på väg! Dock så tänker jag inte göra som alla andra och ta kort på mig själv med mössan på huvudet när jag har fått den, utan jag väntar helt klart till den 5 juni då det gäller.

Det andra meddelandet handlade om att mina linser är även de på väg hem till mig. Hur härligt är det inte att få två sådana meddelanden på en och samma dag?

Jaja. Nu ska jag sticka till skolan o vänta på att min enda lektion ska börja.

Det här kommer bli en bra dag, det känner jag på mig!

Ciao!


Alla mina sinnen svindla


Om cancer vore en människa, då skulle jag slå den tills den inte längre kunde stå. Jag skulle slå tills den är död.
Allt hat. Allt.
Fy fan för det här.


-


Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done.


Jag underskattade dig

Hejlo!

Dagen har varit en killer. Helt allvarligt. Längtade hem och suktade efter semlor och hamburgare hela dagen. Haha.
Väl hemma så fick jag bara köttbullar. Så nu har jag ställt mamma i köket för att baka semla med vaniljvisp istället för vanlig grädde. Intressant va? Ja jag vet!

Med tankarna fulla med hamburgare och semlor så ska jag ställa mig nere på crosstrainern och bränna allt som är fett. Hehe.

Ciao!


I don't even need your love

Hejlo!

Var iväg till brandstationen idag för litt introduktion inför de kommande måndagar som vi ska spendera där.
Sedan fick man reda på att studentmössorna (som jag hade för mig skulle komma i aprilmånad) är på ingång.

En annan sak jag fick reda på är att vi kanske blir fler på resan ner till Cypern. Hur nice är inte det då?

Jag känner att mitt liv är bra, det börjar gå bra.

Nu ska jag fortsätta att kolla på snyggpolisen på tv. Haha.

Ciao!


Händerna på magen

Nöjd och belåten. Bastun var det bästa jag har gjort idag.

Nu ska jag göra en fläta i håret och ladda inför melodifestivalen som jag missade igår. Alltså min klassiska melodifestivalsmys som jag har årligen. Trots att det egentligen inte är några bra låtar eller artister.
Surprise me skriker hela min hjärna, så att säga.

Haha.
Ciao!


För att göra det okej

...så har jag bestämt mig för att sätta mig i bastun, med inpackning i håret och sitta kvar där tills jag skrumpnar ihop. Sedan ska jag skrubba, så jag blir ren som fan. Fräsching.

Ciao!


It made me stronger

Hejlo!

Fin söndag? Ni har det bra o så?

Jag hade det iallafall förjävla fint igår! Kollade på fotboll nästan hela dagen. Mot kvällningen bar det av till Ida tillsammans med henne, lissi, frida och amanda för att dona till hår o klädesväg. Hann med något glas vin och sen var vi tvungna att åka till tåget.

Efter många om och men så tjivade vi in oss på heartbreak och väl där så dansade vi rumporna av oss med massor av kändisar. Har nog aldrig varit så roligt på dansgolvet som då!

Idag känner jag för värmefilt o film, men det tillåter inte mamma. Alltså får det vänta och städningen får bli min aktivitet istället. Yeah.

Ciao!


In the air, in the aaair.

Hejlo!

Den 2 juli tar jag en tripp till Cypern, närmare bestämt till Ayia napa! En partyresa utav dess like ska det bli, jajaja! Varför klaga nu liksom?

Krogen ikväll för att fira, jaaarå!

Taggaragga taggaragga!


Du må tro att jag inbillar mig, men vi är fler som tror på att världen kan förändras

Hejlo!

Allt tjat om kyla, göra något äckligt, man vet att man är sexig, studentkryssningar, ryggradsrysningar och isbjörnar gör mig litt trött.

När folk börjar skriva "ska vi göra något äckligt, baby?" då vet man att helgen är nära. Ja men imöra är det ju fredag, då jävlar. Sen är det krogdag, även känd som lördag, då ska jag leva o andas. Eller skit i att andas o läs dricka istället.

Äh. Jag börjar ju bli vuxen känner jag. Haha. Skämt det.

Tjivens!


RSS 2.0