Flaskpost

Hejlo!

Brandie idag, fint avslut efter alla dessa dagar där borta hade vi! Så nu är det slut på att leka brandman. Åååh. Jag vill tillbaka redan nu!

Nå mer att berätta? Hmm. Ja men sprang ännu en gång på stan i jakt på de perfekta partykläderna. Gjorde av med 700 kr, på vad egentligen? Ja inte fan vet jag! Men en skjorta och några nagellack rikare är jag.

Nu ska jag fortsätta städa huset. Usch. Madre y padre kommer ju hem imöranatt så bäst att återställa huset till det normala. Haha.

Ciao!


Winners never quit, quitters never win.

Hejlo!

Det är fart på mitt liv, jovisst!
Imöra fyller bästa Malin, på lördag bästa Lissi och söndag bästa Sanna. Sedan på måndag drar man på studentkryssning!
Var iväg till stan idag med Lissi för att hitta något acceptabelt att ha på sig till dessa dagar. Med 500 kr i fickan fick jag ett par jättesköna svarta jeans och ett par blåa fjädriga örhängen. När jag landade i hemmet igen så hade jag endast en hundralapp kvar.
Men det var det värt!

Nu ska jag prova ut en outfit för lörra' och mönda'. Jobbigt enligt mig. Orkar egentligen inte bry mig om vad jag har på mig. Bara jag får dricka och va gla'. Hahaha. Nörd jag är.

Galet studentliv. Underbart studentliv!

Ciao!


Onyttig på mitt nyttiga sätt

Sitter och äter min middag, smoothie och chasewnötter. Haha. När jag är ensam hemma så är består mina middagar endast av det. Intressant? Ja men varför inte. Man går ju ner i vikt av det tydligen, 4,6 kg närmare bestämt på en vecka.
Jag bryr mig inte om att vara smal. Men det är ju nice att inte vara alltför fet, så att säga.

Ciao!


När ljuset är för ljust


Hejlo!

Febern sjunker sakta men säkert och orken börjar komma tillbaka. Så jäkla skönt! Hade tänkt åka till skolan imöra, men fick höra att det bara var någon löjlig (för mig) föreläsning så det blir att vara hemma igen då. Jag klagar inte men lite rastlös är jag ju!

Har hållit mig ute nästintill hela dagen, det resulterar i rödrosiga kinder. Så som det ska vara typ! Måste ju faktiskt skaffa mig litt bränna till kryssningen som är om 11 dagar. Jisses så tiden går fort! Kläder måste införskaffas, ögonbryn ska plockas, fransar färgas, ben rakas och lösnaglar fixas (eventuellt, jag tycker egentligen inte om långa naglar). Så mycket ska göras på så lite tid.

Nu ska jag gå ut med hundarna. Eller kanske inte. Äh. Återstår att se!

Ciao!


Om du tittat åt vänster ser du ingenting. Om du tittar åt höger ser du allt.


Ibland kan jag tycka att det är rätt skönt att vara sjuk, bara för att man får ligga hemma och ta det lugnt. Men det börjar bli färre tillfällen då jag tycker det, för nu för tiden så känner jag bara spring i benen, även fast jag egentligen inte har någon som helst ork att gå. Precis som det är nu.

Jag är väl envis eller något o vill inte inse att jag bör bara ta det lugnt. Istället tar jag mig till skolan när jag mår dödåligt. Det resulterade i att jag var med på en lektion sen så var jag på gränsen till att bryta ihop, så slut i kroppen var jag. Så jag tog mitt pick o pack och tog mig hemåt igen.

Men nu ska jag lyssna på kroppen och ta en rejäl tupplur o troligtvis så blir det en hemmadag imöra för att kunna ge min arma själ en chans att återhämta sig igen. Ordning och reda från och med nu. Yeah yeah.

Ciao!


Avoid contact with the eyes


Tur att jag har en syster som tar hand om mig och ger mig smoothie, snytpapper och idomin. Det optimala servicen för tillfället.

Inga problem här int'!


You can keep everything


Just nu skulle jag mest av allt vilja ta på mig walking skorna och dra med odjuret på en sväng i skogen bland stigar och solen. Men istället ligger jag i soffan med feber o snorig näsa.

Lyckan har flugit sin kos den.


Du gav mig frid i ett liv i krig

Hejlo!

Kolla nyss på Troja och grät en skvätt. Det brukar bli så när man har ett betongblock i huvudet, man grinar för minsta lilla.
Inte nog med det så förstår jag mig inte på elementen här hemma, vilket leder till att jag inte lyckas fixa det varmare här inne, så jag sitter nu omvirad i tre filtar och väntar på att min syster ska komma hit.

Kanske kan sätta mig och knapra på morötterna som jossi och Lissi lämnade kvar här sedan igår och ha igång en till film. Låter ju inte så pjåkigt det!

Ciao!


Jag kan ångra det lilla jag säger



Skulle behöva sova en hel vecka, men istället går jag upp kl 8 på morgonen och tar tre promenader med tre olika hundar. Inte direkt det man vill göra när man känner sig förkyld. Hjälp mig.


Uppe mitt i natten, bara för att slippa en eventuell bakisfylla

Hejlo!

Har precis anlänt till Elins lägenhet, full och odräglig. Har spenderat min kväll med Erika, Marina och Caroline. Så nu sitter jag i soffan och kollar på tv, snart slår jag på en film och kollar på den. Har alltså bestämt mig för att hålla mig vaken hela natten, på så sätt så slipper jag en äcklig bakfylla.

Ett knasigt inlägg, men jag skyller på mitt tillstånd. Om ni förstår. HEHE.

tjivens på er!


A simple line can make you laugh or cry


Om jag inte får träffa en person på länge får jag cravings.

Så just idag känner jag att jag har cravings efter många personer. Loser som jag är.
Jag vill träffa Julia, den personen som kunde läsa mig utantill och min barndomsvän. Förut kunde vi träffas nästan varje helg och prata till fem på morgonen.
Jag vill träffa Amanda. Min tvilling som jag åt falukorv och grillade tillsammans med. Vi åkte ut på bilturer tillsammans med killar lite hur som helst och var uppe hela nätterna och somnade på någons golv/soffa/säng, alltså lite överallt.
Jag vill träffa Malin. Min syster som är min granne men bor i Uppsala. Våra campingförsök och upptåg som oftast slutade med att man skrattade så mycket så man nästan kissade i brallan.
Jag vill träffa Erika. Hela sommaren som vi spenderade lite överallt men hade alltid lika kul. Gjorde ingen krogenrunda utan varandra och hittade på galna/knäppa saker hela tiden.

Knäpp jag är som inte håller fast i sådana guldklimpar till vänner. Om jag skulle få göra om något så skulle det vara att aldrig släppa dom, aldrig.

Därför skriver jag nu och säger att alla därute bör hålla i sina nära och kära! För tro mig, du kommer att behöva dom när din värld rasar samman och du behöver en axel att luta dig emot.

Dock så har jag personer kvar i mitt liv som jag ska kämpa för att behålla kvar. Eftersom jag inte kämpade tillräckligt förut så tänker jag göra det nu.

Gör det du med!


Mer osäker än säker, men jag tror endå

Hejlo!

Har kommit hem, eller ja, kom hem igår kvälls. Men nu har man börjat landa igen. Den här resan kommer jag att komma ihåg i hela mitt liv, alla barnen och själva Riga. Jag ska dit igen, absolut, det ska jag verkligen.

Tog mig till skolan imorse, trots att jag kände mig helt slut. Tur var väl det, för efter skolan så blev det intervju med tidningen Norra Uppland och även så skulle han hålla på och ta kort på oss tre. Hatar sånt. Deras kameror är alldeles för bra skärpa på. Anyway, sedan så följde jag med Sanna hem för att dra ihop ett inlägg på projektets blogg.

Äh. Nu ska jag ta mina långkalsonger med älgar på och lägga mig i soffan. Imorgon vankas det körning och ännu mera skola. Ohyeah.

Ciao!


En kram kan betyda så mycket mer än "hej"

Hi!

Var iväg till barnhem nummer ett idag. Så typiskt att det första barnet man såg sprang fram och kramade om en, klart att man blev tårögd redan där!
Vi blåste såpbubblor, gick ut med varsina barn, lekte och kollade på olika terapier. Jag talar nog för varenda en av oss när jag skriver att man bara ville ta med alla barnen hem.

Efter barnhemmet så drog vi ut på stan. Visste ni att converse, som i Sverige kostar 700 kr, bara ligger runt 400 kr här borta?! Sammanlagt så har vi alla köpt 6 par och har fortfarande pengar kvar plus att maten här borta är även det sjukt billigt. Var på en grym restaurang nu på kvällningen där man fick plocka på sig hur mycket som helst och sedan fick man betala för varje del, för mig kostade det 3.90 lvl vilket är 52 svenska kronor. Och jag tycker om mat så ni kan ju tänka er att brickan var full med mat!

Efter att ha duschat och kollat på alla bilder på barnen ett par gånger så ska vi snart lägga oss i sängen för att ladda upp till ett besök på barnhem nummer två och en flygresa hem.
Jisses, vill verkligen inte åka hem nu. Man börjar liksom trivas här. Trots knarkare och ryssgubbar.
Charmen finns där liksom, i allt som man själv anser är annorlunda och fel.

Ciao eller som de säger här borta; Adada!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1687412/images/2012/pic_193668773.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1687412/images/2012/pic_193668831.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1687412/images/2012/pic_193668871.jpg" class="image">


Gjord av stål men viker mig endå

Hejlo!

Vet ni vad jag är? I fuckin' RIIIGA! Helt sinnes vilken dag vi har haft, jag ewe och Sanna. Först upp kl 4, ta bilen 5 och stannade upp i Uppsala för att fylla på luft på däcken, sedan iväg till Skavsta flygplats för att åka litt flygplan. Vid landningen satt jag och Sanna o höll handen, jag skojar inte när jag säger att jag skulle dö.

Efter mycket om och men så ligger vi nu i sängen och ska kolla på film o dricka lite smirnoff o breezer. Imorgon blir det till Riga center och besöka barnhemmet för att lämna saker och leka med barnen. Jag är sååå taggad!
Plus att man får plugga engelska, det behövs!

Filmtime, med avbrott av alla andra gästerna som kommer och pratar med oss. Fulla dessutom. Haha.

Ciao!


Ett liv, en chans.

Hejlo!

Säger som Sanna sa; jag är så trött så jag vet inte ens vad jag heter.
Det har varit så mycket nu så jag har inte tid med någonting känns det som.
Projektarbetet börjar ta fart, då menar jag verkligen det, fick ett samtal idag som kan betyda att vi kan fortsätta med det här i framtiden. Vilket är något som jag verkligen inte tackar nej till! Vi har dessutom provat att packa väskor o vägt o grejat idag hemma hos Sanna. Med en maxvikt på 15 kg i bagage gäller det att packa smart o välja det viktigaste att ta med.

Det är ju trots allt inte långt kvar. På söndag kl 5 på morgonen går bilen från tierp till Skavsta flygplats. Sedan kommer vi förhoppningsvis hem på tisdag, men en dag extra eller två i Riga gör väl inget heller. Nu ska jag kliva av bussen o ta mig hem för att plugga. Prov imorgon o jag kan ingenting. Sug.

Ciao!


Föraningar och kebab

Hejlo!

Ligger i sängen och kollar på film efter en bra kväll i Uppsala med Lissi och mickis. Det blev kebab och massor med prat. Så som det ska vara!

Idag blir det springtur, ett pass på crosstrainern och sedan ett pass för magen. Jag har lagt upp det så ordentligt! Men först blir det ännu en film för att hinna ladda upp, det är ju trots allt söndag!

Ciao!


Every rose has to die


Och där förstördes just min fredag. Hatar sånt här. Jag som var så glad nyss, eller hur? Det lät ju iallafall som jag var litt glad förut?
Jaja. Jag är inte glad nu iallafall. Som jag berättade förut så gick inte körningen alls bra och just det ämnet är känsligt för mig.

Så när jag får höra någon säga "om du skaffar körkort..", gör mig på grymt dåligt humör. Jag har kämpat i månader, jag har läst boken två gånger och kör så ofta jag kan. Jag har verkligen lagt ner min själ på det här. Och så får jag höra "om du lyckas skaffa körkort". Just vid det tillfället skulle jag bara vilja sätta mig i bilen, säga watch me och sticka långt bort.

Supa skallen av mig, slå sönder ett fönster, somna i ett dike och bara strunta i om att bli bortglömd. Det skulle sitta fint nu. Varför inte liksom?

Deprimerande.


Bakom mina solglasögon kan jag va' mig själv!

Hejlo!

Körlektionen gick åt skogen, tror helt ärligt att det där med körkort inte är min grej endå. Det enda positiva idag är solskenet, frellen och kinamaten. En annan sak är väl att vi hämtade bidrag från apoteket, bra saker kommer vid passande tillfällen. Så ja, man kan väl påstå att jag har haft en helt ok dag än så länge.

Och grädden på moset är väl att lissi och jossi kommer hem i helgen. Tjoppidopp!

Nu ska jag göra mig redo att åka ut till la skoga. Ha den grym fredag på er!

Ciao!


RSS 2.0