Nyvaken yes!


Vaknade precis från en liten tupplur på soffan, och jag lovar att det var skönt!
Är helt slut efter att ha gått upp kl 4 varje dag, men det är bara den här veckan sen är det slut liksom, inget man ska klaga på. De sa även på praktiken att jag skulle höra av mig sen när jag blir 18 så kan jag få sommajobba där och kanske vara vikare på helger och eftermiddagar, hur underbart är inte det?!
Nej nu ska jag gå och lägga mig i soffan igen och gosa med Maja, yeah.



Peace out!

Praktik, yeeeah.


Inte duktigt av mig med att uppdatera känner jag men shit så det inte spelar någon roll.
Praktiserar som sjutton just nu, åkte till praktiken idag kl 7 men tydligen så skulle jag ha börjat 14.30, genialt emma, genialt. Men jag glänser på praktiken iaf, får kramar varje dag och håller handen på promenaderna. Så ja, jag trivs faktiskt, även fast jag var inställd på att jag inte skulle göra det.
I lördags var det förresten klassfest/klassträff, det var mysigt! Vi grillade, haha grillmästarN erika! Sedan så kom det ett antal personer på kvällen. Det var massor med mygg och mest okänt folk men jag får väl inte klaga.
Och för att informera allihop så har jag fortfarande förkylningen kvar, dock så har den blivit bättre så imorgon blir det att först praktisera och sedan till skolan för att göra muntliga nationella med Per i engelska, SCARY!


Nationella med denna pojke imorgon, yeah.

Peace!

Soffsittning och städning.


Oj kommer inte ihåg när jag senast skrev här inne på bloggen, så det bör vara ett tag sen. Är fortfarande förkyld kan jag iaf berätta, kanske blivit något bättre men dock fortfarande hosta och snor. underbart. Så har jag även hunnit med min "första" dag på praktiken, som bestod av att städa och sitta ner. Jag kan ju inte direkt säga att det är något krövande att hålla på och sitta i en soffan och inte göra någonting för att det inte är någon hemma, så jag är inte helt slut av utmattning, det är faktistk nästan tvärtom! Får panik när jag inte vet vad jag ska göra.
Men nu ska jag gå och kolla ifall det finns något att hitta på.



Peace!

Tisdag, redan?


Uuuuuuusch vad jag hatar förkylning, jag menar det verkligen! Måste verkligen ringa till min praktikplats men eftersom jag låter så konstigt just nu så tänker jag inte göra det... än. Det får vänta tills man hör vad jag säger. Gjorde ett försök att åka till skolan idag också, men jag åkte hem efter provet som vi hade på morgonen - som förresten gick uuuuur dåligt på grund av att jag fick panik när jag drabbades av värsta hostattacken.
Och juste, bara i förbifarten sådär så har jag också skaffat mig en ny värsting mobil! Det kan jag säga är helt underbart, en helt ny Sony ericsson Vivaz.
Nu måste jag gå och plugga på provet tills imorgon, det kan ju bli lite intressant om jag ens hinner göra det eller om jag hinner somna innan.
 

Förkyld som sjutton, yes!

Sånt är livet! / emmaaalmgren.

Värkande öra och rinnande näsa.


Lördag och förkylningen fortsätter att driva mig till galenhet. Inte nog med att man nu har börjat hostat på tok för mycket utan nu har man även fått så ont i öronen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Blev iaf till att tvätta min kära cykel idag, riktiga sommarkänslor när den kommer fram och blir avtvättad! Fick även massera systeryster Elin, så nu känner jag mig otroligt snäll. Men jag vet inte rikigt om det har blivit en sådan helg som jag hade tänkt mig, jag skulle ju bara ta det lugnt så att förkylningen försvann men istället har man varit ut och cyklat, masserat syster, tog en smygsprintur och ut två halva varv elljusspåret. Men imorgon blir det att åka till valbo för att kolla efter ny mobil toligtvist, eller om det blir sjukhuset beroende på öronen.
Nej nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på scooby doo 2.



Sånt är livet! / emmaaalmgren.

07.05.10


Freeeeeedag! Så underbart, förkyld som man är så känns det bara skönt att få en hel helg att bara få ta det lugnt, för det är nog det jag skulle behöva just nu. Hade prov innan man slutade, gick ganska bra även fast jag inte ens hade kollat igenom pappren. Fick lite sällskap av Robin, Oskar och Jakob i väntan på bussen så vi stack till Benny's, mycket trevligt var ju det. Hade bestämt mig för att skriva massor på A-uppsatsen som ska lämnas in om två veckor men huvudet känns för sprängbart för det. Så nu sitter jag istället och lyssnar på cascada - ready for love(Italobrothers New Vox Remix) så otroligt taggad att gå på fest man blir av att lyssna på den här! Nej nu ska jag lägga mig och vila, sweet!



You got me deeper than deep and I'm constantly blinded.

Sånt är livet! / emmaaalmgren.

05.05.10


Det är så underbart att man inte har något röst kvar. Förstår inte hur det gick till riktigt men ena stunden var den där och sedan så var den borta. Så idag i skolan så blev det en tyst emma, men nu är det iaf bevisat att det inte är jag som för liv i klassrummet, sug på den ni! Nej nu ska jag gå och försöka trycka ner lite mat i magen.


Du är bäst brori :)

Sånt är livet! / emmaaalmgren.

03.05.10


Har inte haft tid eller ork att blogga på ett tag. Min sista april blev la lite dramatisk kan man verkligen säga! Började med att väskan blev genomsökt på tåget till uppsala ( sådär kl 9 på morgonen ) sedan på festen på kvällen blev det lite kaotisk, lite slagsmål och fönsterrutor som krossades dock så höll man sig lite på sidan av det, jag vet inte om man kan säga att det är tur eller otur? Men jag höll mig stolt nykter hela kvällen vilket jag kommer fortsätta med ett tag. Fick även lite problem med hemresan men det fixade sig det med, underbart. Men nu har man dragit på sig en miniförkylning så det är väldigt segt på min sida. Känner mig bara matt och trött vilket märktes idag i skolan men det är lugnt.
Hade ju även nattbandyn i torsdags, det gick väl sådär. Men det var riktigt bra kämpat av alla!  



Sånt är livet! / emmaaalmgren.

RSS 2.0