I'll be stronger.


Får väl ta och berätta att man var iväg till lövsta efter en lyckad middag med b-rudarna. Men jag kan säga en sak; Det sög balle. Åkte iväg efter bara någon timme där, roligare det än att stå på en parkering. Nej men jag fick i alla fall träffa några saknade människor, jag måste träffa dom snart igen!
Men idag blev det en lång sovmorgon med julia och sedan så lade vi oss ute och solade och dansade, grymma som vi är. Nej nu ska jag gå och göra mat tror jag, eller om det bara blir ett glas saft.

Peace!




It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance I promise to never mess it up again
Just a sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind is hitting my face and you're gone
And you're walking away
And I am helpless, sometimes
Wishing's just no good
Cause you don't see me like I wish you would
you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you have always keep passing me by
I just miss you, that's all
No, you never were, and you never will be mine


Midsommar i öregrund, yeees!


Det var en alldeles underbar dag igår, inte nog med att det var soligt och man skulle vara med de bästa utan det var också midsommarafton! Och det firades nere i öregrund, hur mysigt som helst. Träffade också på lite trevligt folk, sådana som man aldrig har träffat och sådana som man inte träffar så ofta, trevligt värre det. Gick lite hur som helst runt där, mötte upp folk som man började gå med och sedan skildes från dem och sedan hittade nya. Missade bussen till uppsala så vi fick gå en extra timme där, men jag klagar absolut inte!
Träffade en halvrik man på bussen som tyckte att julia pratade oavbrutet, HAHA! 24/7, eller hur var det här nu igen?



Summering; Underbar kväll med underbart folk!

Peace!

Soooliga onsdag!


Har nog inte känt mig så säker som jag gör på havsörnen. Hade midsommarfirande idag med de små liven, då det blev socker i stora mängder och fem-kamp mellan tjejerna och killarna ( eller okej, en kille med 4 tjejer och sen andra laget bara killar ) Tro't eller ej, men jag var med och kämpade och roligt var det!
Det bästa är ju att man får vara ute heeeeela dagarna! Dock får man väldigt fin bränna från tröjan och tightsen, undra hur man ska få bort den.
Igår hade jag förresten besök av en Susanna och en Malin, vi satt ute i partytältet och hade trevligt. Bar ut datorn så vi kunde lyssna på musik också. Så nu blir det att sitta ute där flera kvällar skulle jag tro, det var ju otroligt mysigt där inne faktiskt!
Nej snart kommer systeryster och så ska vi ner till vattnet och känna, får väl se om det blir ett premiärdopp eller inte.


Peace!

Sommarjobbsdagen 1.


Har nog aldrig varit så nervös som just idag, första sommarjobbet, första dagen. Vaknade ovanligt lätt, gick som en dimma igenom morgonrutinerna och sedan tog jag bussen iväg till sommarjobbet. Men på något sätt så lättade allt direkt när jag klev in genom dörren, allt blev som nostalgi. Min gamla förskola, där jag lärde mig grunden av livet, där jag skaffade mig mina allra första kompisar och där jag skapade mina första minnen. Just där sommarjobbar jag och allt är sig likadant. Leksaker, stolar, väggar, soffor, hyllor, till och med kuddar är sig likadana. Hittade till och med ett projekt min gamla klass gjorde om nils holgerssons resa genom sverige, hur gammal är inte den liksom?
Barnslig som jag är så lekte jag glatt med barnen, spelade twister och upptäckte att jag är ovanligt smidig. Vi lekte vinken men jag och kristoffer satte oss istället och kollade på blommor och pratade med Linn.
Inte nog med att jag sommarjobba i två veckor, så ska jag också bo ensam hemma i ungefär lika lång tid. Men tur är den att jag har vänner som kommer och håller mig sällskap om nätterna, annars skulle jag väl hyra en riktigt galen vakthund.


Minnerna bleknar men dem finns där!

Peace!

beslutångest, förvirring och igenkänning.





Beslutsångest! Ska jag fortsätta vara brunnett eller ska jag blondera mitt hår igen så jag blir blondin? Jag vet verkligen inte om mitt hår klarar av någon mer blondering efter den galna period då jag blonderade sönder det. Men jag känner också att jag på något sätt inte passar i brunt hår, det är inte jag bara. De flesta kopplar mig som den blonda dottern i familjen, den blonda tjejen i OP09 eller hon som har blondt hår därborta.
Får ta mig en riktig funderare på det här.



Peace!

Uppsala in action.


Uppsala och bio på schemat igår. Var in och kollade på Robin Hood med Julia, bra film men såklart så ska min hjärna koppla och jämföra allt till den tecknade versionen. Kärlek, dramtik, förvirring ( på min sida ), krig och död var det som filmen innehöll, allt som en film vanligtvis innehåller. Vi råkade prata igenom mer än halva filmen och blev sedan tillsagda att vara tysta, förståerligt.
Men det blev dramatik för oss innan bion om man säger så, trötta som vi var så kunde ingen av oss sluta skratta när julia råka sparka omkull sin cola som hon inte ens hade druckit ifrån och när hennes kort inte fungerade så jag skrapade ihop mina pengar till snackset, knas hela eftermiddagen.

Bättre eller sämre än disney versionen vet jag faktiskt inte, men bra var filmen iaf!


Peace!

Första dagen på sommarlovet, yeah.


Jag är verkligen inte duktig på att blogga, men är det sommarlov så är det.
Festen i fredags var faktiskt över förväntan, trevligt folk och en visit in i buskarna sen var festen gjord. Sedan gick man hem till systra mi och sov, det är allt bra att ha en underbar syster kan jag lova!
Men nog och det förflutna, idag blev det till valbo och spendera lite pengar, eller snarare lyckas köpa för mer pengar än vad jag hade med mig, hur nu jag lyckades göra det?
Införskaffade mig bl.a.
* 2 thight.
* 1 tunika.
* Sommarlovskort.
* Solglasögon.
Nej tur att man har två sommarjobb i sommar så man kan tjäna ihop pengarna igen.



 
Blyghet, osäkerhet och sårbarhet.
Ingen behöver bry sig, ingen behöver veta. Har man sagt att man ska gå vidare, glömma och leva det liv man hade förut så ska man kanske också göra det. Jag gör tvärtom, jag fortsätter med samma sak, jag fortsätter tro på något som inte finns där och jag låtsas som jag inte vet vad som egentligen pågår. Göra sig blind, göra sig döv. Den enda som har sönder mig är jag själv, skyller inte på andra, bara mig själv. Om kärlek gör en hel så måsten den också riva ner en först för att kunna sakta bygga ihop en, sedan ha sönder en igen. Kunna lita, kunna lyssna, kunna förstå. Är det så lätt? Att kunna säga det tre orden, De tre orden som nu är uttjatade, De tre orden som har på något sätt tappat betydelsen. Det kan jag inte göra, utan att du säger det först. hoppats, sårats och förvirrad. Jag tänker inte kräva något, jag tänker inte tvinga någon, jag tänker inte dalta och jag tänker inte förstöra något.  


S-s-s-s-sommarlov!


Underbart, underbart, underbart! Äntligen så har man fått sommarlov, men dock så blev jag inte nöjd över betygen man fick. Icke-godkänt på historian även fast man har legat på mvg-vg nivå hela kursen? Ska nog ta och ta ett snack med läraren. 
Men men, har ändå bara en veckas ledighet sedan så börjar man sommarjobba på fritids en bit bort, PengarPengarPengar!
Nej nu måste jag faktiskt springa in i duschen, packa och sedan måste jag sticka iväg till tierp på fest, är det sommarlov så är det! :D



Peace!

Student och födelsedag.


Från att ha varit 16 år så är man nu officiellt 17 år, rätt nice. Åkte ändå till gimo och kollade på Dan när han tog studenten, det var roligt det. Malin som är längre än mig annars blev brutalt mycket längre än mig när hon hade högklackat på sig idag, men snygg var hon. Vi kom även på nya smeknamn, nämnligen långben till malin och musse pigg till mig, ni kan väl gissa varför.

Men födelsedagen kan ju gå och slänga sig i väggen, det är absolut ingen skillnad på om man fyller år eller inte för det är ingen som hör av sig eller kommer och firar en. Så hur kul är det att ens fylla år när man knappt får höra ett grattis, förrutom från familjemedlemmarna och de bästa grannarna. Nej jag tror det inte är någon idé att ens försöka med någonting, faktiskt.


Du är bäst och jag älskar dig! <3

Peace!

Vattenkrig @ högbergs


Rubriken säger allt, den årliga och traditionella vattenkriget ägde rum idag. Inte fan hade man någon aning om det så man hade ju såklart en vitrandig tröja, men det funkade. Blev dränkt, och det var ju nästan väntat. Jag som skulle försöka hålla mig ifrån vattenkriget men lyckades ändå hamna där ute, typiskt. 
Och sommar är det, tur det när man blir dränkt av galna 3:or.
Höjdpunkter var nog ändå att man fick låna kläder från metodrummet för att Christine inte ville ha en inne i klassrummet, haha!
Nej nu ska jag mysa med syster-yster!
Förresten, snart fyller man ju år. Men det är inget jag bryr mig om faktiskt.



Peace!

RSS 2.0