I want you to care, ok?


Sitter här, i en lägenhet som ska vara mitt lilla hem i tre veckor. Kommer bo här tillsammans med en Lars, och om jag ska vara ärlig så är han lite av en generös gosse!
Han har handlat mat, lagat och fixat i lägenheten och han har till och med köpt en tv som nu sitter uppe på min vägg i rummet, nöjd chey!
Inte nog med det, jag har även gjort min första dag på sommarjobbet på sjukhuset. Vet inte riktigt jag, människorna på akademiska är lite väl stela. Eller ja, de flesta iallafall.



Ta mig tillbaka till Turkiet, snälla!

love,
emmaaalmgren

I'm hanging on a moment of truth


He-heeey!
Jag är tillbaka och jag har till och med hunnit firat midsommar i Sverige också!
I mer i en vecka har jag druckit, solat och träffat människor. Man kan väl säga att jag har haft the time of my life, skulle ju gärna vilja åka tillbaka till Anthos garden igen! Bara för att få träffa allihopa ännu en gång, för fy vilket härligt folk man kan träffa när man är på sånna här semestrar!
Hörde också att det inte har varit något bra väder här i S-verige, HAHA!
Vi hade kanske 45 grader varmt om dagarna, lite lätt blåsigt så det blev hur skönt som helst att ligga och sola.
På midsommarafton så stack man iväg till öregrund med Erika och Alexandra. Skrapade upp lite knän och hade roligt! På midsommardagen åkte man som vanligt ner till Lövstabruk och shakade loss lite, sånt man gör när man bor här ute.
Men från och med ikväll blir jag uppsalabo, hjälphjälphjälp så läskigt.




Helt ärligt, jag orkar inte lägga ut finare kort. Men ja, vi hade det fint i Turky! 

love,
emmaaalmgren
 

We can't cry the pain away


Introduktionen inför sommarjobbet på akademiska är avklarat och trötta var vi! Sitta inne i en stor sal med 122 personer till och lyssna på människor som pratar tyst från nio till halv tolv på förmiddagen är inte direkt det bästa man kan göra. 
Men ikväll ska jag minsann packa, för på onsdag sticker jag iväg till Turkiet, wiiiho!
Fast jag skulle verkligen behöva åka in till stan och handla massor till resan, men det hinner man ju inte.
Äsch, det här kan vara det sista inlägget innan jag åker bort, så jag säger det nu istället; Jag hoppas att det kommer att regna och åska här hemma medan jag ligger vid poolen med en drink i min hand och 25 grader varmt, hehehe.



och jag skojar inte, faktiskt!

love,
emmaaalmgren


It's written in the stars


Helt slut och endå så var jag tvungen att stanna hemma igår kvälls, vilket var första gången på någon månad nu. Och just for you're record, jag tyckte verkligen inte om det, fick bara panik av att veta hur mycket jag missade.
Påminn mig om att aldrig någonsin skaffa hund, och verkligen inte TVÅ stycken. Tror minsann att jag höll på att mörda en imorse klockan 6 på morgonen, gah. Tänker då inte göra om det här, nej verkligen inte!
Får väl lägga mig ute redan nu i solen och ta en tupplur på några timmar, vad ska man annars göra som hundvakt?
Och hörrni, i fredags var det minsann som jag sa, det var GRYMT! Det där måste vi ju göra om fler gånger, garanterat!

Jag har iallafall lärt henne vad man ska göra framför kameran, äntligen!

love,
emmaaalmgren

We can't find a need to stay


Hejhejhallå!
Sitter i min Onepiece och skriver klart min allra sista restuppgift,  S K Ö N T!
Imorgon blir jag ledig från skolan enda fram till mitten av augusti, åh så otroligt fantastiskt! Tog mig en extra lång dusch, bara för att kunna skrubba och gnugga bort all Högbergssmuts!
Imorgon ska man smita iväg till skolan för att fika med älskade klassen en sista gång som andra ringare, för att sedan gå på någon avslutningskonsert. Men på kvällen, det är väl då det händer! Hihu, vad jag taggar sönder mig!

Another night and I bleed.
They all make mistakes and so did we.
But we did something we can never turn back right.

Find a new one to fool.
Leave and don't look back. I won't follow.
We have nothing left it's the end of our time.

love,
emmaaalmgren

Your lips just say you're lonely


Snart så, snart är det minsann sommarlov!
Men först ska man klara ett svenskprov, eeh. Men på avslutningsdagen blir det iallafall en sväng hem och sedan tillbaka till tierpan för lite grillning, och ja, det kommer iallafall bli grymt!
Nu ska jag fortsätta ligga här i sängen och skjuta iväg lite tankar, sådana som man helst skulle vilja slippa med dem kommer endå, sinnes.


Can we just moving along?

love,
emmaaalmgren

Palm to palm


Nu har jag äntligen fyllt arton hela år! Hade en ganska så fin dag också, drog iväg till öregrund på kvällen och in på Hummeln och skakade lite rumpa. Grymt var ordet! Igår så hade jag och Amanda ett litet litet kalas för oss båda, mer mys än kalas men jag älskar't! 
Ojojoj, man hinner med mycket innan det blir sommarlov. 
Jag hann även åka iväg till Upplanda i torsdags och stannade där till fredag eftermiddag. Där det egentligen skulle vara lan men istället så blev det två vändor till uppsala och ingen höll sig vaken förutom jag, och Oskar som jag höll flitigt vaken (föreställ er en emma som ser oskyldig ut), HEHE. Men inte var jag nådig, väckte alla när jag kände för det, vilket var ganska så tidigt.


Tar en bild från min dag, hihu!

love,
emmaaalmgren

This is the end of the rainbow


Studenten igår, grymt kul! Blir ju lite avundsjuk när jag vet att jag måste dra mig tillbaka till skolan redan på tisdag igen, det suger ju.
Men nästa termin är det minsann vi som är äldst i skolan, iiih! Det var ändå lite roligare att få någon undervisning från dem en klass upp, nu är det slut med det!
Äsch, kommer bli superbra det här, det vet jag!


Min kära kusin Sara tog studenten, och fick stipendium och allt!
Även fast jag bara är kusin så blir jag överlycklig (och en snutta stolt!)
GRATTIS BRUDEN!

love,
emmaaalmgren

RSS 2.0