There is something about this year that's got me hooked


Sista timmarna på år 2010, shit! Har jag varit med om någonting detta år? Amen gud ja! Lärt känna nya människor, tagit upp gamla kontakter och gjort saker som jag aldrig har gjort förut. Det kan ha varit ett ganska bra år jag har varit med om faktiskt! Men jag hoppas att år 2011 blir ännu bättre, för att toppa allt liksom.
Min nyårsafton blir till att fira med några fina tjejer, troligen en middag och mys eller så blir det något oväntat, vem vet? Nej nu ska jag gå och leta upp kläder, kan inte gå omkring i mjukiskläder denna dag!
Puss på er, detta var mitt sista inlägg för år 2010!


Vi ses 2011 gott folk!
Och förresten, GOTT NYTT ÅR!

love,
emmaaalmgren

On top of the world it's beautiful, but there's no place to fall


Tror jag inte har hatat hållnäs så mycket som jag gör just nu.
Och hållnäs, ni som inte vet, är en halvö som jag bor på, lilla stället som jag bor i tänker jag inte berätta.
Men någongång kommer jag väl härifrån, hoppas jag innerligt.
Då menar jag inte att jag ska hamna typ i Tierp eller uppsala utan jag vill bo överallt i världen, tänk vilken upplevelse man får! Kan ju börja med att flytta upp till östersund och plugga till ambulanssjuksköterska, längtar!
Nej nu ska jag fortsätta med julstädningen, här vankas det ju juuuul!


If I should tumble, if I should fall, would anyone hear me screaming behind these walls?

love,
emmaaalmgren

we can build a snowman


Finally, jullov!
Blir lika glad varje gång, men det här året hoppade jag över julshowen och satt och prata med läraren istället, funkade det med. Åkte hem och hade i nejlikor i apelsiner, äkta jultradition! 
Blir att åka iväg till uppsala imorgon och köpa de sista julklapparna, lite sent ute jag vet.
Nu ska jag fixa lite uppgifter i skolan som har blivit över, dock har dem minskat väldigt mycket jämfört med hur många jag hade förut så det ska gå snabbt.




love,
emmaaalmgren

Scream out that you're alive


Snöstorm, ett kallt hem och inget sällskap. Så ser min lördag ut just nu, och jag vill nog ha det så faktiskt. Ta en lugn helg och bara göra något vettigt för en gångs skull. Försökte mig på att baka biskvier nyss, heh, jag sög på det så funderar på att slänga dem.
Var föresten iväg till akutmottagningen igår efter skolan, värdelösa dom är i Tierp! Först vänta i några timmar, sedan in i undersökningsrummet och vänta yttligare i en timme för att sedan träffa läkaren i 10 sekunder, sen blev man hemskickad med ordern att knappra tabletter och ta det lugnt. Hon gjorde inte ens en undersökning, nästan så jag är grymmare än henne på att ta hand om folk.
Nej, jag kanske bör ut i stormen och leta reda på äckelhunden, om hon nu vill komma fram.


I can't see but I hear them callin'

love,
emmaaalmgren

Let it blow


Jag har aldrig varit den som vill ta plats, även fast det verkar som det så har jag aldrig varit det. Jag har inte heller haft massor av vänner, utan jag har dem där speciella som jag släpper in och låser om innerst inne i mitt hjärta bara för att få behålla dem.
För bara några månader sedan upptäckte jag att jag inte ska släppa in människor alldeles för lätt, så jag stängde mig helt enkelt. Jag lät ingen få komma mig nära, ingen skulle få röra vid mig själ eller tro att den kände mig.
Jag har blivit rädd för att ta risker, jag kan inte längre lita på att någon menar väl, jag är så skadad inombords att jag inte vågar visa mitt rätta jag. Jag tycker inte synd om mig själv, tvärtom, jag applåderar.


Ingen kommer någonsin att upptäcka något, för vi allihop är blinda för att se.

love,
emmaaalmgren

I let the bad ones in and the good ones go


Varit helt galet trött, hela dagen. Inte bättre att allting ska anpassas till vad andra känner, snälla, sluta bete dig som en bitch. Orkar bara inte lägga ner energi på människor som tror att de är så mycket bättre än andra, det är ju bara tragiskt. Så nu får du bestämma dig, för jag tänker då inte ställa upp i alla lägen längre om jag inte får någonting tillbaka. Jag har givit dig din tredje chans, det räcker nu.


Jag är död inombords, känner ingenting längre, jag tänker inte och orkar inte längre med någonting.
Min själ är borta och det är ingen som ser det.

love,
emmaaalmgren

Your love is like a shadow


Överlevde karlholm, med mängder. Hade det riktigt trevligt även fast jag hade en människa efter mig mer än halva tiden, idiut!
Kommer ni ihåg att jag inte mådde bra fysiskt och psykiskt? Weeeell, vi kan väl säga att det har blivit en vändning, måste vara med julen att göra. Mår faktiskt ganska bra, förutom snoriga näsan. Helt underbart, kan vara för lovet som snart kommer och nystarten som jag kommer få i januari, mums. Okej, det psykiska kommer ta ett tag, det är inget som bara går över men som sagt, lite bättre har det nog blivit. Nej nu blir det pluggning på etik, prov imorgon, blir ju inte förvånad.


When it gets cold, and it feels like the end
you know I'll take your hand
and you know I won't give in

love,
emmaaalmgren

It's like a dream, no end and no beginning.


Lördag och jag taggar till lite, blir väl en sväng till gamla vanliga folkan i Karlholm ikväll. Bara för att Jay vann idol igår så lyssnar jag på hans version av Madonnas 'like a prayer' till taggningen, mums.
Dock så får jag nog ta det lugnt med dansandet, även fast jag bara har en fjuttig anledning till varför. Det är så här att min vänstra lilltå är röd, svullen och öm, haha. Så jag ska ha converse ikväll och en inlindad tå, funkar nog fint. Nej nu ska jag nog gå och duscha och fortsätta tagga satan, pusspåer.


Tonight we're going hard, hard, ha-ha-ha-hard,
just like the world is ours, ours, ou-ou-ou-ours!

love,
emmaaalmgren

Even though this might be true


"Det måste ju vara helt bränt i deras huven!" åh, ewa är helt underbar ibland! Massor med prat om operationen idag, nästan decembers händelse liksom. Ja jag fick iallafall beröm, men det fanns andra som inte fick det. Men äsch, så kan det gå.
Gjorde även mattenationella idag, första delen var för lätt så jag nästan är rädd att jag inte tänkte mer anvancerat.
Nej nu ska jag gå och plugga lite engelska, yeah.


Jag önskar att jag kunde gå tillbaka i tiden och göra det ogjorda gjort.

love,
emmaaalmgren

I'd operate with this knife


Äntligen hemma efter en heldag i uppsala. Upp klockan fyra på morgonen, kan lova att jag verkligen inte kände mig männsklig på något sätt. Ut i kylan och iväg till akademiska för att kolla på en operation med klassen. Satte mig såklart på totalkasst ställe direkt så jag missade hela början, dumma lampa. Men sedan när vi var ungefär nio stycken kvar så fixade man till sig en toppenplats, åh vilken sikt man fick! Såg exakt vad det höll på med inne i salen, köttigt! Så nu har jag sett hur man fixar till en helsne rygg, awesome!
Så nu, efter att ha kollat på operationen från början till slut i sisådär fem timmar, så vill jag bara lägga mig och sova. Men neeeej, såklart så har man nationella imorgon som man måste plugga som en galning.




love,
emmaaalmgren

det förflutna hinner alltid ikapp oss på slutet


Sitter här i skolan, läraren glömde bort lektionen så nu har man suttit i så här två timmar. Och tack Michael Lindström för att du skvallrade till bengt, hämden blir ljuv. Nu sitter jag och Sanni-panni och pratar om god mat, passar alltid när man är döhungrig liksom. Nej, nu ska jag tycka lite synd om mig själv, hej då.

Vilka jävla lirare!

love,
emmaaalmgren


You’ve been hurting too


fryser som en stackare här! Trodde aldrig att det kunde vara så kallt inomhus, men tydligen så. Har äntligen skickat iväg min historia uppsats för granskning, nu har jag bara några andra restuppgifter kvar.
Ska bara ta det lugnt idag, ligga i soffan och kolla på mysprogram med mammsen, ja så får det bli!


I have been there too.
Alone in my despair
Watching life go by,
no one whom to share.

love,
emmaaalmgren

There's no yesterday


Känner mig helt slut, förstår mig inte på mig själv. Fick höra att man troligtvist bör kolla om man lider av cancer, kul. Inte för att jag någonsin skulle tro att jag skulle drabbas av det men när de säger att det inte är så normalt att få blåmärken så lätt och näsblod så ofta så blir man lite smått osäker. Men äsch, jag lider inte av cancer, jag lovar.
Från det ena till det andra, bakade faktiskt cheescake med vit blockchoklad igår, mums! fixade även egen bea-sås så jag kunde göra maränger, det var längesen man gjorde något sådant!
Nej nu måste jag slänga mig i duschen, ska över till grannischarna!




love,
emmaaalmgren

There's an endless battle to be won


Vet inte vad som har hänt med mig, självkänslan är alldeles för låg för tillfället. Mådde för dåligt både psykiskt och fysiskt för skolan, vilket kanske var bra att skippa den idag. Känns bara att vad jag än gör och hur jag än ser ut så är jag såå otroligt ful, äcklig och misslyckad. Men imorgon blir det skolan igen, antar jag. Skriva klart uppsatsen som jag har lovat att den ska bli klar imorgon, av alla löften jag har givit så kan jag inte bryta den här. Nej, ska lägga mig och fortsätta kolla på Criminal Minds.


That stone in your heart where the sadness grows.
You know I, I'd operate with this knife.
And cut a big fat giant hole,
to fill with nothing.

love,
emmaaalmgren

RSS 2.0