Det finns en idiot i oss alla

Hejlo!

Ni vet när man är så otroligt kissnödig så att man får ont i huvudet? Inte?
Nej men så kände jag iallafall idag påväg hem från skolan. Trodde helt allvarligt att jag höll på att bli sjuk.
Och det värsta med huvudvärk är att den sitter kvar, oavsett vad man gör.

Nu ligger jag i soffan under värmefilten tillsammans med Bosse. Kände att det var det enda rätta efter den här dagen. Måste väl ladda upp för imorgon om jag ska hinna med Lissi o jossan i badet. Åh så underbart med ett rejält simpass.
Taggaragga.

Ciao!


Learning to walk again

Hejlo!

Ett morgon inlägg dagen till ära.
Skulle egentligen ha börjat 10.25 idag, men på något sätt o vis så har dom (skolpersonalen) bestämt att man ska gå på någon föreläsning nu på morgonen. Alltså så fick man skippa sovmorgonen. Men man ska ju inte klaga, kan ju jag tycka. Att börja kl 9 är inte så pjåkigt det heller.

Det enda problemet är att jag ska försöka att klara av att lyfta mig från stolarna med min hiskeliga träningsvärk i mage, ben, rumpa och armar. Haha. Finns väl inte en enda del i min kropp som inte har värk just nu. Skönt.

Sånt man får tåla när man inte tränar annars, antar jag.

Nej nu ska jag fortsätta att lyssna på Beethoven o förbereda mig för att kliva av skitbussen.

Tjivens!


If I took you home it would be a homerun

Hejlo!

Jag måste bara berätta två saker, för det första så har jag en underbar träningsvärk och för det andra så ska jag aldrig mer somna i gungstolen.

Okej? Haha.
Äh. Jag har träningsvärk för att jag drog ett redigt fyspass igår. Plus att den där promenaden som jag gick känns i benen idag. Kan inget annat än älska träningsvärk, då vet man att man har jobbat hårt. Bara att fortsätta så!

Gungstolen. Ja vilken jävla grej! Satte mig i den för att försöka ta det lugnt ett tag. Hur skönt som helst och jag råkade ta en tupplur på en timme. När jag vaknar gungar jag för fullt och är illamående. Ibland så kan man ju ligga o sparkas lite o ha sig innan man somnar. Antagligen så sparkas jag även när jag sover också. Jag som aldrig blir åksjuk eller något sånt fick panik och skulle springa iväg till toaletten. Kom inte mer än 5 meter sen så var jag tvungen att lägga mig ner på golvet, så himla snurrig i skallen som jag vet inte vad! Aldrig mer gungstolen, aldrig mer.

Haha. Nu mår jag bra iallafall, smått omtöcknad. Ska försöka att städa huset en sväng innan jag drar ett träningspass till så jag blir av med träningsvärken. Hehehe.

Ciao!


I forgot why

Hejlo!

Efter min mördar promme (skojar inte, helt jävla död efteråt) så satte jag mig ner o kollade på videos på mitt drömresemål. Ni anar nog inte hur satans taggad jag blev, men endå inte.
På alla videos så var det solbrända, fulla, glada, dansande och smala människor. Ställde mig själv framför spegeln och insåg att här måste det fan brännas fett till avresan. Haha.

Nej. Men kände att jag måste ta en rejäl trimning. Det räcker inte med mina långa promenader och timmar på crosstrainern, nu måste jag börja satsa på fyspassen också. Det måste bli ett resultat till partyresan, måååste.

Haha. Typiskt brudproblem. Men man vill ju trots allt inte se ut som en valross på stranden.

Kissesh o ciao!

Kissesh o ciao!


Sådan chans kommer bara en gång, aldrig två.

Hejlo!
Bakfulla? Dansade stjärtarna av er på dansgolvet igår?
Nice!

På ett sätt älskar jag när mamma och pappa åker iväg några dagar, för då kan man leva lite som man vill. Men det mindre bra är att innan dom åker fyller dom kylen full med falukorv och frysen full med matlådor. Ja, jag är dålig på att laga mat när jag är själv och helst av allt skulle jag kunna leva på apelsinjuice tills dom kommer hem, men att bara äta gamla frysta matrester och falukorv är inte så njutningsbart kan ju jag tycka.
Det är väl det som är det negativa med att vara en fantasilös kock, antar jag. hehe!

En annan dålig sak är att jag måste ta hand om pelletsbrännaren (och ni som inte vet vad en pelletsbrännare är; det är en stor ful grej som ger värme till huset, men för att den ska ge värme måste man fylla på med säckar med kaninmatsaktiga saker) och den stänger av sig hela tiden vilket gör att det är iskallt här hemma.

Koooom hem mamma och pappa. Nu!   

Äh. Jag får väl gå ut på en promenad á la Vavd. Alltså så ska jag gå vilse i skogen och göra snöänglar. Älskar att göra snöänglar. 


Tjivens!

Never leave me behind


Used to always think I was bullet-proof


Om någon frågar var vi ska, säg ingenstans. För vi har ingenstans att ta vägen

Hejlo!

Bra med er? Ni har inte ramlat o brutit lårbenshalsen? Hehe. Bra!

Jobbade järnet med projektet, eventuellt att jag kommer att reklamera en blogg där jag också kommer skriva. Dock något mer invecklat och insatt i projektets ämne. tyvärr så tänker jag inte berätta mer än så, annars så förstörs själva vitsen med allt.

Var iväg till Gävle en sväng efter en halvlektion och körde. Bästa var att jag fick köra själv, eftersom ingen annan hade bokat den tiden. Skööönt som fan! Då kunde jag låta och göra lite som jag kände och ville!

Nu ska jag hem, leta upp kattrackarn, göra mat (eller bara ta en macka), göra lite läxor och mysa under min värmefilt! Nice torsdag trots allt!

Ciao!


How can I get you alone?

Hejlo!

Jag kunde inte låta bli att gå in på fritidsresors hemsida och söka efter lite drömresmål. Högst på listan står just nu ayia napa, alltså Cypern. Resan tar ungefär 4 timmar och värmen i augusti ligger runt 32 grader.
Inte helt tokigt!
Bara att samla pengar som en galning.

Nu måste jag dra mig. Sova och iväg till skolan. Usch.

Ciao!


"Munorgasm är den bästa orgasmen"

Jag måste bara lägga ut en bild på mitt mellanmål.
En ljus macka som är mörk med avokado på och ett glas med färskpressad apelsinjuice.

Vattnas i munnen huh?


När jag en gång har fått tillbaka det då släpper jag det aldrig

Hejlo!

Medan vissa i klassen stack till skol-sm i nyköping så drog jag, Sanna, lissi och mickis till skolan och kämpade på skoluppgifter. Världens bästa elever, någonsin!

Inte nog med det så har det kikats på utlandsresa, både till projektarbete och efter studenten. Jag är så grymt sugen på att boka resa nununu. Vara borta i två veckor med konstant solande, nyupptäckter, skrattande och framför allt festande! Nirrepirre!

Nu ska jag drömma mig bort.

Ciao!


I keep a smile on my face

Hejlo!

Struntade i att sova inatt, men jag känner mig pigg som om jag sov tolv timmar. Logiskt.
Tog mig iallafall hem, packade, umgicks med systra mi och slängde in henne o pappa i bilen och drog sedan tillbaka till tajerp.

Kom på en sak; när jag endå har en hel lägenhet för mig själv, varför inte dra ett dopp i badkaret med öppen dörr o musik forslande i alla rum?
Det kan jag säga att jag absolut ska göra igen! Nu är mitt hår glansigt efter hårinpackningen och jag är renare än aldrig förr.

Äh. Nu ska jag bråka med tvn, hehe!

Ciao!


Loranga, masarin och dartanjang

Hejlo!

Vet inte om jag ska ta en tupplur på en och en halv timme eller om jag ska hålla mig vaken till fem.

Har precis kommit innanför dörren efter att ha varit med Lisa till Gävle för att fylleköra lite (alltså hämta folk som har varit på krogen)
Innan dess var vi hos Linus, fast han inte var hemma utan Josefin vaktade stället, vilket gjorde att vi levde loppan i några timmar. Haha.

Resten av dagen har jag spenderat med mina släktingar eftersom bästa Elin fyllde så mycket som 25 år! vi gav henne en resa till London och flyget avgår 8.20 från Arlanda. Där är förklaringen till varför jag ska upp fem, ska nämnligen vara sällskap åt pappa när han skjutsar dom.

Nice dag! Nu ska jag nog gå o nalla i kylskåpet tror jag bestämt.

Ciao!


För just nu, idag.

En ros, röd som blod, så att du förstod att det var dig som jag höll kär.


Glandurf

Halej!

Jag vill skjuta tyskarna, sorry. Men för första gången på länge så kollar jag på en match som Sverige spelar mot ett annat land, i detta fall blev det mot Tyskland.

Handboll, av alla sporter. Hatar det här. Fem mål hit o dit, jag fattar att Sverige nu kommer till mellanspelen med bara ett poäng - värdelöst enligt gubbarna som kommenterar matchen.

Tyskarna är ju som.. Ja men en äcklig sörja som man bara vill spruta bort med vatten. Skjut dom i huvudet med bollen, snälla, bara gör det.

Ciao!


Combo king

Hejlo!

Jag är effektiv idag, riktigt effektiv! Kom till skolan o arbetade järnet, sedan ut på Tierp för att göra massor med nödvändiga ärenden, t.ex. Beställa körtid norrut, dvs Gävle.

Nice huh? Jag är on fire today, helt klart!

Nu ska jag fortsätta att umgås med äjlin, som fyller år snart!

Ciao!


Make war after love

Hejlo!

Mår fint? Nice då! (även fast svaret kanske är nej)

Jag kan nog inte beskriva känslan när man har gjort två, egentligen ganska enkla, uppgifter och skickat in dem till läraren. Det går verkligen inte att beskriva, för den är något så underbar!
Jag får nog belöna mig själv med att ta en sväng på crosstrainern, dusch och sedan en välbehövlig apelsin och ännu en flaska vatten.  

Låter väl bra så säg? Haha. Kul.

Jag räknade för övrigt ut hur långt det är kvar för mig som 18 åring och tid kvar i Högbergsskolan, och vet ni vad? Det är 138 dagar kvar till min 19-årsdag och 139 dagar kvar till la student.
Inte så pjåkigt, inte så pjåkigt minsann! 
 


Tjivens!


Another truth, another lie.


Hejlo!

Sitter ännu en gång o kikar efter studentklänningar samtidigt som jag lyssnar på världens bästa covers.
Jag vill bara ge en eloge till Boyce avenue, kan ju inget annat än njuta när man lyssnar på dom. Det är som smör för öronen, sammet mot huden, öronorgasm, mitt-i-prick osv osv.
Dom är helt enkelt bra!

Tyvärr så är mommas o poppas dator knäpp, så jag kan inte lägga upp en enda video med dom små spellevinkarna. Men Jag rekommenderar, sök på Boyce Avenue på youtube och klicka på någon av deras videos. Helt klart värt att lyssna på!

En låt, som träffar mig mitt i bröstkorgen, är deras cover av michael jacksons låt Will you be there. En tår faller nästan varje gång jag lyssnar på den, ibland av glädje och ibland av förvirran. En favorit för mig, absolut.  



Ciao!


Like the bear sleeping in his cave

Hejlo!

Just idag skulle jag vilja krypa ur min egna kropp. Mår så otroligt dåligt. Jag vill helt enkelt att ni ska tycka synd om mig.

Vissa skulle nog påstå att jag är sjukans bakfull än, men det stadiet lämnade jag igår kvälls efter sovstunden på fyra timmar. Nu har jag en smärta i mage och illamående som gör mig halvt sängliggande mesta dels. Tro mig, det här är inte bakfylla längre.

Jag är än så länge inne på mitt sjätte glas vatten, det enda jag har fått i mig sedan jag vaknade. Ni hör ju så ynklig o svag jag är just nu.
TYCK FÖRIHELVETE SYND OM MIG DÅ!

Haha. Ibland måste man bara.

Ciao!


Take me away

Hejlo!

Min debut på krogen på en lördag var nog det bästa jag har gjort. Jag hade kul och jag tror minsann att alla andra som var med hade lika kul.

Drog en megavurpa med mickipicki när vi skulle gå hem till henne. vilket resulterade i ett stort blåmärke för hennes del, jag är bara öm i vänsteraxeln. Det var väl tur att ingen såg oss, för vi liknade nog två fiskar på land när vi försökte ta oss bort från isfläcken. Haha.

Nu ska jag försöka bli människa igen, vilket inte kommer funka så bra.
Men ha en trevlig söndag på er!

Ciao!


I don't know why so many people have to die

Bandit rock gör så att jag mår bra. Bandit rock finns där för mig.
Bandit rock gör mig på bra humör.

Kärlek helt enkelt.


Din insida, det är väl endå den som räknas?

Hejlo!

Idag är en bra dag. Idag har jag fått världens sovmorgon, fått skrattat givans mycket och träffat Malin! Jag ska fortsätta min otroligt braiga dag med att äta kipps, HA! Ibland måste man faktiskt lyxa till fredagarna lite.

Jag ska ju trots allt leva loppan imorgon med några brudar och till skillnad från de vanliga krogrunderna så vet jag vad jag ska ha på mig och vi ska faktiskt ut på en lördag (vilket jag aldrig har vågat att prova på förut, gå ut på lördagar alltså).

Nu ska jag ta en mysfredag, känn på den alla drunkers!

Ciao!


The dress is the dot over the i

Hejlo!

Kände bara för att kolla runt efter en enkel men fin studentklänning. Trots att det är ett halvår kvar så är det bäst att kolla nu.
Jag vet inte om det är jag eller om utbudet på vita enkla klänningar är otroligt dåliga.

Hittade en fin trots allt, men då måste jag satsa stort med träningen om jag ska passa i den. Och även fast jag tränar som en galning så kommer jag endå inte passa i vitt och särskilt inte i en klänningsjävel.

Haha. Den negativa sidan av normen med att ha en vit klänning på studenten; alla passar ju inte i det.

Jag ska iallafall satsa på en med två färger på sig. Typ svart o vit, dom färger man har på studenten alltså.

Nu vet ni mitt problem, som är klänningsvalet än så länge. Har inte kommit så långt som till sminket, håret, skorna, smyckerna osv osv än.

Äh. Nu ska jag ludda vidare.

Ciao!


It could be a good one

Hej.

Jag måste bara säga att jag stör mig på folk som bemöter mamma som om hon är extremt döende. Hon är en glad prick, och har alltid varit. Att säga "hej" och se sorgsen ut gör allt bara värre.

Behandla henne istället så som hon är värd att bli behandlad, se glad ut och skratta med henne. Om hon ler så borde ni också göra det.

Absolut, det är jätteomtänksamt av er att visa att ni bryr er o finns där för oss och särskilt för henne, men inte genom att se helt förstörda ut.

Bara det jag vill säga.

Kisses and ciao.



I could see it in your face

Halloj.

Världens bästa första dag i skolan jag någonsin har varit med om!
Vi har skrattat oss igenom dagen, verkligen skrattat. Och när vi inte skratta så höll vi oss för skratt. Ja jag säger då det. Vi var nog litt trötta allihop.

Nu sitter jag på bussen efter att ha fått väntat i Tierp i en halvtimme. Sånt som man tydligen man ska skriva ut på Facebook o klaga på, men det skiter jag i. Jag är glad att jag i överhuvudtaget kommer hem eftersom dom till och med fixade en extra buss bara för oss som kom med bussen. Guldstjärna till UL enligt mig!

Nu ska jag fortsätta lyssna på bandit rock o njuta av bussturen.

Ciao!


Just what I need

Om alla vore lyckliga skulle jorden vara en förfärlig plats.


I det har livet existerar du alltså inte

Häj hå!

Sista dagen på mitt sista jullov spenderade jag i mitt rum. Rensade ur allt som har med sommaren att göra och bytte även ben på sängen så man nu kan röra sig i den utan att det knarrar. Lite sent att göra det, eftersom man inte har kunnat använda sommarkläder på ett tag och sängen har varit fallfärdig i flera månader. Men nu är det gjort!

Så nu, eftersom jag har varit så duktig, ska jag kolla klart på dunderklumpen och njuta av timmarna som är kvar.
Gör det ni med, njut av kvällen.

Ciao!


Pellegnillot, lejonel, dockan och En-Dum-En.

Hejsan!

Bestämde mig medan jag körde från Uppsala i skodisen att jag skulle använda mitt stativ till kameran o ta kort på allt jag har köpt idag.

Men ju närmare hemmet jag kom, desto tröttare blev jag. Så tyvärr folks, inga bilder. Inte för att jag brukar göra det, men jag köpte så fina o bra saker idag att jag skulle vilja visa det för er. Omtänksam samtidigt skrytsam, jag kan linda in saker jag!

Men okej, mamma köpte två saker åt mig, bara för att vi inte visste hur mycket pengar jag hade på kortet och inte orkade gå o kolla. Hon köpte en Jet set klocka (som brukar vara hur dyra som helst, och hur fina som helst), den var trots allt på rea så varför inte slå till? Plus ett par fin fina örhängen, kärlek vid första ögonkastet faktiskt, såsom det var med klockan.

MEN, damprampbah, en sak har jag kort på som vi köpte hem.
Dunderklumpen, nostalgitripp tillbaka till hållnästiderna när man gick till gröna lund (ett ställe i hållnäs som fungerade som bio då på den tiden) och kollade på den här filmen.
Lika bra nu som den var då!

Annars inhandlades det klänning, tröja, bh, hårinpackning, hårspray osv osv.

Äh. Kände för att köra ett skryt-maraton i detta inlägg. Haha. Cool.

Ciao!


Life is what you make of it

Jag blev utmanad av en brud att skriva litt sanningar om mig själv. Må så vara, jag tackar o tar emot utmaningen med ett leende.

• Jag älskar att äta kall kokt potatis med majonäs när jag är full.

• Jag älskar att dansa på krogen. Om man letar efter mig så ska man definitivt leta på dansgolvet!

• Att sova ensam är det värsta som finns, dessutom att vara ensam är galet jobbigt.

• Jag har en tendens att stöta bort dom som bryr sig om mig.

• Att få känslor för någon upplever jag som jobbigt, särskilt om jag upptäcker att personen i fråga har samma känslor.

• Jag säger ofta saker som folk behåller inne i huvudet eftersom det låter IQ-fritt, men jag bjuder ofta på det.

• Att veta att jag lever ett riskfritt liv hatar jag.

• Min mamma betyder mest för mig och jag hatar när folk kallar sina mödrar för knäppa saker. Hon har funnits för en hela livet, så varför inte finnas för henne när det hon behöver det? Think about it.

Så, några sanningar kunde jag klämma ur mig allt!

Ciao!


Vi är resultat av andras beslut

Hej hej!

Jag ska nog skriva summeringar oftare, helt klart! En stigning på tredubbelt med läsare och en Emma som blev överlycklig är resultatet för att ni kikade in för en årssammanfattning. Tack för det!

Jag sa förut att jag skiter i nyårslöften som handlar om att komma i form eller att strunta i vad folk gör, för sånt är så kliché tycker jag själv (älskar att gå emot strömmen). Men jag ska vara ärlig och erkänner att jag faktiskt har börjat motionera varje dag, förut var det mest att jag gick ut med hundarna varje dag och inte mer.

Men nu är jag även ute o springer, kör 30 minuters styrka (vad nu det hjälper till) och äter betyderligt mindre än 2011. Nice enligt mig själv för jag mår väldigt mycket bättre av det. Ni andra sitter väl o fnyser och säger att det låter som om jag försöker låta duktig.

Skyldig, jag vill låta duktig. För det var längesen jag gjorde något bra, något som kan ge livet en push eller spark i baken i rensvenska.

Äh. Nu ska jag spendera min lördag till fullo.

C' ya!


Året var 2011

Up n' down år.

Jag började året bra, gick i skolan och hade hög närvarotimmar. Jag umgicks med vänner och var på fester.

Jag var med Amanda varje helg och om vi inte var med varandra så kändes det tomt i mitt hjärta. Vi åt falukorvsmackor och hade det riktigt kul! Jag skulle kunna säga att vi gjorde ibland saker som vissa bara kan tänka sig att göra! Den tösen är en riktigt guldklimp, en man kan lita på!

Mellan mars-april så fick mitt liv en rejäl törn. En dag efter skolan kom pappa och mamma och hämtade mig. Dom orden som mamma sa då, dom ekar än idag i huvudet, "Emma, jag har cancer...". Jag började få dåliga betyg, stänga ute folk från mitt liv, jag till och med började spy upp maten för att jag mådde så dåligt. Jag kan inte påstå att det var lätt att acceptera det som hände. Jag kan nästan säga att jag än idag inte har accepterat det.

Månaderna gick och jag blev 18 år, tog min första sväng till krogen och efter den dagen blev mitt andra hem just det spritfyllda lokalerna. Jag tog även en sväng till Turkiet med Malin. Där lärde jag känna Kasper, Jacob, Ali, Durmus och så många fler. En hejdundrandes resa var det allt!

Jag började vara med Erika. Hon gjorde att jag glömde bort allt det dåliga, hon gjorde så att jag kände mig värd något. Vi gjorde det sista sommarlovet till det bästa någonsin! Vi var med varandra så fort som vi var lediga. Den tjejen gjorde mig till en bättre människa, hon lärde mig att leva livet till fullo. Hon är min låga i mörkret!

Jag började i tredje ring och insåg snabbt att det inte är långt kvar till studenten. Beställde mössa, kryssning och allt möjligt innan vi ens hade insett allvaret. Klart man längtar!

Jag gick på mina första volleybollmatcher och lärde känna så mycket nytt folk.

Jag skulle kunna säga att mitt år har varit som en handvändning. Ena stunden bra för att sedan krascha.

Jag skulle kunna berätta allt som har hänt, öregrundstripparna, önvistelserna och eckerö-resorna. Men det hoppar jag.

Jag berättar istället att jag ska bli moster, moster! Överlycklig är en underdrift, det är helt underbart!

Jag tackar alla, verkligen alla, för att ni gjorde mitt 2011 värt att minnas. Ni är grymma!


Anar ni hur det är att falla sönder?

Hola!

En summering av 2011 kommer, men inte idag. Alldeles för sliten, alldeles för sugen på glass och alldeles för mycket tankar.

Mitt nyårsfirande blev fint, riktigt fint faktiskt! Vi drack, dansade, spelade spel, skickade upp fyrverkeri, gav nyårskyssar, var på någons fest och hade en förfärligt rolig efterfest! Jag skulle ljuga om jag sa att bakfyllan inte är värd det.

Idag gick jag, mickis, lissi, jossis och Linus till brorsans för att trycka i oss en varsin pizza. Det har nog aldrig smakat så bra med så fet mat som då.

Men nu ska jag hämta min ben & jerry o bädda ner mig i soffan. Inget annat ska göras den här kvällen!

Men jag önskar er en riktigt god fortsättning! Lev livet o klaga för mindre, just saying.

Ciao.


RSS 2.0