If I could turn back the hands of time, I swear I never wanna cross that line.


Ibland vill jag bara ställa mig och fråga den som bestämmer över alla liv, varför just dem mest värdefulla och underbara drabbas av det värsta. Jag vill bara ställa mig och skrika det, rakt i ansiktet på den.
Jag önskar att det hade varit jag som hade fått sjukdomen istället för mamma. Jag önskar att det var jag som blev påkörd istället för min vän. Jag önskar att det var jag som hade reumatism istället för min syster. Jag önskar att det var jag som krockade med bilen istället för mina vänner.
Jag önskar att allt bara var påhittat, att inget av det här har hänt. Men det har det och hur ska man kunna acceptera det så lätt? Jag vet att alla säger att det kommer att gå över, det kommer att bli bra.. Men när blir det bra? När vet man att man äntligen inte mår dåligt längre? När kan man slappna av utan att vara på helspänn varje gång man är hemma?
Snälla, berätta för mig när man kan det. För helt ärligt så tror jag att man aldrig kan återhämta sig.




love,
emmaaalmgren


what goes around comes back around again


Har inte varit hemma sedan tisdags, hehehe. Var ju iväg till ön ännu en gång med mina vänner, haha. Ingen lugn stund för oss inte. Känns som att jag spenderar mina dagar med Erika och sover hos henne stupiett, men det är väl det bästa med den här sommaren om jag ska vara ärlig.
Det roliga är att vi har bestämt oss för att gå ut på krogen kvällen innan vi börjar i skolan, bara för att prova liksom! Nej usch, det låter som det enda vi gör är att dricka och gå ut på krogen. Jag lovar att det inte är det enda vi gör, haha. Nu ska jag vänta tills hon slutar jobba så får vi se om det blir bergstäckten o bada eller inte.
Cy'a hett fett!

love,
emmaaalmgren

Let it rain over meeeee


Satt och lyssnade på lite musik på youtube, t.ex. Pitbull ft. Marc Anthony - Rain over me när det slog mig att Marc Anthony faktiskt påminner om bartendern från Turkiet, huh?
Alii våran underbara bartender, kan vara så att han extraknäcker som look-a-like för Marc Anthony då?

Kollakollakolla! Dom är ju lika!


Erkänn, ni tycker det också va? nomnomnom, hunkis!

love,
emmaaalmgren

You need it, when the sun is going down on the day.


Haaai venner.
Efter att ha delat säng med Erika the John hela helgen, så skulle jag försöka att sova själv inatt. Tror ni att det gick bra eller? nejfan. Är van att vakna och se att det är någon som ligger brevid mig, vilket känns tryggt på något sätt. Haha, nörd jag vet.
Eftersom vi nu har upptäckt att vi faktiskt är 18 år, ja då ska vi minsann bevisa att vi är det också. Kört all in på fredagarna och nu även också på tisdagarna. coola vi är, eller kanske bara galna.


En glamorös.. och en mindre glamorös bild men fan lika snygg endå!

love,
emmaaalmgren

I guess karma comes back around


Yaaaman, jag har ont i halsen. Fast bara på ena sidan, men är uppsvullen på andra. Förstår ni?
Skulle helst vilja bara säga att jag håller på att bli förkyld, men helt ärligt så tror jag inte att det är förkylning.
Men vem bryr sig, right? Lite ont i halsen har man aldrig dött av eller blivit stoppad av heller.
Toppen på allt är att mamma, som är extra infektionskänslig för tillfället, glömmer hela tiden bort det så hon äter från samma skedar o grejer som jag.
Eh, säger snart hej till akademiska och deras sängar om vi ska hålla på så här.


I never meant to hurt you, I know it's time that I learnt to
Treat the people I love like I wanna be loved

love,
emmaaalmgren

Stop


Efter en dag på halkbanan, vilket var ganska så jätteroligt, så sitter jag här hemma och taggar lite extra till fredag! En sväng till kroga the heartan tillsammans med mina vänner blir det minsann, och modellbilder på bockarna ska det också bli! Ehm ja, vi får väl se om någon av oss lyckas komma upp på dem eller om vi bara får stå brevid och vingla. Tequilashots och sedan är det dansadansa som gäller, för det är det vi regerar på.
And yeah, jag vet att det bara är tisdag. Men ni får helt enkelt leva med att jag längtar till fredag kind of jättemycket.



p.s.
Heeej Erika! Do you know what? DET ÄR FEST I HELA HUSET! 
haha.

love,
emmaaalmgren


I wanna be like the sunshine


Snälla, ge mig en ny mobil. En ny mobil som fungerar utmärkt, istället för min bebis som inte alls fungerar. Men frågan är ju vad för mobil man ska lägga pengar på. Samsung Galaxy S II GT- I9100 eller en Iphone 4? Gaaash, jag orkar inte välja, men man kan ju inte leva med den här ofungerbara mobilen. Varje fest jag är på, när jag som helst behöver den, då har jag bara lust att slänga den i marken eller in i skogen. Den slutar att fungera, hur mycket jag än kämpar med den så går den bara inte. Ge. Mig. Styrka. Tack. 


Samsung


eller

Iphone


love,
emmaaalmgren

Feel free, but from now on I’m refusing to ever give up


Lars låg och sov i soffan i någon timme här, gissa om jag hade lust att bara lägga mig i sängen och göra samma sak!
Försov mig med en timme och tjugo minuter för någon dag sen, och samtidigt som jag sprang som en galning till sjukhuset så gick samma ramsa i huvudet, " Ramidamdamdamdamdam, där här tänker jag inte göra om! Ramidamdamdam.. "
En promenad som brukar ta ungefär 35 minuter i snabb takt tog ungefär 15 minuter för mig att springa, otränad javisst!
Nu när jag har ungefär en vecka kvar på akademiska, har jag insett att jag faktiskt trivs där! Trots alla små uppgifter jag får göra så trivs jag. Usch, kommer nog faktiskt sakna stället och människorna ett tag.




love,
emmaaalmgren

Forced to fight


Sitter åter igen i lägenheten i uppsala, efter en helg med.. ja, med vad?
Träffade Julia i fredags, vi tog en middag tillsammans och sedan sprang vi iväg till bion och kollade på Kronjuvelerna, mums!
Sedan på lördagen så träffade jag Malin, stack iväg på en fest som vi sedan på något sätt kom ifrån. Tog oss en nattmacka när vi kom hem och somnade i soffan framför 2012. Nu är den bruden sjuk, uschusch!


Fighters keep fighting, put your lighters up, point em’ skyward.

love,
emmaaalmgren

When something's right, then something is worth to die for.


Ja jag erkänner, jag sitter och kollar på bokningar för utlandsresor!
Den här gånger är jag sugen på distinationen Magaluf, hur härligt skulle inte det vara?
Är bra jävla taggad för att dra iväg i vinter, en vecka utomland och bara leva livet!
Känns som jag trivs att åka utomlands nu, det ger en frihet som bara man kan få när man åker långt bort.
Nu måste jag sticka iväg, något ikväll ska göras. Vet bara inte vad.


Tjattjattjattjattjat, jag vet! Men ni anar inte så underbart det var!

love,
emmaaalmgren

RSS 2.0