28.04.10


Så nationella idag gick väl som det gick, ska nog inte klaga på det. Fick även hem tröjorna till nattbandyn idag, och snygga är dom också! Imorgon blir det till att kötta då, fast för min del blir det att kötta på bänken och det går ju det med. Egentligen ska man vara ledig från skolan imorgon också, eftersom matte och omvårdnadslektionerna blev inställda och idrotten ändrades till frivillig. Så det är typ ingen som ska komma till idrotten men fan jag ska nog dit! Och sedan så sticker jag in till skolan och sätter mig och fixar till läxorna, och efter det så sticker jag till min kära syster.
Nej nu blir det att gå till duschen, underbart!



Sånt är livet! / emmaaalmgren.

26.04.10


Måndag och det har varit så otroligt soligt idag så jag trodde nästan att det var vår. Fick tillbaka engelska jobbet idag också, underbart att jag fick OK(+), alltså så är det inte långt bort från det högsta betyget man kan få som är OK. Så fick man ju reda på betyget på provet som jag gjorde i fredags, fick till mig ett VG, fantastiskt! Fick även reda på att tröjorna som jag beställde för ungefär 2 veckor sedan är fortfarande inte klara, men ska troligtvist få dem på onsdag. Passande när nattbandyn är på torsdag.
Planerna till sista april börjar komma fram nu också, funderar ju på att ta mig ett party-tåg med Julle-gulle. Får väl se om föräldrarna vågar släppa iväg mig till uppsala-vendel-söderfors-älvkarleby också, vilket kan bli lite svårflörtat. Ett annat problem kan vara vilka kläder man ska ha på sig, särskilt vilken jacka man ska ha på sig när man bara har vinterjacka just nu.
Nej det får nog bli att åka in till stan och köpa en vårjacka och möjligtvist en mobil.

Kolla liksom in den här underbart snygga mobilen!

Sånt är livet! / emmaaalmgren.

25.04.10


Skönt att jag inte har någon lucka från i fredags, känner mig på något sätt stolt för det. Har blivit att suttit ute med datorn och skrivit på a-uppsatsen till historian, inte långt kvar till opponeringen som kommer gå åt skogen! Nästan vecka kommer iaf bli bra, får jag hoppas. På onsdag är det nationella i engelska, det går väl som det går. Sedan på torsdag så är det något prov och sen nattbandyn, det skulle ju vara bra om man kunde få tröjorna innan dess så det inte bli panik sista dagen. På fredag är det sista april, har lite ställen att välja mellan. Så jag får väl se vart jag landar någonstans, men jag har en någolunda bra plan som jag hoppas att Julle-gulle är med på! ;D

Nej nu ska jag stänga ihop datorn och umgås lite med allihop, känns som det var längesen som hela familjen var hemma. 
  
julle-gulle = Julia sötnosa Kjettselberg!

Sånt är livet! / emmaaalmgren.

23.04.10


Äntligen fredag! Hade omvårdnadsprov idag, gick väl som det gick. Blir arg om Christine säger att jag inte svarade utförligt, för faaan vad jag skrev! Så jag förväntar mig att jag klarade mig på detta prov. Snart blir det att fixa sig, sen så sticker man på förfest i skärplinge hos Susannis! Efter ett tag av förfestande så sticker vi till karlholm och partaaaar loss, kan sluta hur som helst men en sak vet jag - jag kommer att komma hem iaf! Nej nu ska jag gå och se ifall man kan börja fixa något, och hörrni- det är dresscode på festen också. Finurligt att hitta något vitt men äsch, det löser sig nog, har ju tvättat en tröja som är vit så det får väl bli den då ;)

Förresten! Fick ju ett brev från Sandvik idag om att jag har fått sommarjobb där, helt fuckin' underbart! Så det blir att få ta hand trägårn eller något sånt i gimo då, ååh vad jag längtar tills jag få se alla pengar som strömmar in på kontot sen! :D Så det får bli att fira ikväll då, fantastiskt!



Sånt är livet! / emmaaalmgren.

21.04.10


ÄNTLIGEN! Min systeryster är hemma igen, och karlsällskap har hon också med sig.
Får nog försöka att ta tag i mitt liv nu, jag tror faktiskt att det är dags för det. Vet inte riktigt om den där ordfrasen " människor kommer och människor går, men vänner består " stämmer eller om det bara gäller mig som den inte stämmer. Känns som att jag blir av med alla en efter en. Får nog ta och lyssna på vad en person sa till mig nyss - " du ska inte bry dig! ", och han har rätt! Jag ska fan inte bry mig, inte jag som förstör för mig precis.
Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och bara mysa!


Smått skadad inombords. Hur gör man för att läka sådana sår?

Sånt är livet! / emmaaalmgren.

19.04.10


Soligt och varmt. Men underbart har det inte varit idag, något som chockades. Och jag tror bestämt att jag ska ta och ringa en bra vän för att få prata ut, eftersom en som jag trodde var min allra bästa inte beter sig som det längre, satans liv att inte lyssna på mig.
Det går verkligen inte bra för mig, inte någonstans. Engelskan som jag sa att jag inte var klar med är jag fortfarande inte klar med men lämnade in den ändå, orkar inte med det längre.
Men man bör ju ta och dra sig till stan någon dag så man kan inhandla något vitt till festen på fredag, där jag såklart kommer få höra efteråt hur klängig och jobbig jag var och blablablaaa, NI KAN SKÄRPA ER!
Har fan tröttnat på att folk tjatar om det hela tiden, och när jag inte ens har varit klängig (enligt mig så kan man inte riktigt säga att man är klängig när man ger en person en "hej-kram", eller? ) så hittar folk istället på saker som jag inte ens har gjort, så nu tycker jag att ni kan skärpa er, sluta tjata på mig och ta hand om era egna problem istället.

Bara för att ni är några bittrajävlar så behöver ni inte tjata på mig att skärpa mig, prova att ha kul på nästa fest istället för att försöka kontrollera folk.


It messed me up, need a second to breathe.

Sånt är livet! / emmaaalmgren.

18.04.10


Det skulle ju ha varit en lugn fin helg så jag skulle få sova ut. Men jag tror inte riktigt ifall det blev det. Igår var man till tierp och hade en liten filmkväll med Julia, Alejandro, Amanda och Oskar. Mysigt och trångt blev det i sängen men man ska verkligen inte klaga! Men det blev iaf att sova hos syster och sedan hem och prata med bästa Malin, oavbrutet i ungefär 3 timmar? Ja vi kan det där. Gick och sola gjorde vi också, måste ju fixa lite färg så man slipper se ut som ett lakan. Imorgon blir det skola och historia som första lektion, nej det längtar jag verkligen inte till. Sedan har man dead-line för engelska grejen också, och jag som har så mycket kvar!

Äsch, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. Det blir underbart som vanligt!
 

Älskar dig, bästa systergranne!

Sånt är livet! / emmaaalmgren.

16.04.10


Underbara fredag! Soligt har det varit och sparkat på bollen har jag också gjort, fantastiskt! Fick träffan min underbara bästa Susanna och vi hade det trevligt! Gick iväg och beställde tröjor till nattbandyn också, mörklila till utespelarna, rosa till målisen och vit till the master - alltså mig. Imorgon blir det troligtvist tierp och filmkväll med trevligt folk :) Kan det verkligen vara så att när det går dåligt på ena fronten så går det bra i den andra? För just nu så känns det så, på ett sätt så går det verkligen urdåligt än vad jag trodde och sen helt plötsligt så går det bra någon annanstans. Hur kan det vara så?




Sa förut att jag skulle leva livet. Bara fortsätta leva det som förut men jag vet faktiskt inte om det går, helt allvarligt. Det känns konstigt att folk som jag trodde skulle lyssna på mig inte gör det, utan skyller bara på annat. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag är stark nog för att fortsätta som jag har gjort. Jag har familjen och vännerna, men sen då? Nej, jag kan inte leva livet för jag vet inte om jag har det liv jag vill ha just nu eller om jag ens har ett liv.  


Sånt är livet. / emmaaalmgren.

14.04.10


Nej dagen har varit konstig, det har den verkligen! Kom iaf iväg till skolan som jag trodde att jag skulle missa, tur att man är smidig och seg på morgonen. På historian var det menat att man skulle jobba med A-uppsatsen men det blev mera facebook jäveln som vanligt när man har dator i skolan. Men äsch, det har rullat på trots att det bara har varit konstigt idag. Tror faktiskt att mitt minne börjar bli mer och mer svagare, glömmer fan allt och känner mig bara allmänt snurrig hela tiden. Nej ska nog springa ut i solen nu och ta en runda i spåret, underbart!

Måste säga grattis till Oskar också som fyller 17 år idag! :D


Sånt är livet! / emmaaalmgren.

13.04.10


Jag är så jävla less! Jag orkar fan inte hålla allt uppe längre. Kommer till skolan, kände att det var en bra dag vilket jag trodde starkt att det var. Men när man väl kommer in i skolan så får man bara ett snäset "sluta vara glad emma" kommentar. Visst, tar det inte direkt seriöst eftersom alla brukar skoja med mig så. Men hamnade väl lite fel i allt och lagom innan musiken så var jag tvungen att försöka berätta lite hur jag upplevde allt men såklart så hånades man av det också. Men nej ingen bryr sig så äsch, jag håller väl uppe mitt humör igen och slutar prata om mig själv med NÅGON för ingen verkar bry sig iaf. Gav det en chans att försöka börja berätta mer om mig själv, ska aldrig göra det igen.


Skulle nog behöva åka iväg ett tag, bara sticka. Åka tillbaka till kreta igen, ligga på stranden och inte behöva bry mig om någonting!

Sånt är livet! / emmaaalmgren.

12.04.10


21 grader varmt, det måste ju vara vår nu! Första skoldagen idag och den gick väl som den gick. Snacket om fredagen kom upp, men man överlever väl om man är en emma almgren. Eftersom det är fint väder så ska pappa och jag ut och gå med voffsingarna, det blir awesome det. Och i veckan så ska man troligtvis in till stan och inhandla en ny snygging mobil, yees! Det kanske är som de säger, om det går bra för en på ett sätt så går det inte bra på ett annat sätt.
Nej ut och gå med hundarna och pappa var det!



Sånt är livet! / emmaaalmgren.

11.04.10


Nu när minnet börjar komma tillbaka från fredagen så har jag bestämt mig att jag ska hålla mig borta från skolan ett tag. Gjorde bort mig alltför mycket då och jag antar att det fanns folk på den festen som kommer att påminna mig (om inte mobba mig) för saker jag gjorde, oooh shit! Sumpade saker och sa saker som jag nu ångrar halvt, varför blir det alltid så här när jag festar?! Nej jag ska hålla mig som sagt till vatten i minst 10 år! Idag ska jag smörja in den uppsvullna axeln och bara ta det lugnt, ja så får det bli! Och sen får jag ta och checka engelskaglosorna lite.



Lugn till helgalen kväll, ni ser ju bara på förferren som slutade med en plats på golvet.



Sånt är livet! / emmaaalmgren.

10.04.10


Från och med nu så ska jag bara dricka vatten! Igår var det en härlig dag, började med att sticka iväg väldigt tidigt till uppsala med mor, syster och systers pojkvän. Var där i några timmar sedan blev det till systers lägenhet och tokstäda! Sedan slänga sig in i duschen och börja fixa sig. När man halvtklar så kom de första, så förfesten fick börja. Förfestade till typ 21? Sedan helt plötsligt så skulle vi iväg och hälsa på hos en annan som hade fest, blev några vurpor hit å dit på asfalten men tycker vi skötte oss väldigt bra.
Efter det så bar det av till karlholm och folkan. Hann med att träffa Susanna hjärtat innan, hihi. Har försökt att lista ut på vad jag har hållit på med under den tiden på festen.
För när jag vaknade imorse så upptäckte jag följande - 
~ Blodiga knän och söndertrasade strumpbyxor- andra gången det händer.
~ Jordfläckar på kjolen - alltså så måste jag ha varit ute i skogen och kollat runt lite?
~ uppsvullen vänsteraxel - Möjligen ramlat och landat på bara vänster sida?
~ blåmärke på typ flera ställen på kroppen som t.ex. höften och armarna - Vill inte ens veta vad jag har fått dem ifrån.
~ sår på vissa delar av kroppen - blev väl misshandlad på festen som vanligt då.

  
 
Du är underbar min man! Kommer aldrig lämna dig, Så lev med det :)


Ingenting blir ju som man planerat eller hoppas på. Och allt börjar bara gå emot mig för tillfället så jag undrar nästan på att gräva ner mig och hålla mig kvar där tills det händer något positivt.  

Sånt är livet! / emmaaalmgren.


07.04.10


Hihi, igår var det en härlig dag yees! Åkte in till uppsala med bästaste Susanna, åååh jag har saknat henne som tusan! Vi pratade om allt mellan himel och jord, underbart. Gick iväg och kollade på bio gjorde vi också, Shutter island, otroligt bra film! Susanna skrek och jag skrattade av nervositet genom hela filmen ungefär. Har saknat dessa stunder med henne, det får inte hända igen att vi inte träffas på flera månader, jag förstår inte varför det blev så. Jag älskar dig gumman!
Idag blir det att städa och ta hand om alla djur här hemma medan föräldrarna är uppe i jämtland och gottar sig.



Sånt är livet! / emmaaalmgren.

                                                                                                                                                                                                                   

Ett halvår och det blir inget, jag orkar fan inte mer. Hur ska jag kunna se det positiva med det hela? Nej ni får tjata vidare. Jag orkar inte lägga ner energi på människor som man inte ens får någon respons ifrån, tack för mig! Jag tänker iallafall gå vidare i mitt liv och vara grym på det. Har gjort det tidigare så det kommer inte bli något problem att göra det igen.


05.04.10


Japp, nu är min springtur gjort och skönt var det! Sitter här hemma helt ensam, föräldrarna har stuckit upp till jämtland och lämnade hundarna här. Så först blev det en lång promenad med den ena sen en springtur med den andra, bra planerat där! Mat har jag också fått tillaga, såklart hade man salt i ansiktet och ett jack i nageln efter matlagningen men gott blev det! Imorgon blir det uppsala och ska träffa Susanna, gaah så jag har saknat henne!
En annan som jag saknar är min älskade man Evelina, iiiih så jag saknar henne! Men på torsdag då kommer hon hem från sveriges huvudstad, och på fredag ska vi parta loss som vi är så duktiga på att göra! 

Har sådan jävla sug att börja spela fotboll igen, synd att man har missat lite för mycket. Nej det blir att vara ute och springa istället, kan ju alltid spela fotboll på sommaren nere i gudinge som vanligt, kanoners! 




Sånt är livet! / emmaaalmgren.

04.04.10


söndag, men det är en bra söndag för det är ingen skola imorgon, UNDERBART! Åkte iväg till Evelina igår och tog en promenad runt i tierp. Tog ett snack om festens händelser som var i fredags. Ännu en gång så kändes det skönt att få prata ur sig allt, någon effekt man får när man pratar med henne.
Fick även se de fina korten som tydligen hade tagits på festen, även fast jag trodde att jag hade glömt min kamera i väskan som jag hade lämnat hemma hos systra mi, men tack Oskar för bilderna.
Imorse så blev det att ta en cykeltur till sjukhuset och sedan till syster där man fick ligga i soffan tills pappa kom och hämtade mig. Så nu är man hemma igen, imorgon åker föräldrarna iväg och lämnar mig ensam hemma med hundarna igen. Jag får väl försöka överleva denna gång med då.

Har fastnat i att lyssna på The baseballs, och det är inge negativt! Dom är helt klockrena, naaam! Men nu ska jag sätta mig och leta efter mobiler, måste ha en ny. Kan verkligen inte leva med 3310 en vecka till!



Blev bara tvungen att ladda upp en bild på Zeus a.k.a Bollen och Hades. Man kan nog nästan gissa vem som är vem.

Sånt är livet! / emmaaalmgren.

03.04.10


Nej jag mår nog inte så bra, inte på något sätt. Kvällen igår var väl någorlunda bra, inte riktigt som man tänkt sig men äsch det blir det ju aldrig. Pratade nog ut på ett sätt som jag aldrig har gjort förut, och nu efteråt så känns det att det faktiskt behövdes. Men det samtalet kommer nog inte förändra någonting men nu har jag fått ur mig lite. Tog iaf tåget som gick 2.48 från Tobo, fick trängas 5 personer i baksätet på en liten bil, men det gick kanoners! Gick till Benny's och köpte pommes och sedan tog vi en promenad i tierp, dels för att någon kanske skulle få nyktra till lite ;) Kom sedan 1 h senare hem till min syster och sov i ungefär 4 ½ h, underbart.



Känner mig någolunda blottad. Berättat något för en person som jag knappt pratat med. Berättat en sak som jag aldrig har berättat för någon. Berättat en sak som jag inte trodde att jag aldrig skulle säga till någon. Bäst att försöka göra det bästa av det, när man väl har hoppat så finns det ingen återvändo.

Sånt är livet! / emmaaalmgren.

02.04.10


Denna dag kommer bli GRYM! Har packat klart och ska snart sticka iväg till Evelina för att fixa oss som vi är så bra på! :) Och sen drar vi till tobo på förferre hos "moa", hihi. Nästa punkt blir att ta en lång promenad till min dotter Erika som fyller år ( HELA 17 ÅR! ) så där blir det fest för hela slanten kan jag lova! :D
Nej nu har jag inte tid att sitta här, bussen går snart! :D



Sånt är livet! / emmaaalmgren.

RSS 2.0