jag kom på något som jag hade glömt att jag visste


Känns som en så där dag då jag bara inte orkar lägga ner någon energi på skolarbete, men jag måste verkligen göra det. Till jullovet ska jag vara helt fri, så det är bara att börja jobba helt enkelt.
Men nu vill jag inte prata om det, alla mina inlägg handlar ju om mina rester och skola. Så det är bäst att skriva om någonting annat, men det är svårt att bryta på en sådan vana.
Kan ju berätta att en julklapp är fixad, nu återstår väl ungefär sju kvar! Vilken fantasi man måste ha för julen, dumma julklappar. Bättre när man var yngre och ens föräldrar köpte julklapparna till dom andra åt en, åh vilken härlig tid det var!



love,
emmaaalmgren

I always find somethin' wrong


Kallt, eländigt och måndag. Hade utvecklingssamtal idag, och ja, de pratade om att jag inte har lämnat in saker. Men nu så, nu har jag fixat lite uppgifter! Psykologin är inskickad, brev och 5-paragraf text är rättade för engelska B, historian har jag börjat slipa på, svenskuppgifter är skrivna och utskrivna. Ibland känns det bra att vara duktig asså. Nu tänker jag kolla på utlandsresor, sista minuten känns lockande just nu!

 


love,
emmaaalmgren

Varje gång är som den första gången


Första advent, det menas väl att det snart är time for christmas? eller vad man nu säger.
Måste fixa julklappar, måste fixa alla skoluppgifter och måste hitta någonstans att vara på nyår, gah. Känner mig ju redan slut och det har inte ens börjat än.
Var iväg till kusin-vitamin Ebba som fyller hela 15 år idag, tiden går alldeles för snabbt!
Nästa gång fyller jag liksom 18 år, jag blir myndig, kan skaffa mig körkort och jag kan göra typ vad jag vill, men bara typ. Helt galet ofattbart!


I guess that love wasn't enough.

love,
emmaaalmgren


It goes in my mind, you make me draw the line


Freeeedag, vad säger det egentligen? Nej, ska försöka få tag på en person och se om jag ska dra mitt ut från huset, det är ju trotts allt storm ute så får väl se om jag orkar. Annars blir det nog faktiskt att stanna hemma och ta tag i mitt skolarbete, fast på en fredag? nästan inte värt det, kanske får åka ut i stormen ändå då.


Ska vi börja om igen, på samma spår och se hur det går?

love,
emmaaalmgren

jag börjar pensla, jag flyter med känsla


Eh, kan lova er en sak, att i helgen ska jag stanna hemma och göra alla restuppgifter som jag har! Upptäckte idag att jag knappt har lämnat in någonting i vissa ämnen. YES! Känslan är helt underbar, eller inte. Men har knappt en månad på mig att lämna in allt, så måste verkligen hårdplugga den sista tiden innan jullovet.
Imorgon blir det iallafall mys med klassen, har för mig att vi ska kolla på en film och äta onytta grejer (som t.ex. kakor, godis och sådant idyligt) älskar sådana stunder mer än något annat.


Har ett hjärta utan rynkor
Det består i en takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd

love,
emmaaalmgren

Hiding won't hide it


Måste väl vara en av de värsta dagarna i mitt liv, jag överdriver inte.
Jag trodde inte ens att sådant var möjligt, men tydligen så var det det. Sitter nu inne på rummet och gömmer mig, känner att det är det enda säkra platsen för tillfället. Bara för det så kunde jag lika gärna göra klart lite rester som har hamnat i högen av läxor, så nu är två uppgifter skickade till lärarna, äntligen. Nu är det väl ungefär 14 uppgifter kvar att göra klart och skicka in... typ! Men jag ska fixa det här, det ska gå på något sätt! 
När jag endå tog en paus från läxpluggandet så kikade jag lite på några iphones, kan ju alltid kolla om man har råd med en liksom, och jag har nog det. Så jag kanske ska köpa mig en söt liten julklapp, hihi.  


Smiling won't hide it
Like I ain't tried it
Everyone's tried it now
And failed somehow

love,
emmaaalmgren



Varför ha en nyckel när det inte finns någonting att låsa upp?


Gjorde en impulsgrej och frågade Julia ifall hon ville spendera en fredagkväll med mig i biosalongen och underbar som hon är så ville hon det!
Blev att kolla på Due date, mycket bra film! Till och med så jag och Julia kom på budskapet med den, typ.
Följde med henne till lägenheten och sov där. Försår inte hur jag har klarat mig utan henne under dessa veckor, helt ofattbart!
Nej nu ska jag gå och värma fötterna ett slag, hihi.. 


Everywhere you go, I'll follow.

love,
emmaaalmgren

some day, when I finally smile for real


Vilken jävla omvänd dag det blev.. Sista timmen i skolan orkade jag bara inte höra alla, kände bara inte för att fjanta mig. Kom hem och fick ett brev intryckt under näsan på mig, alltid längtat efter det där brevet. Kommer aldrig någonsin att vara nöjd över det här, aldrig. Men vad ska jag göra? Kommer inte att klara av alla dessa blickar, men jag antar att det inte är så farligt egentligen. Bara att jag förlorar all min pålitlighet och den säkerhet jag har försökt att skaffa, jävla skit.
Nej, inte min dag. Men jag ska försöka att inte tänka på det för tillfället, inte nu, inte när jag ska försöka läsa till prov. Låter nästan som om det är världens allvarligaste brev jag fick, men det kanske det var också.


Kan ju inte vara sant.. Måste ta telefonen och prata av mig nu, shit.

love,
emmaaalmgren

This isn’t me, all this weakness. It makes me so sick...


Puuh, äntligen så är tentan på handledning och vårdpedagogik gjord. Firade det med att sluta tidigare, hihi.
Men det är bara att ladda om, prov i arbetsmiljö på torsdag. Inte nog med det så fyller ju Evelina år då också, shit! Har ju inte hunnit köpt någon present än, fast hon fyller ju trots allt 17 år, det kan väl firas på vårat lilla sätt istället tycker jag.
Kan ju säga att jag gav henne en tidig födelsedagspresent, bio i fredags liksom. Och jag betalade!
Paranormal Activity 2 in my ass, vågade till och med att somna på kvällen sen.
Nej, nu ska jag sticka iväg och dra ett litet träningspass innan maten.


Men haha, jaa jag är koncentrerad.

love,
emmaaalmgren

I'm doing nothing, because then at least I'm doing nothing wrong.


För mycket blod på en dag, eh. Har äntligen lyckas med att ta venprov ( om ni är som min far och inte vet vad venprov är så kan jag berätta att det är blodprov, bara ett annat namn typ ) kan ju lova att jag var liiiiiiivrädd innan, trodde verkligen att jag skulle köra runt med nålen i armen på mitt offer, men fick sedan reda på att jag var en av de stadigaste när det gäller venprov, LOVE!  Inte nog med stadigheten så lyckades jag också att få blod i röret, överlycklig emma! Oj, märks ju att jag skryter som en mås, förlåt!
Nej ska nog gå och dra mig lite i soffan, imorgon är ju ändå en ny dag så.


Min sniggggging tatuering, right?
Haha, om det hade varit en riktig kanske!

love,
emmaaalmgren

Can you imagine a time when the truth ran free?


Ja jag säger väl som alla andra, det snöar ute!
Fick reda på omvårdnadsprovet idag, MVG här liksom! Sedan så var det bara att börja förberedningen till öppethus som ska äga rum på lördag i högbergsskolan, eh lite reklamering skadar aldrig, så jag hoppas att det är många som kommer särskilt till omvårdnads programmet och offrar sig. Jag ska ju trots allt sitta och ta stick i fingret på folk, sedan lura i de lite godis och läsk, hehe. Nej nu ska jag skriva det sista på engelska B grejen, håller fortfarande på med det yes.


The birth of a song, the death of a dream

love,
emmaaalmgren

I’m standing where you left me


Oh.My.God!
Försöker mig på att skriva en uppsats på engelska och jag förstår ingenting! Help meeee, eeeh!
Uppsatsen ska vara klar imorgon, woho. Får hoppas att Erik Hassle hjälper mig med skrivandet då, men jag litar fullt ut på rödtotten, hihi!
Nej måste nog börja skriva på det här.
You can do it!


Been so long, since I last left.

love,
emmaaalmgren

You live and let be


Men haha, vilken konstig kväll det blev.
Skickade väldigt fina sms till Evelina, och ja jag ska försöka att förklara för dig sen vad jag menade med allt, haha. Poliser var det överallt, både inne i lokalen och ute, älskar dem!
Min kära syster hade fixat skjuts åt mig till skärplinge, dock fick jag vänta där i ungefär två timmar. Tur att man hittade ett hus att vara i medan, även fast man blev kallad dum blondin och sär, ehee. 
Nej nu ska jag nog gå och gosa med min väldigt bakfulla söta syster, hihi.


Här är väl lite bilder från lovets bravader, orkar verkligen inte ladda upp alla så klaga inte nu. 

love,
emmaaalmgren


Never knew what I was in for


Nej jag har inte försvunnit, jag lovar!
Var iväg till jämtland några dagar, bara för att komma bort från allt och rensa tankarna.
Funderar starkt på att flytta upp dit! Allt är såå mycket bättre där än vad det är här i uppland, faktiskt.
Men om jag flyttar upp dit så blir det nog efter skolan, bäst det. Men det är långt dit, har några år att tänka på det. SKa väl kanske fixa till mig till kvällens festligheter, om jag nu får tag på folket.


When we love we never learn
Break apart , crash and burn
Couldn’t handle this sharp turn

love,
emmaaalmgren

never alone, always alone


Fick nyligen ett inlägg i min logg på facebook. Är en helt nybliven singel nu, vet inte riktigt hur jag ska känna.
Men jag antar att det ska vara bra att vara det, eller? Lovade min nu föredetta att jag inte skulle bli tjock, ful och deprimerad. Så då har jag bestämd mig för att göra helt tvärtom, hehe. Fast det går nog inte riktigt men nu måste jag ju prova, bara för att!


 Trying to make it work but these times are hard

love,
emmaaalmgren

sudda, sudda bort allt som någonsin fanns


Bestämde mig direkt när jag vaknade att det skulle fixas lite i det framtida badrummet idag, så det blev att dra på sig alldeles för stora snickarbyxor, ett skitigt linne och sätta upp håret i en toffs. Sagt och gjort, så nu har jag spenderat några timmar där inne, tvättat det skitiga taket och varit på väg att ramla ner bland plankor med spikar i.
Känslan att vara så duktig och faktiskt bidra med lite till bygget gör så att jag mår underbart bra! Funderar nästan på om jag ska måla taket när jag endå håller på.
Har även sprungit omkring i någon liten snorgrön regnmössa bara för att inte bli helt blöt i håret. Vattnet är ju trotts allt inte så väldigt mysigt som droppar ner från taket.


Haha, crazy ass.

love,
emmaaalmgren

allt faller efter en stund


Kul, reserverat biljetter och fixat mig och sedan i sista minuten så ställs allting in, jag bli så överlycklig.
Önskar innerligt att mitt körkort kommer snabbt, för jag orkar inte med att fråga efter skjuts längre..
Nej, ska gå och ta bort sminket, byta kläder och hitta på något annat.



love,
emmaaalmgren

Before the doors close


Vill bara härifrån, ifrån hemmet för bara några timmar.
Inte träffa de gamla vanliga personerna, inte prata med dem jag träffar alla dagar.
Bara få slippa höra vad jag har gjort, vad jag sa.. Vill bara inte höra det just nu.
Så har bestämt mig, ska dra iväg till uppsala med en person som jag inte har träffat på jag vet inte hur länge!
Det kommer bli super!



love,
emmaaalmgren

RSS 2.0