jag vet inte, jag är inte någon läkare


Jag har så olidligt ont i halsen så jag vet inte var jag ska ta vägen, men vad gör väl det.
Hade min första engelska B lektion, det här kommer bli en kurs som jag kommer få kämpa med kände jag ju direkt. Datakunskapen handlar om valet 2010 och medicin grundkursen handlar om könsorganen, fin dag.
Men nu ska jag nog vara lite social med Emilies pojkisvänis Jesper, han ser ut att vara lite uttråkad faktiskt.



Love,
emmaaalmgren

Fångarna på fortet fan!


Måndag och jag kollar på fångarna på fortet, nostalgi rakt igenom!
Har även hållit på och kollar på texter, citat och visdomsord till framtida tatueringar, åh vad jag längtar till den dagen då jag får sätta mig i tatueringarstolen!
Dock är man ju så kräsen när det gäller vad det ska vara för tatuering som ska bli den första, och var den ska hamna och allt möjligt. Att ha den hela livet är stort, kanske lite väl stort för en 17-åring som inte har hittat sig själv än.



det kanske syns lite dåligt, men alla dessa motiv har jag kollat på. Mums så jag vill tatuera mig nu! Men Behöver pengar, tillåtelse av föräldrar och hitta en bra studio som gör bra tatueringar, mycket att tänka på!

Peace!


Why is the flour gone?


jo men tjena, här han ni tjejen som lyckas hälla halva (därmed all) mjöl över hela sig. Allt för att lyckas göra en så god gryta som möjligt till syster, fint! Nu kokar allt över, hej!


We're gonna rough it up before we take it slow


Årliga kräftskivan följt av crusing blev av igår, lite strul med att försöka komma hemifrån först för alla grejer som måste göras innan man får lämna huset. Men vad sjutton, mysigt hade vi! Dock var det kallt i gävle så det blev ingen lång visit där, men vi hade det så trevligt som bara jag och Evelina kan ha det. Nu tror jag faktiskt att båda två känner av en möjlig förkylning, men det var det fasen värt! Nu sitter jag hemma, har precis städat i rummet,
tyckte att det berg som låg på golvet var tvunget att bestiga. Funderar även på vad jag ska bjuda min syster och hennes pojkvän på för välkomsmiddag, oj oj chockerande! Jag, laga mat? kommer ju bara leda till en sak, och det är katastrof á la emma.  
Nu ska min rinnande näsa, hostan och värkande mage få sig en omgång... om de inte redan har fått det.  


hjärtat, betydelsen att just vi kom så nära varandra är alldeles för stor för att någon ska förstå.
Att vi fick det struligt går inte att undgå, men vi fanns fortfarande för varandra.
Förevigt låter ynkligt för hur länge jag kommer älska dig, för min vän, du har funnits för mig när jag som mest behövde det, vilket betyder mer än något annat!

Evelina Lund, du är absolut den bästa make man någonsin kan ha!

Peace!

freeedag, mums!


Äntligen, fredag och första hela veckan i skolan är avklarad. Såklart, har fortfarande inte fått det riktiga schemat än, har fått gjort ett nytt individuellt val på grund av vi inte ska gå trafikant eftersom vi har en överenskommelse med skolan och har haft lektioner hit å dit dessa dagar.
Men har iaf börjar satsa riktigt ordentligt på skolan, måste det om jag ska klara mig i livet sen. Vilket inte går så jättebra just nu. Ligger redan efter i ungefär två uppgifter, hur gick detta till? Allt är upp-och-ner just nu, precis allt. Förvirrad och borta, släppa allt och förlora.


tänker ta telefonen och ringa en vän, någon som kan lugna mina nerver och sinne. Något som verkligen behövs kan jag lova!

Peace!

vårdpedagogik, nu har skolan börjar på riktigt!


Skolan är ju helt otrolig! Blir lovade- som förra året- att schemat skulle komma denna vecka, denna dag, SENAST - och inte har vi fått något nytt schema. 
Högbergs i ett nötskal, lovar något, krånglar till och sedan skyller de på eleverna. Blir man förvånad? verkligen inte, ångrar djupt att jag inte valde cultus faktiskt. Känns som om uppsala skulle ha passat mig mycket bättre, ingen man skulle känna och ingen som visste vem jag var. Något som jag kommer få dras med hela livet, usch tycker verkligen inte om det här, ångrar hela mitt gymnasieval, men ska väl inte klaga alldeles för mycket.
Sitter just nu och läser vårdpedagogik, en läxa som jag helt hade glömt bort. Men om jag ska klara skolan så måste jag fixa alla dessa läxor.
Nej nu är det någon random snubbe som spammar mig på fb-chatten så bör väl försöka prata allvar med han.


OP09, klockren klass som man inte lämnar. Hela sanningen där, om inte klassen hade varit så underbar så hade jag bytt till uppsala och cultus direkt! 

Peace!

Gör om, gör rätt


Första skoldagen, känns lite smått annorlunda och då menar jag inte på något bra sätt.
Fick vår preliminära schema, softa fredagar då man börjar typ 14.25 och slutar 15.45. 
Men dock så blev det inte några OP10 i högbergs eftersom det var för få som sökte till omvårdnadsprogrammet, fail, big fail!  
Men nog pratat om skolan, mitt rum håller ju på att få en omvandling!
Köpte mig en ny stor säng igår, vilket behövdes kan jag lova. Så nu har gammel sängen och soffan åkt ut, golvet har blivit rent från saker, tagit bort damm från hyllor och golv, talvor åker upp på väggarna och omflyttning av lite möbler har det också blivit. En omstart, en ny början från mitt gamla liv, det här kan vara ett tecken på att jag kan börja om. Inte gå för fort fram, inte hoppas för mycket, inte bli mer sviken, inte ta på mig för mycket ansvar.

Har även börjat att kolla in lite utlandsresor till vinter då vi ska vara några stycken som ska åka iväg är det tänkt. Tänk att ligga på en sandstrand med en drink i handen, höra vågorna, se människorna som är lyckliga och vara med dom bästa. Det är något som jag verkligen vill göra, och ska göra!



Nej nu ska det fixas i rummet, peace!

allt försvann, men ingenting är borta


Fattar verkligen inte, hur kan detta hända? Fick ett besked i fredags (samtidigt som jag fikade på jobbet för att ta farväl) som inte var något att sätta upp i gran. Cyklade iväg i trans, tänkte inte, andades knappt och kände inget. Väl hemma efter att ha lekt med kusinerna så var det bara att fixa sig, det var ju fest inplanerat.
Festen var roligt, galen och lite av oförglömlig av vissa skäl. Följde med julia hem där man slocknade direkt, som vanligt nästan.
I lördags så var man ner till gudinge efter att ha spenderat hela min dag hemma hos julle och kollat på film.
Ännu en kväll som var rolig, galen och lite oförglömlig av vissa skäl.
Men imorgon blir det Stockholm och gröna lund, mums!


Bästa Julia och Katten Eros, lika gulliga och underbara båda två!

Peace!



Varför du och varför nu? Jag träffade dig ju nyss, det kan bara inte bli så här. Försöka hålla upp huvudet över ytan, hitta styrka att hålla det kvar där, om det nu finns någon sådan styrka vid dessa tillfällen.

Nervös men varför?


Ännu en söndag, känns som jag inte hinner med någonting. Packningen ligger brevid mig, dock inte i väskorna som det igentligen ska göra. Så snart blir det att sticka iväg till gimo igen, suuuck! Måste också stanna till i östhammar och handlar mat för ungefär två veckor, och allt måste kosta under 500lappen.
Men jag fattar verkligen inte varför jag är nervös, kan det vara för att semestern är slut för arbetarna på sandvik coromant så det kommer garanterat vara mycket mer folk där nu? Eller kanske för att jag känner någon slags förväntan på mig att jag måste arbeta lika flitigt som de första dagarna? Något måste det vara.


Önskar att man kunde få gå i sådana kläder på jobbet, istället för äckliga långbyxor, 75kgs skor och tråkig tröja.

Peace!

RSS 2.0