let's pretend like this never happened

Show me how to lie
You’re getting better all the time
And turning all against the one
Is an art that’s hard to teach
Another clever word.

Have you ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them?

You're the same as me
But when it comes to love
You're just as blinded

There will be no next time,
I apologize
Even though I know it's lies.
I'm tired of the games.
Now I know we said things,
did things,
that we didn't mean.
But that's alright, just stand there
And watch me burn.

All the things I know right now
If I only knew back then
There's just no getting over you.


Välkommen till gimo, det är här allt händer.


Det har verkligen varit galna dagar i gimo, men nu är första jobbveckan avklarad, bara två kvar.
Har klippt gräs hos chefen och hans stränga fru ( som stod och kollade konstant på mig medan jag gick omkring med gräsklipparen ), fixat lite med blommor och dessutom cyklat varje dag med sandvik coromants special cyklar. De andra sommarjobbarna känner varandra och så kommer jag, utbölingen från ingenstans och joinar deras lilla grupp, och faktiskt så har jag blivit accepterad. Killarna kallar mig ''tierp'' och tvingar mig att delta i alla möjliga saker och tjejerna är pratgalna och helt underbara. Ja, jag trivs som fisken i vattnet, som människan på systembolaget, som carola på scenen... Ja ni fattar.
Helt perfekt också att jag får låna min mosters hus de här tre veckorna, nackdelen att jag ska bo själv och laga mat själv men det ska jag väl klara av.



Precis så här har mina dagar sett ut, lekt med småkusinerna på kvällen och fikat på dagarna på jobbet.

Peace!

tusen bitar, och ingen passar ihop.


Har nog inte blivit något bloggande på ett tag nej, men så kan det gå. Har gjort så mycket de senaste dagarna så jag känner mig uppe i varv, eller?
Nej, var iallafall till hedesunda, eller ''ön'' som man säger, i tisdags. Det var väldigt trevligt, något omtumlande på olika sätt, men trevligt. Mindre trevligt blev det när det blev strul med skjuts. hemskt, men jag säger bara att vi kom hem oskadda, i lagom tid och inte en droppe alkohol i kroppen om något trodde det, stjärt.
Så nu blir det straff av föräldrarna, förvånad? inte alls, inte när det gäller dom två. Förstör sista veckan på mitt sommarlov, hoppas dom lever glada nu. 
Ska nämnligen spendera mina tre sista veckor på lovet i gimo och sommarjobba (igen!)
Börja kl 6.54 och slutar ungefär 15.30, känner mig något nervös ja!

 
Slut på sol&bad, usch.

Peace!

Luftmadrass, stark sol och kallt vatten.


Har nog aldrig varit med om att det har varit sååå varmt i sverige, mätaren stod på 40.6 grader som varmast tror jag. Helt otroligt, men det blir antagligen varmare imorgon så då blir det en sväng till brämmen med några kära.
Men som i förra inlägget så kan jag berätta att gudingedansen var i lördags, och wuuii! Det är verkligen höjdpunkten på sommaren!
Förfest hemma i lilltältet, vidare ner till hamburgerit och sedan avsluta i en husvagn med gamla goingar.
Idag blev det en lugndag, somnade i solen ett litet tag men klarade mig från att bli bränd. Sedan åkte vi ner till gudinge, underbart! 
Nej nu sticker jag, puss!


Peace!

Jag ska nog inte säga så mycket, för jag är precis likadan. 
Kall, kylig, inte visa känslor. Alltid någon ny medans du har samma varje gång.
Ge upp? Ja det har jag sagt flera gånger att jag ska göra men viker mig ändå och struntar i den lilla regeln. Men nu, det är sommarlov och har tid att repa mig. Nu är det dags att lägga allt som någonsin har rivits upp åt sidan och koncentrera mig på att ha roligt, för det är just det jag ska ha i resten av sommaren!
Från och med nu så är jag fri. Fri från att känna skuldkänslor efter varje fest, fri från att inte behöva tänka längre. Nu är jag helt och fullständigt FRI.

Gudingedansen är här!


Nu är den speciella dagen här, gudingedansen ska äntligen ta plats nere i gudingehamn ikväll! Fast inte mycket tagga än, har precis tagit en tablett mot rethosta som gör en dåsig, illamående och ger en huvudvärk. Så har med andra ord absolut inte så mycket ork just nu, men det ska ändras på bara några minuter! Ska leta upp kläder och fixa håret, liite ordentlig måste man ju se ut annas så blir det pinsamt. Nej nu ska jag och min syster emilie trixa lite, vi ses nere vid vattnet hoppas jag!



Peace!

rethosta, eller?


Underbara dagar! Var till gävle i onsdags, fast det kändes lite konstigt. Vet inte om det var så kul som jag hade för mig att man hade förra året, men ska inte klaga. Sen har jag också varit i brämmen (rullsand) och dragit mig några dopp och solat, skönt att man nu har lysröda lår!
Men det är fredag nu, och har absolut inget att göra! Kata-fuckin'-strof! Jag vill verkligen hitta på något, kanske sticka till tierp och se om det finns något där som man kan göra men vad? Kanske grilla med lite folk, men tagg på det eller? Tveeek.
Nej nu fick jag ett underbart sms, kvällen kanske är räddad ändå! Får se om man får för föräldrarna först.


Peace!

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars
I could really use a wish right now.

open slowly, close quick.


Halvtborta i huvudet, som varit vid medvetande men ändå inte. Dagen har gått fort, blev väckt av syster tidigt på morgonen som vanligt. Märkte att jag inte hade någon röst och halsen värkte, underbart! Kan det vara lite passande att bli smått förkyld nu kanske? Kan ju vara därför jag inte har kunnat koncentrerat mig idag.
Men att ligga i gräset samtidigt som det regnade gick absolut bra! Låg där i någon timme och bara gick igenom tankarna. Sånt som behövs ibland, fast jag gör det ofta. Och jag vet fan inte hur jag ska göra med mitt liv, hur jag ska bete mig, hur jag ska göra för att allt ska bli som jag önskar att det skulle bli. Egentligen bör jag göra något åt allt men har jag ens ork till det? Får samla kraft, stå på mig, ta fram det mod jag hade förut som jag engång tappade. 



Peace!

S-s-s-sommar!


Håller nog bestämt på att smälta bort i denna värme! Har legat ute hela dagen, och råkade såklart att nicka till på studsmattan den värsta tiden på dagen då solen tar som mest. Men än så länge känner jag inget hettande, men det kommer väl.
Började också att tänka på mina gamla grannar jag hade när jag bodde mitt ute i skogen, och fick rent av panik då jag upptäckte att jag faktiskt har glömt hur kvinnan ser ut! Den snällaste människa jag hade som granne har jag glömt hur hon såg ut, det måste ju vara något fel på mitt minne! Usch jag blir så irriterad på mig själv, varför ska jag vara så glömsk?
Jag har försökt flera gånger nu att försöka komma ihåg saker, saker som folk har sagt eller gjort men det är bara som ett vitt tomt papper i mitt huvud.
 

Smältande och glömsk, ja det är nog jag just nu.

Peace!

Tierp hela helgen yes


Är äntligen hemma efter att ha varit i tierp och lekt lite.
På fredagen gjorde jag min sista jobbdag på fritids i edvalla, dock inte sista sommarjobbet denna sommar men kommer sakna det grymt mycket. Åkte sedan till tierp och umgicks med två små pojkar, vi gick på små promenader, lekte på lekplatser och myste framför en film, mums!
Dagen efter så lade jag mig ner halvgömd bakom min syster lägenhet och solade fram till att jag tog tåget till uppsala med julli-gulli! smått springandes genom stan så hann vi till bion underbart perfekt, myste ner oss nästan längst fram i bio salongen och kollade på Eclipse, helt fantastisk film må jag säga!
Blev att kraschlanda i tierp den kvällen med och sov hos min älskade syster, fick dock sparka upp henne väldigt tidigt denna morgon för att komma ut till lilla vavd för att sedan ner till havet och ut med båten, verkligen älskar havet! Nej nu har äntligen min kära systeryster kommit hem från kroatien så nu tror jag starkt att det bli en lite mysning med henne!



Peace!

RSS 2.0