As bad as the odds were looking


Ni vet det där spelet angry birds? Har blivit heeeelt besatt av det nämnligen, försökte att downloada den till min mobil. Tror ni att det gick? Nej, min mobil vill absolut inte ha det spelet, grrr. Så nu, efter sisådär fyra timmar så har jag givit upp, att han alltid ska vinna över mig den jäveln. Så istället så sitter jag nu och funderar på om jag ska spendera mina sparpengar och köpa mig en iphone. Bara det att jag är ju duktig på att tappa mina mobiler, skulle då en iphone klara av mig?


Iphone 5, come to maaaama!

love,
emmaaalmgren

If I said my heart was beating loud


En lördag.. Och istället för att åka till gävle så är jag hemma och bakar? Ibland så undrar jag om jag saknar något av social kompetens. Men får väl se om jag drar iväg någonstans ikväll, det är väl nästan ett måste. Nej nu måste jag ta hand om muffisarna, dem där stora jävlarna.


I'm learning how to fall, cause' that's the only way to see me fly.

love,
emmaaalmgren



Svaren är en viskning i en värld långt bort


Jag skulle ha stannat kvar i min systers soffa den här dagen.. Allt, precis allt, gick fel idag! Psykologiläraren dumförklarade mig inför massor av människor och sedan så pratar hon om mig med en annan elev, idiooot.
Nu sitter man och kollar på dum dummare, försöker alltså att muntra upp mig på bästa tänkbara sätt.
imorgon blir det till skolan igen, kanske.. Eller jo.  
 
Mina vänner är bra, dem är riktigt bra!

love,
emmaaalmgren

watch me burn down in flames


Jo men hej, jag sa tydligen att jag ville vara med på någon mässa imorgon? Ibland är mina lärare lite galna, men jag får väl offra mig. Så jag ska ställa mig i konserthuset i Uppsala och prata om Högbergskolans Omvårdnadsprogram, det kommer ju gå bra. Bara det att mässan slutar kl 20, jag kommer alltså hem kl 22, men om jag har tur så får jag en sovplats i tierp.
Nu sätter jag mig och kollar på halv åtta hos mig med en varm filt och kopp te, det är jag värd!


nothing could change what you mean to me.

love,
emmaaalmgren

Even though you've lost your mind


På en timme kan det verkligen hända saker! Som t.ex. tappa bort mobilen, snubbla nerför trappen, skaffar sig skavsår när man är ute och går långpromenad i skogen, snubbla på wii fitness-bräda och lite sådant.. Låter det som påhitt? Tro mig, det är det verkligen inte!
Nu när jag är omplåstrad och kravlat mig ur soffan (kollade på jurassic park, LOVE!) så funderar jag på att ta mig en promenad med hundisarna. Sedan så sätter jag mig nog i bastun och lugnar ner mig där ett tag och hoppas att min träningsvärk är borta tills imorgon!


It just seemed so bright.

love,
emmaaalmgren

Even angels have their wicked schemes


Efter en halvkonstig dag i skolan så sitter jag nu i soffan och kollar på tv med min kära systeryster, älskar dem här stunderna! Vi behöver inte säga mycket, vi förstår varandra så bra utan ord.
Men imorgon är det en stor dag! Då fyller nämnligen min andra kära syster år, hela 24 bast!
Känns som det var igår hon skaffade sig en moped och körde omkring och var den där coola storasystern som man bara ville ta efter. Nu är hon snart 24 år, nu har hon en bil och körkort, nu har hon en lägenhet och är förlovad, nu är hon den där storasystern som man kan prata med om allt mellan himmel och jord. Vi bråkar och vi kan knappt hålla sams en hel dag men dem stunderna då vi inte bråkar och faktiskt är sams, det är dem stunderna som jag bara njuter av.
Om jag ska vara ärlig så älskar jag henne!


You'll always be my hero

love,
emmaaalmgren

you lied through your teeth


Jag tror helt ärligt att folk förändras, de flesta till det sämre. Såklart så inser man inte det själv och tror inte heller på den som berättar det. Jag vet att jag har förändrats, både till det sämre och bättre. Jag har insett det för längesedan. Detta år, då jag blir en artonåring och har planerat massor med saker till sommaren, detta år ska bli den bästa någonsin. Det är sådana här tillfällen då man inser att man har ett ganska viktigt år framför sig och att den säkra känslan kan rubbas väldigt lätt av fel personer.  
Jag har tröttnat. Tröttnat på att vi människor kallar oss vänner fastän vi inte ens är det, trött på att låtsas att det inte har hänt något när det egentligen är åt helvete. Så därför så har jag bestämt mig. Inga fler chanser, inga fler ''åh du betyder så mycket för mig" (två minuter senare så ignorerar vi varandra)
Nu är det slut med det.


I can only tell you what it feels like

love,
emmaaalmgren


Can't be scared when it goes down


Var iväg till gymmet igår, mums! Blev till att dra lite gymning och solning, så som det ska va! Sedan så drog man hem och bastade, har fastnat något så otroligt i att basta på sistone!
Här hemma så tjatar dem om att jag ska följa med på zumba, vilket jag vägrar att göra.
Zumba är något för dem som kan det där med bestämda steg och kunna göra alla moves med stil, alltså så ska man inte hoppa omkring och bara göra massor av valfria steg som jag tycker om att göra. PLUS att jag inte kommer ihåg de steg som visas, även om vi går igenom det tusen gånger så kommer jag inte komma ihåg det. Så jag har bestämt mig för att ställa mig på crosstrainern en halvtimme, lite duktig måste jag väl vara.


I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain

love,
emmaaalmgren

I’m not afraid of what I’ll face, but I’m afraid to stay


Blev till att få en redig sovmorgon idag, eller ja det hade man fått om man inte bodde i hållnäs vill säga. Började kl 12.15 men var endå tvungen att ta 8.45 bussen hemifrån, idiotiska bussar. Men nu sitter jag iallafall här, i soffan och skriver lite små restuppgifter. Kommer nog antagligen att bli klar med alla mina uppgifter idag, om jag sliter mig härifrån så, hehe.
Började tänka på hur jag ska göra med mitt körkort och min sommar som är på intågande. Måste göra riskettan och tokköra dessa sista månader på mitt sjuttonåriga liv, sedan måste jag också se om jag kan få mig ett sommarjobb, hur ska jag annars få in pengar? Äsch, säger som jag alltid har sagt; det kommer att ordna sig.


Ge. Mig. Sommar. NU!

love,
emmaaalmgren

It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside


Hade en underbar kväll igår, som slutade med att man somnade på soffan nedgosad i täcke och kuddar.
Tack så jättemycket för den välbehövliga kvällen!
Kom på att jag inte har köpt några som helst nya kläder till skolan börjar, vilket är en tradition att man gör under ett lov. Men äsch, orkar inte åka in imorgon så jag får springa omkring i mina kläder som jag har här hemma, dem fungerar ju lika bra faktiskt. Men jag får väl beställa hem lite kläder, om det nu blir panik.
nej nu går jag iväg till min säng och lägger mig, hehe.


jaja, det är lite stökigt i mitt rum at the moment men det överlever man faktiskt.

love,
emmaaalmgren

After a hurricane comes a rainbow


Är helt galet pigg och rastlös just nu så jag vet inte var jag ska ta vägen. Ikväll blir det att träffa min underbara vän som jag saknar som en... ja jag vet inte vad! vi har bestämt oss för att fixa lite middag och kolla på film, sådant som bara vi kan göra tillsammans. Så jag bör kanske göra mitt träningspass för dagen och sedan göra mig klar, vill inte låta henne vänta för länge på mig! ååh, så härligt det ska bli!
 

Come on show them what your worth

love,
emmaaalmgren

My illusion, my mistake


Fick bara för mig att kolla igenom lite gamla bilder, ni vet sådana där som man tog när man var i högstadie åldern och tog massor av bilder på sig själv? Eller ja, det gjorde iallafall jag.
Kom väldigt snabbt fram till att jag har förändrats så mycket i utseénde så jag känner knappt igen den där blonda, smala och välfixade tjej på bilderna.
Shit, jag antar att jag måste ta tag på min kropp och utseéndet detta år, usch så jag ser slavslig ut nu för tiden.
Så jag ställde mig på vågen (hemska upplevelse) och tog ett fult kort, så nu har jag påbörjat ett projekt! Nämligen att jag ska bli mitt gamla nya jag, förstår ni?
2011's Emma Almgren ska allt inte se ut som en uteliggare längre, jag blir ju 18 i år förtusan!

Hejsan 2009!


Hejsan 2010!

Ni ser väl skillnaden? usch, jag måste verkligen ändra på mig, big time!

love,
emmaaalmgren


Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå


Hade en gullig liten nyårsafton med Malin. Vi lånade min systers lägenhet och jag lagade middag åt oss två, kände mig nästan som en mästerkock. Men vi bestämde oss för att åka på en tripp till Björklinge, av alla ställen! Klev av bussen och snurrade omkring i en halvtimme, om man säger att man bor på en backe så letar man såklart efter en backe? hehe. Träffade bara massor av nya människor men det var trevligt, vid tolvslaget så låg jag och malin nere i snön och kramades, så som man ska göra på nyår. Idag så känns det inte riktigt som ett nytt år men det kanske ska gå några dagar för att man ska märka av det.


Outta box, outta line

love,
emmaaalmgren

RSS 2.0