31.03.10

Jag vet inte, dagen har inte varit någo bra alls faktiskt, nej. Skulle iaf ta kort med klassen idag till någon bok. Kan ju säga att det blev mycket mycket blod. Så istället för att skriva massor med text så får ni se lite bilder!





Kram-bilden får avsluta detta. Jag är inte bitter, men får hoppas innerligt på att morgondagen blir bättre!

29.03.10


Det kanske är så att katterna inte tycker om mig helt enkelt? Tar nämnligen hand om min systers lägenhet medans hon och hennes pojkvän är uppe i fjällen och hälsar på lite människor, och såklart så ska man se till 2 full vuxna katter + 4 galna kattungar. Jag skojar verkligen inte när jag säger att kattungarna har något emot mig, först har dom ner en kruka så när man håller på och krafsar ihop jorden så hör man ett glas som fälls, springer in till vardagsrummet och kollar lite snabbt åt datorn där jag ser ett glas som ligger ner och coca-cola (skulle jag tro att det var) droppar nerför bordet. Var tvungen att rädda datorn i sista sekunden samtidigt som jag skulle ta bort kattungarna från jorden som fortfarande låg kvar på golvet, underbart. nej det är nog inte min grej att se till en lägenhet med massor av kattungar helt ensam. Det funkade bra i fredags då jag hade både julia och Oskar här som tog hand om djävularna. sedan har man haft min älskade man Evelina lund här som har varit ett underbart sällskap! Nej nu ska jag försöka jobba lite engelska och passa på att andas lite medans kattungarna sover.



Sånt är livet! / emmaaalmgren.

21.03.10


Haha, ja vilken helg! Åkte in till gävle igår med Evelina och tog oss en liten dejt med varandra. Eftersom Evelina är mannen av oss två så blev det så att hon fick betala allt, men det var inte meningen, mitt kort blev baslagtaget av en bankomat när jag skulle ta ut pengar i gävle, kan säga att jag fick panik. Men det har ordnat sig, får ett nytt kort på onsdag eftersom mitt blev spärrat, underbart var ordet. Jaja, kom till syster någongång på natten, gick på gatan helt själv så jag fick sjunga mig lugn.
Nej idag blir det att bara ta det lugnt och bli av med det onda i halsen och huvudet. Så imorgon blir det endast en lektion man har, awesome aaaaa!

Sånt är livet! / emmaaalmgren.


20.03.10


Detta kommer bli en otroligt bra dag, så är det bara! Kanske för att jag ska få vara med min älskade man Evelina Lund och kanske för att jag på något sätt känner mig glad. Har också kommit överens med min man att vi ska börja ett nyttigt liv på måndag, känns på något sätt att det är på tiden att bara börja om och börja på något nytt. Så vi gjorde upp lite små regler : 

-
Röra oss varje dag.
- Gå på gymmet några gånger i veckan.
- Inte köpa onödigheter ( karameller, saker som inte behövs, etc. )
- Inte sitta vid datorn i onödan.
- Inte dricka så vi inte vet vart vi är ( vilket kanske inte har hänt men bäst att sätta upp sådan regel )
- Spara pengar så vi kan åka utomlands.
- Äta massor med nyttigheter ( alltså sallad, fullkornsgrejer och ja sånt där nyttigt tjafs ) 

Har kommit överens när vi ska göra våra undantag, vilket är om kanske 2 veckor ungefär? Haha, något på den där listan kommer att brytas då iaf men det gör ingenting för den gången. Nej nu ska jag gå ut och ta mig en liten solning och sedan får jag gå och göra mig iordning, yes!

 Detta kommer bli grymt Ewe-Pewe!


Sånt är livet! / emmaaalmgren.

18.03.10


Torsdag torsdag torsdag... Ja men det har faktiskt varit en bra dag, tro't eller ej. Kollade på 2 filmer denna dag, först med christine som handlade om ögat (mmm yes very funny) sedan gick vi iväg till aspen aulan och kollade på en film som var rätt bra. Evelina och jag myste riktigt ordentligt kan jag lova, haha! Efter man hade slutat så skulle jag iväg till min systeryster, men det blev inte riktigt så utan gick istället omkring i tierp med Oskar och försökte hitta bland alla gator, jag får väl erkänna att jag inte har det bästa lokalsinnet i världen då. Men nu sitter jag iaf här och försöker värma hela mig som är som en isbit. Undra om det är så att jag har feber på väg som retas? Äsch får hoppas att det inte är så. Imorgon blir det troligtvis uppsala och akademiska, ajjemän!

Sånt är livet! / emmaaalmgren.

Längtar tillbaka så jäkla mycket till kreta! Naam så underbart det hade varit att inte behöva hålla på och klä på sig 100 kg kläder när man ska ut, GE MIG SOMMAR!

14.03.10


Haha, oj vilken helg.
Övningskört med mamma, kan ju säga att det är bra att vi är lika konstiga. Hon skriker gasa och jag bromsar, hon skriker bromsa och jag gasar, ungefär så var det. Men jag kan säga att jag nästan var grym efter ett tag, särskilt på att köra runt vid missionskyrkan. Ganska äventyrligt att försöka se bakom snöhögarna som är typ 3-4 meter höga. Men som sagt, är man grym så är man. Var iaf över till grannen Malin idag och tittade till hur hon mådde, usch va orolig man blir när man hör hur hon egentligen mår. Kommer alltid finnas för dig hjärtat!

Imorgon är det studiedag, som antagligen kommer att spenderas i tierp. Om inte magen sätter stopp för det vill säga. Imorgon är det även en ganska speciell dag, då fyller nämligen bästa Wilgot år! Och stor börjar han bli också, känns som det var nyss som han bara låg i barnvagnen och dregla, haha.
På tisdag så kommer ÄÄÄÄMMMILIIIE hem också, UNDERBART! Henne längtar man efter som sjutton kan jag lova! Och systra mi' elin skulle komma hit idag men nej nej, mamma och pappa skulle kolla på den nyköpta bilen men dom är inte hemma så det får bli en annan dag då. Men det hade varit trevligt med lite sällskap just nu.

Sånt är livet! / emmaaalmgren.  

Ni är de bästa systrarna som finns, det ska ni veta!


12.03.10


blir ett tidigt inlägg idag yes.
Det är ju fruktens dag, men det vet väl vilken person som helst? :) Skolan/elevrådet bestämde sig iaf för att ställa sig och ge eleverna frukt. Jag, Mikael och Erika passade på att låna en korg som vi fyllde med frukt och tog med på svensk lektionen där vi satt och åt.
Lite gulligt sådär, men ont i magen efter ungefär 4-5 klementiner och typ 2 äpplen. Men lever man så lever man!

Sista lektionen hade vi idrott, spelade först lite spökboll och sedan stationsgrejs.
Haha, ja jag vet inte riktigt om jag och Ewe var så jätteseriösa men det gick väl som det gick. Jagade varandra på den där tjocka madrassen när man skulle springa med höga knän och kastade snö på varandra, alltid lika roligt!

Fick sedan stressa iväg till bussen som gick från stationen tio över, fy fan så jag hatar att stressa. Men när jag väl kom fram till stationen och stod och väntade så fick jag reda på att bussen var försenad, GREAT. Stressat i onödan vafan.
Kom till skärplinge i perfekt tid där jag skulle ta spruta, uuusch. Ont som sjutton men nu är det gjort, tredje och sista sprutan det där! Denna helg ska bli spännande, har inte planerat någonting så det kan sluta med något helt galet.
Ikväll blir iaf härligt, så det så!

Seriös idrottslektion blev höjdpunkten idag.

11.03.10


Yes, kan det där med att inte stressa.
Hade lite 8:or på besök i skolan så det var halvt fullt i skolan, särskilt nere vid cafeterian. Tur att man håller sig på överplan så slipper man trängseln. Som jag skrev förut så skulle man då presentera omvårdnadslinjen för ungefär 6 stycken kl 13. Fick komma senare på grund av kvartsamtal men det gick fint fint. Tog lite Hb prov och lät de få ta stick i fingret på varandra, allt för att dra ut på tiden. Har även kommit fram till att jag från och med nu inte tycker om Leo och kommer aldrig att göra det. Usch, grinigare människa får man leta efter! Lånade hans nyckel för att springa ner och hämta ett papper, tänkte att eftersom han ville ha nyckeln kvart i så kunde jag lika gärna springa in på lektion men nej då kommer han inspringandes i klassrummet och tar tag i sin nyckel och samtidigt min nyckel som han drar ner på golvet, grr. Var iaf iväg till uppsala med Evelina idag också, de va finte!
Skulle även ta ett snack med pappa om mobilfixandet men han har beslutat sig för att ligga på kökssoffan och sova så det får bli imorgon för jag tänker då inte leva med 3310.

Fick även reda på att min älskade Malin ligger på sjukhus. Usch, känner mig riktigt jävla nervös. Hatar sjukhus men vill ändå jobba där i framtiden. Jag vill inte att hon ska ligga där, jag vill inte att hon ska må dåligt och jag vill inte att hon ska opereras. Jag vill att hon ska komma hem, jag vill att hon ska må bra och jag vill träffa henne nu! Får sådan panik så jag bara vill ta tåget iväg till uppsala och springa till sjukhuset och lägga mig breve henne och bara försöka lugna ner mig. Om hon inte kommer hem i helgen blir det sjukhusvisit kan jag lova, denna kvinna ska inte slippa mig.

Malin hjärtat, jag älskar dig!

Sånt är livet! / emmaaalmgren.

10.03.10


Det blev skolan idag, med sovmorgon! Men när man kom till skolan så fick man en halvt utskällning av jörn, äsch hinner väl skriva den där uppsatsen iaf. Jaja, det har väl inte var super bra idag men det duger.
Åt ingen lunch utan köpte istället fralla, det funkade det med. Imorgon blir det iaf att visa några 8:or vad man gör på omvårdnadslinjen, det kan ju bli spännande.
Ska ha sjukhuskläder på sig och allt bara för att se ut som en riktig omvårdare. Får väl se hur detta kommer sluta. 
Ska försöka få min snälle far att fixa en ny mobil också, och jag hoppas att jag lyckas med det snart för jag vill verkligen inte ha 3310 i flera månader! Har redan hunnit kolla in en mobil även fast det var igår som min lilla mekaniska pojkvän dog ( men jag har haft nokian ett tag nu )

Va sägs? Sony ericsson Vivaz U5i 
Naaam vad jag vill ha den.
  
Sånt är livet! / emmaaalmgren.

09.03.10


Usch vad jag hatar virus! Och just nu pratar jag om virus på datorn. Självklart så kan man inte vara inne på msn längre för man var dum och klickade på en j*vla länk som skickades av syster. Jippi, nu börjar jag nästan hoppa av glädje. För övrigt så har det blivit en hemmadag, alltså hemma från skolan-dag. Magen är inte alls bra, så man har legat hela dagen med en vetekudde på magen, och skönt har det varit.

Men det har varit tomt idag, inga människor att prata med förutom föräldrarna som inte var hemma. Har saknat klassen så otroligt, fattar inte ens att det är sant att man kan sakna dem så mycket men det kanske är på grund av ensamheten jag har haft idag. Nej det är inte synd om mig, jag har gosat med Bosse som har kurrat som en galning och vi har sovit nästan hela dagen, MYS! Kan ha varit mysigare men jag ska inte klaga.

Nej nu ska jag försöka kravla mig ner till duschen å ta mig en låååång och varm dusch!
Sånt är livet! / emmaaalmgren.


08.03.10


Det har varit en halvt sorglig och frustrerande dag. Igår fick man reda på att två personer nu har avlidit på grund av kylan, eller ja, en har avlidit av kylan medans den andra har de inte kommit fram till än. Hatar det här, man vet inte vad man ska göra eller vad man ska säga. folk är deprimerade och nedstämda, hur klarar man igenom detta?
Jag som knappt kände dessa två personer, kanske träffat de några få gånger ska ändå tända ett varsitt ljus och lägga extra mycket tankar till de som var de närmast.
Som min absolut bästaste Evelina var nedstämd idag på grund av en sak som hände för exakt ett år sedan. Att inte kunna hjälpa henne genom detta, att inte kunna känna precis vad hon känner just i denna stund gör mig lite halvt nervös. Jag vill veta hur hon känner, jag vill kunna säga till henne att jag vet precis hur det är. Men hur kan jag säga det när jag egentligen inte har varit med om det själv?
Det enda som är någolunda liknande med det som har hänt för henne är när min enda frivilliga barnvakt som liten avled. Denna person var min mormor, en hjälte enligt mig. Nu när man sitter här och tänker efter så saknar man den tiden. Det man aldrig kommer att få tillbaka ska man inte heller sakna tillbaka till.

En något nedstämd men ändå glad emma ska nu gå och lägga sig, känner sig borta i huvudet just nu.

Sånt är livet! / emmaaalmgren.

 


07.03.10

Söndag, och det är en sån där dag då man känner sig överdrivet trött och seg. Helgen har varit väldigt bra kan jag bara säga!
Sitter just nu i soffan och kollar på Bosse the äckel som ligger breve och sover, love all the way! Han viftar på svansen i takt med musiken, lite coolt sådär. 
Funderar på att trippa iväg till gymmet och fixa bort det dåliga humöret jag är på, och nej jag brukar halvt inte vara på dåligt humör men på sistone så har det blivit så. Kan vara på grund av den dåliga sömnen som jag har haft i kanske en vecka nu, weard. Nej nu blir det antingen att gå och städa eller gå och gymma.
Mobilen är förresten ganska mycket trasig så den tar inte emot några sms eller skicka några och det gåc dock inte heller att ringa eller ta emot samtal så alla vet. Ska byta till en annan ett tag så att mitt lilla svin får försöka att överleva, förstår inte vad som kan ha hänt med den.

Säger som en vän sa en gång, Livet är inte för amatörer och kärlek kommer aldrig vara lätt, så är det och kommer det alltid att vara.

(en av dagarnas outfits, har fått några frågor var tröjan är köpt så eftersom det inte är någon direkt hemlighet så är den köpt på HM för tjuttiga 99 kr, ett riktigt fynd enligt mig! )

Sånt är livet! / emmaaalmgren.


03.03.10

Oj, lite snålt med inlägg dessa dagar men jag har inte hunnit med något bloggande alls! Har verkligen inte haft tid med det, jag lovar. Dom här dagarna har bara bestått av en hemtenta som jag inte förstod så mycket av, men det blev lite positivt då jag fick tillbaka salstentan (tentan var i historia så ni vet) och vafan, jag lyckades på MVG! Mitt livsförsta MVG som jag verkligen förtjänar, jag menar, MVG i historia tenta?! Det är verkligen inte lätt. Såklart jag är glad!

Sedan fick man reda på betyget på omvårdnadsprovet som vi hade innan lovet, det om andningsgrejset med christine som jag har för mig att jag sa att det gick åt skogen? Well, det gick tydligen inte åt skogen om man säger så. Fick mitt andra MVG där ;) Dock ett minus efter men det är fortfarande MVG! Nu måste det ju bara gå neråt, mer uppåt kan det inte gå. Men annars så lever jag! Imorgon ska det inlämnas matematik uppgift, blir nog att börja på den nu så kanske jag slipper hålla på med den imorgon. Så otroligt skönt det skulle vara!
Förlåt om jag är lite snabb nu men snart är det helg, då jag möjligtvist ska till skutskär eller så blir det något annat, underbart som bosse säger!

Sånt är livet! / emmaaalmgren.


RSS 2.0