Arbetsmyra

Mår skapligt dåligt. Vet inte om det är för den usla sömnen förra natten eller om den där sexdagars arbetsveckan tog ut sin rätt, men i vilket fall så mår jag som en överkörd, söndertuggad och åter igen överkörd grävling. Ska lägga mig i sängen, sova tills jag verkligen vaknar och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Tack för mig. Hej då!


Lördag

Efter fem minst sagt tunga arbetsdagar så ska jag hem till vavd, vila lite och sen iväg för att jobba ännu en dag imöra. Mår allmänt bra, hungrig, men bra. Jag vill bara ha nästa vecka, då blir det allt möjligt! Öregrund till exempel, älsklingsstället nummer uno. Självklart så ska jag vara med min favoritjarling Erika. Gud vad jag börjar låta positiv. Positiva tjejen liksom. Hehe. Tack för mig. Hej då.


I'm 90's bitch

Jag bara älskar att sätta mig långt bak i bussen och vrida upp volymen lite extra på mobilen. Lite livskvalité när man har spotify o allt. Nu ska jag dra mig till jobbet. Helgjobb i all sin prakt. Nu jävlar ska jag kämpa! Tack för mig. Hej då.


Om jag dör ikväll, så skulle du fortfarande vara i mina tankar

Ön igår. Tänkt nykter och någolunda nykter förblev man ju. Såklart så hade jag varit kalas om jag inte hade haft tid hos tandläkaren och dessutom jobba. Usch. En visdomstand fattigare, en smärta rikare. Men som jag har sagt hela dagen, det är sådant som man får genomlida helt enkelt! Nu ska jag hem, grina av lycka för att jag får ha min enda lediga dag den här veckan imöra och sedan ska jag gå och lägga mig. Och faktiskt, mina vänner, så är jag ännu en gång lycklig. Lycklig! Underbara känsla, vad jag har saknat dig!


All they see is scars

Jag knegar, lär mig göterborgska och umgås med Ericha nu för tiden. Skiter i allt som har hänt. Nu ska jag bli lycklig igen. Livet går man ju bara igenom en gång, dumt att kasta bort det på grund av någon annan. Jag reser mig för den åttonde gången efter att ha ramlat sju. Just try to stop me, my dear.


Melonas melonas

Igår blev det en nostalgikväll på verstuberget, dock så kanske det inte var så mycket nostalgi för en spoling som mig men trevligt var det endå. Roligt att träffa vissa människor, mindre roligt att träffa andra. Så drog med mig Erika, som fick agera fyllechaufför. Den bruden gör en glad, oavsett vad som har hänt. Och vi dansade bugg o hade oss, istället för att fjanta oss med att tänka på bekymmer o sådant. Biter ihop och kommer igen. Nu ska jag packa, städa och sedan hänga lite med idol-Robin (stjernberg) nere i en grusgrop. Haha. Tack för mig. Hej då.


100% JAG 0% DU


Även fast jag inte vet var jag ska så får jag aldrig sluta gå

Om man endå bara kunde ha åkt ner till Göteborg, då skulle det nog minsann vara ett fint liv man skulle leva. Istället så knegar man på, sopar in pengarna och spelar trevlig. Egentligen vill jag bara släppa kateterpåsarna och gå iväg. Efter att inte längre vara förtjust i någon så känner jag mig som en nybliven 18-åring igen. Så att säga. Störig och stängd. Yeah, mess with me and you'll die, typ. Tack för mig, Hej då.


ATT GLÖMMA DIG KOMMER VARA DET SVÅRASTE FÖR MIG

Att livet är orättvist visste man ju om. Men kunde man inte ha fått varit lycklig en liten stund till? Sug ål.


Alone again

We was on top of the world, whoever thought that we would fall


Leave your fear

Har varit en sväng till Cypern, festat loss, dansat loss och bara haft det riktigt jävla bra! Hängde på Grabbarna Grus, lärde känna nya människor och tog nattdopp i havet. Vad mer kan man begära? Igår fick jag äntligen träffa min bästa Erika. Åh vad jag bara ville prata av mig. Kände mig lycklig hela dagen fast jag vet inte varför men endå så la jag mig i sängen med en blandad känsla. Ledsen, arg, besviken och kluven, ungefär en sån känsla. Fan. Jag som trodde det var bra, men så fel man kan ha. Nu måste jag börja klä på mig. Ett eftermiddagspass på det här så glömmer jag allt. Tack för mig Hej då


RSS 2.0