23.08.12

21.58


NÅGRA MIL BORT, NU BÖRJAR JAG ÅTER OM PÅ NYTT


Är i Linköping. Älskar folket, älskar doften, älskar atmosfären, älskar staden. Skulle lätt kunna stanna kvar här, men det blir hemgång redan på onsdag. Livet som arbetslös men måste endå hålla tider, pörskans.

En perfekt början på mitt liv utan jobb och skola. Det är nu mitt verkliga liv börjar på riktigt. Det är nu jag tejpar ihop det som återstår av det lilla hjärta jag har och börjar om på nytt. Tar ett djupt andetag och sätter på ett leende på läpparna.
Jag ska börja leva igen.


HARD WORK


Gör mitt första nattpass men även mitt sista pass på akademiska.
Hade ju bra gärna velat stanna hemma och firat Fredrik på hans 25-årsdag än att vara här, men vill man tjäna pengar så får man offra lite också.
Slutar om två timmar, sen ska jag hem och sova eller så ska jag äta ägg (som tydligen är lika farligt som cigaretter, hard to belive)
Äh. Sov gott mina friends!
Tack för mig!


PRETTY WOMAN


Äter ägg, dricker thé och kollar på pretty woman. Perfekt avslutning på en jobbdag! Nu är jag ledig i två hela dagar, ni vet vad jag ska göra va? Korrekt, jag ska leva livet ännu mera!
Äh. Nu ska jag kolla klart sen blir det sängen.
Tack för mig.


You're not what I'm looking for



I will sink before I swim


HÖR ETT BOOM BOOM BOOM SOM BANKAR FÖR DIG


Förkyld o jävlig. Ligger fortfarande kvar i sängen och tycker synd om mig själv samtidigt som jag önskar att någon skulle komma in med ett kokt, skalat ägg till ma. Det skulle minsann göra min dag det!
Annars då? Jo jag jobbar, sliter med hälsan och är med en fin liten vän var dag. Hon är bättre än kokta ägg hon, må jag säga. Och det är jävligt svårt att vara.
Haha. Nyvakenprat. Nu måste jag upp och dra en snytning, sen dra på en film och krypa under filten i soffan. Mer vill jag inte göra för tillfället.
Tack för mig.


JAG KLARAR MIG SÅ JÄVLA BRA UTAN DIG


Så här känner jag idag; det enda sminket jag har på mig är ett leende.
Fyfan va bra jag mår. Inget fjanteri, bara jag och livet.
Tack för mig.


RAST

Sitter i fikarummet efter en långhelg. Ätit asgod matlåda och druckit vatten, som alltid. Dragit på mig tyngsta vårdagen idag, tur som jag har. Men vet ni? Jag är glad endå. Bara för att jag känner mig så himla nöjd med allt. Varför kräva mer? Äh. Nu ska jag gå ut och do some hard work. Tjingeling!


ÖREGRUND

En av det bästa helgerna på länge. Nu är mitt liv bra!


Öregrund it was

Hej hej hej! Det händer väl egentligen saker var dag, men inga storstilade händelser. I torsdags gick jag på helg, så nu är jag långledig enda till måndag, skö-öönt! behövdes väl efter att ha försovit sig en dag och kommer till fel pass andra. Så igår drog jag, Erika, Sara, Evelina, Evelina, Jenny, Mia och Lisa ner till öregrund och levde loppan, så vi var ett litet gäng där. Träffade kända och okända människor, vilket man inte kan klaga på och plus att jag o Erika drog en sväng i en galet rolig karusell också, kunde bara inte sluta skratta! Äsch, snart ska jag försöka dra mig ur sängen och möta Erika för att äta lite kinamat, sen ska vi sola! Detaljerat inlägg idag, hehehe. Tack för mig. Hej då


RSS 2.0