Party 26.02.10

Det var party yes!

Det blev några bilder iallafall! :D

27.02.10

Go' kväll!
Fredagen blev suverän, jajemän! Åkte till uppsala med julia där vi köpte lite kläder och köpte med oss mat från donken som vi satt och åt på väg till skyttorp. Hos Julia i skyttorp så fixade vi oss snabbt, klädde på oss och sminkade oss. Hann precis med tåget till Örbyhus och hem till Pontus där man satt och taggade till lite.
Sedan bar det av till festen! Ojoj, det blev drag där efter ett tag kan jag lova! Men såklart så drog man till med en vurpa på väg till festen, fyyyyy fan så jävla ont jag har i rumpan nu!  Men haha, när alla satt inne i köket och var ute på farligheter så passade jag och Evelina på att dansa loss lite, vilket slutade med att Ewe ramlade så hon hamnade på golvet. Hon är bra söt hon! Men jah, okej, kvällen var kanske inte var perfekt men jag har inte påstått det heller. Människor säger kanske saker som de inte menar när de är onyktra men det sårar iallafall. Det var bara tur att jag har Ewe som vågar säga till. Var uppe hela natten och pratade om allt & ingenting så när jag och ewe kom hem till henne ungefär 8.20 så blev det att ta första tuppluren då som blev ungefär 3 h. Sedan så låg vi för det mesta och degade, äkta dagen-efter anda! Bilder kommer!
Sånt är livet! / emmaaalmgren.
Vet inte hur jag hade klarat mig om inte du fanns Evelina. <3


25.02.10


De har änligen kommit hem, så nu är det slut med matlagning till sig själv, kollning av pannrum och springa upp och ner för att kolla om dörren är låst. Ni som tror att jag har lagat snabbmat har feting fel! Inge jävla äcklig pizza eller färdiga portioner här. nej det blev kycklingpaj med smak av curry och gratäng för hela slanten - och jag lyckades med varje maträtt. Stolt som en miljonär är jag!
Imorgon är det fredag, och alla vet vad det betyder! Det blir stan med julia och sedan får ingen veta vad vi sen ska göra, för det är hemligt :)
Nyfikna? Det förstår jag. Nej nu ska jag ha lite torsdagsmys med de nyanländna föräldrarna och sedan leta upp en outfit tills imorgon.

Sånt är livet! / emmaaalmgren.
Något sådant blir det nog imorgon :)

Bästa bäst.

Inom kort så kommer snuttan Evelina lund hit för att hålla mig sällskap.
Det kommer bli underbart kan jag redan nu säga, för jag har saknat henne!
Skulle ha städat igenom huset lite smått innan hon kommer men det är väldigt tveksamt om jag hinner det när det är några gubbar nere i garaget som håller på. Så jag kan inte dammsuga för dels så kommer de att bli irriterade och sedan så kommer de att bli dränkta i damm, centraldammsugare vafan! Så toppen på allt så ska jag också planera vad som skall serveras för middag. En sak som jag redan har bestämt är kyckling, tror faktiskt att det blir gryta á la emma!
Nej nu måste jag skynda mig, snart snart!

Sånt är livet! / emmaaalmgren.


22.02.10

Sportlov aight!

Jag har kommit fram till en sak nämnligen att jag är otroligt sällskapssjuk!
Jag kan inte vara ensam i knappt en timme utan att få panik. Måste verkligen ha någon att vara med och prata med. Det här går inte, föräldrarna har åkt iväg på en liten mini "semester" och tog med sig hundarna. Så nu sitter jag här, varit ut och ändrat pris på bensin och diesel och städat lite smått för att hålla mig sysselsatt.
Jag är nog som alla andra säger, besatt av att ha människor runtom mig. Den enda som jag nu kan prata med är Bosse, och han är inte så mycket till sällskap om jag ska vara ärlig.
Varför ska man bo ute i mitt ute i fuckin' nowhere?
Ingen att vara med och bussarna går ju aldrig, FFAAAN!
Folk här ute måste ju ha det tråkigt eller bara allmänt konstiga. Det ringde på dörren och när man öppnar så står det ingen där. På högst 10 sekunder så hann de ringa på och sedan springa iväg, ehh? Vad har man för liv då om man springer runt och ringer på hos folk och sedan springa iväg?
Nej musiken får rädda mig för den här gången. Måste försöka lugna ner mig till natten då man ska vakta ett stort jävla hus helt själv med en mordlysten kanin och idiot till katt.
Skratta ni, vänta bara till jag flyttar härifrån, blir rik och är upptagen morgon till kväll. Då ska vi se vem som skrattar då.

Sånt är livet! / emmaaalmgen.


19.02.10

 

Fredagsmyys!

Idag blev det att gå på massor av föreläsningar, någon gubbe som låtsades vara olika små flickor och prat om självkänsla och heder. tre av fem toasters! Kan nog vara på grund av gubben som faktiskt var rätt härlig att lyssna på. Sedan så hade vi rast i ungefär 1 h, spelade kronan med Erika W. Så nu har man sår på knogarna, men det var bara roligt! Kom sedan hem och så gjorde man inte så mycket, usch börjar nog bli för mycket hemma-människa. Har ju SPORTLOV nu! Tycker bara att det är skönt, ska hem till syster någon gång i veckan och titta på film och ha det mys. Nej ikväll blir det att kolla på ishockey med en sovande daddi breve mig och mamma som sitter och mumlar.

Sånt är livet! / emmaaalmgren. 


18.02.10

 

KAAALLT!
 Och jag skojar absolut inte när jag skriver att jag inte kommer komma till skolan imorgon om det inte slutar snöa snart! Det är bara någon tema-dag imorgon om typ pedofiler eller jaaa det är lite olika saker som man har fått höra att det är om. 

Idrotten idag då det blev volleyboll, basket och innebandy. Gick väl bra som vanligt, hamnade i ett klockrent lag som hade shortsen upp över magen och tröjan instoppad, HAHA! Ingen kan ha varit snyggare än vi då.
Efter det så hade vi prov i omvårdnad. Kan ju lova att det gick helt åt skooogen! Usch, har aldrig känt mig så osäker som då. Efter det hade vi lite rast, jag blev av med både snodden och hårnålen vilket kanske inte var så roligt med tanke på hur jag såg ut i håret. Men det var trevligt.

Gick också in till Ewa, Christine och Anette när vi hade slutat, fick reda på resultatet på ewas prov. HEEEELL YEEEAAAAH säger jag bara, VG+ ! Under-jävla-bart! Nu ska jag fira med soya festis och pluggfrii kväll!

Sånt är livet! / emmaaalmgren.


*Bilden är från en av de bästa kvällarna jag har haft, därför får den vara med för att jag är så otroligt glad!


16.02.10

Tjeeeena!

Well, har tenta i historia imorgon. Kan ju lova att jag redan nu kan säga hej till IG.
Fortfarande halft jättebränd i ansiktet men det börjar avta nu, äntligen!
Inte nog med det så fick man vatten insprutat i ögat, men det är bara härligt.
Om bara några minuter så ska jag äta semla med mamma men först så ska jag slänga ut
historiaboken genom altandörren, tycker att den förtjänar att ligga där ute efter det den utsätter mig för.
Nej, semlan & historian ligger framför mig och skriker. 

Sånt är livet! / emmaaalmgren.


15.02.10


Tjena hallå hejsan!

Usch, tror jag aldrig har velat stannat kvar i sängen så mycket som imorse. Kom iallafall upp och upptäckte att det gjorde otroligt jävla ont i ansiktet, gick och kollade i spegeln & såg att jag var röd som.. jaa jag vet inte vad! Så det blev att smörja in sig och seda dölja det någolunda, vilket inte lyckades alls. träffade Julia på bussen från skärplinge, det var underbart!
På historian så fick vi papperet till hemtentamen, usch, funderar på att sätta mig på torsdag eller något och svara på alla frågor. Sedan så har bara dagen gått som vanligt, inget ovanligt där.
Efter skolan däremot så blev det först att hämta ut min ros ( blev ju rosad! ) och sedan iväg till skärplinge och PT reklam för att fråga lite om priser. Så snart ska det ringas och fixas lite sponsorer så blir det suuuuper!
Nej jag bör kanske börja läsa på lite till historian, känner mig lite smått nervös för hur det ska gå på onsdag men det fixar sig. Det gör det alltid. 

Sånt är livet! / emmaaalmgren


14.02.10


Halli hallå där!
Solig härlig dag som spenderades inne med musikspelning på högsta volym och bytning av lakan i min och sedan emilies säng. Men innan det så hade jag besök av underbaringen Julia Kjettselberg. Hon kom hit igår efter att jag kom hem ifrån tierp.
 Vi tog det lite lugnt, kollade på melodifestivalen även fast vi pratade igenom varje låt, sådana är vi! Och efter det så kollade på på en underbar film. Sedan så låg vi där i sängen och pratade till lite över kl 6 på morgonen, har man mycket att prata om så har man. 
Tog en liten snabbis till solariumet och skaffade mig lite bränna med malin.

På toppen av allt så är det ju faktiskt alla hjärtansdag, vilket de flesta brukar fira med sina näraste som till exempel pojkvänner/flickvänner, kompisar och familjen. För mig blev det då att fira med Julia och Malin, så man kan väl säga att det blev halv lyckat. Även fast man kan ha gjort det lite mysigare än att byta lakan och göra mat till sig själv.

Så allihop, glad alla hjärtansdag! :)


Sånt är livet! / emmaaalmgren.


10.02.10

Idag blir det en halv kort litet inlägg. Dagen har överlag varit bra, även fast förkylningen håller ner mig. Har kanske varit lite små trött också så jag var nog lättroad kan man säga. Fick sällskap av omvårdnadsläraren till bussen idag också, alltid lika trevligt att slippa gå själv. Pratade om att man helst inte ska anstränga sig när man är förkyld, koldioxiden i kroppen ska man bara lära sig att det finns där och lite mer. Kände mig på något sätt trygg, insåg det när vi pratade. Jag har nog valt rätt linje, tro mig jag har tvekat i nästan ett halvår nu på att jag ens hade valt rätt skola. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på film, orkar inte så mycket mer.

Sånt är livet! / emmaaalmgren.


09.02.10

Förkylningen börjar kanske ta över min ork just nu. Jag lever på mucoagin (?) och vatten för tillfället + mammas mat som alltid går ner. Skulle läsa på historian men när jag kom till sista frågan så insåg jag att fan jag orkar inte skriva mer. så nu är fortfarande den sista frågan ogjord men snart ska jag väl svara på den skulle jag tro. Fick en såndär megasaknad efter syster som är uppe i kläppen och lever livet. usch, jag har lust att smyga iväg till henne bara för några dagar. Såg på några bilder som hon hade skickat till mamma där hon hade åkt snowboard och när hon var utklädd ( dock inte samtidigt, alltså att hon inte åkte snowboard utklädd ) Emilie är så otroligt gullig, man kan inte förstå att hon är min syster. Vi är så olika man kan bli, hon är brunett - jag är blond, hon är  intelligent - jag är lite smått seg i huvet, hon är den perfekta - jag är den som man bara hittar fel på.
Förresten, vad ska man hitta på i helgen? Förut hade man alltid något att gör om helgerna men sånt avtar efter ett tag såklart. Man kanske ska åka till tierp och sova ännu en helg hos elin och kolla på film :) Äsch, hittar säkert på något, så brukar det vara.
Nu ska jag slänga i mig en kopp teh och mysa med Bosse innan jag tar tag i historian.

Sånt är livet! / emmaaalmgren

.


08.02.10


Jajemän, jag orkar inte riktigt blogga varje dag tyvärr. Skolan tar knäcken på mig just nu. Förra veckan blev det 2 stycken små stora omvårdnadsprov och ungefär 3-2 inlämninguppgifter, men nu är det äntligen gjort! - typ. Denna vecka är det några inlämningsuppgifter och sedan tenta pluggning för hela slanten. Ska ha tenta i historia nästa vecka på onsdag, och dagen efter blir det omvårdnadsprov.
Inte nog med att man har massor i skolan, så håller man också på att bli förkyld. Sådär lite olägligt kommer det såklart, men man får väl stå ut och inte gnälla. 

Helgen spenderades iallafall med bästa Malin, a.k.a grannen. Jag sov hos min supersyster elin på fredag till lördag. På lördag kom malin in till tierp och vi trippade ner till aspenhallen för att kolla på kommuncupen. Sprang emellan läktarna för att få en sittplats, som vi sedan fick. Eftersom man bor så otroligt dumt till så var vi tvungna att smita från cuptittandet för att ta bussen hem. Väl hemma så hamnade vi i soffan med melodifestivalen på tv, usla låtar enligt mig. 

På söndagen så gick vi ut och gjorde oss en kunglig snögrotta, kan ju verkligen säga att vi ägde på det!
För övrigt så har jag äntligen fått min dataväska, en grå från gina tricot. Hade även beställt en tröja, linne och en huvtröja. Underbart med iallafall lite nya kläder!
 
Jag skulle verkligen vilja fixa till min blogg nu, måste bara hitta någon som kan hjälpa mig.


Sånt är livet! / emmaaalmgren. 


04.02.10


Yes, min omöjliga ( men på något sätt bra ) vecka går mot sitt slut. Hade omvårdnadsprov i onsdag, som var om hjärt- och kärlsjukdomar. Det kändes rätt de där få sekundrarna efter provet men sedan när alla börja fråga vad det var för svar på den och den frågan så kändes det inte längre bra. Nu har jag tagit en paus från omvårdnadspluggandet, har prov imorgon nämligen. Fattar inte, på något sätt så får jag in allting direkt och kommer ihåg allt som jag har pluggat på efter bara första eller andra genomgången på papperet. Jag kanske äntligen börjar komma in i skolkänslan? Det har nog tagit ungefär ett halvår att förstå att jag ens går i skolan, kanske för mycket oseriöst och dramatik som tog över det första månaderna.

Har iallafall varit över till grannarna mittemot och ätit tårta, Dan har tagit körkort så vi firade honom lite smått. Fick lite panik när jag såg att klockan var 19.45 och jag hade inte ens kollat på papperet med frågorna till provet, men som sagt, nu har jag gått igenom papperet en andra gång och känner mig hyfsat säker på att iallafall klara Godkänt. Nu ska jag och mamma kolla på TV och äta apelsiner. Älskar henne verkligen, märks vilka man kommer ifrån. Imorgon blir det skolan ( prov! ) och sedan så smiter jag iväg till min kära syster elin och sover hos henne. På lördag blir det att ännu en gång gå och kolla på cup, denna gång med Malin! Naaaaam, hon är bäst!

Sånt är livet! / emmaaalmgren.


01.02.10

Den här veckan kommer inte bli min vecka, absolut inte! Massor av prov, inlämningsuppgifter och halsen håller på att krångla mitt i allt. Men för att inte vara allt för negativ så kan jag då berätta att min helg har varit helt underbar! Fick träffa mitt hjärta Julia Kjettselberg, någon som jag verkligen vet att jag kommer känna livet ut!

Men även fast lördag var så bra så kan jag då inte säga att jag mår super. För det gör jag inte. Vet inte, känns bara så konstigt just nu, på något sätt så känner jag mig avisad av vissa personer. Personer som jag egentligen trodde var några som jag kunde lita på. Jag är bara så glad över att jag har så underbara människor som verkligen bryr sig, som faktiskt menar det också. Inte håller på och ljuger om att de bryr sig och sedan beter sig som om man inte finns, det är inte helt rätt. Nej, jag ska nog börja leva mitt liv som jag egentligen vill att det ska vara! Och inte med idioter som beter sig som svin, ska inte lägga ner energi på sådana.

Sånt är livet! / emmaaalmgren.


RSS 2.0